Bemutatta a TCL a 2022-es TV és soundbar kínálatot

forrás: Prím Online, 2022. április 15. 14:09

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata bemutatja új, C szériás Mini LED és QLED TV-it, amelyek idén tavasszal már kaphatóak lesznek Európában. A TCL fejlett képmegjelenítési technológiát alkalmaz a legújabb generációs Mini LED-es QLED TV modelljeiben, hogy magával ragadó szórakoztató élményt nyújtson a felhasználók számára. A hangélményt tovább fokozva a TCL leleplezi az idén érkező soundbarokat, beleértve a szabadalmaztatott, díjnyertes RAY•DANZ technológiájának második generációját.

 

Ismerd meg a legújabb TCL C szériát

2022-ben az új szlogen (Inspire Greatness) által vezérelve a TCL új Mini LED és QLED TV szériát mutat be, hogy kompromisszummentes szórakozást kínáljon a fejlett kijelzőtechnológia segítségével. 2022-ben a TCL 4 új modellel bővíti a C sorozatát, azzal a céllal, hogy megfeleljen az összes fogyasztó elvárásainak.

 

 

A leginnovatívabb Mini LED megoldások a TCL-től

2018 óta a TCL a Mini LED technológia fejlesztésére összpontosít és igazi úttörővé vált az iparágban. Idén is jelentős fejlesztéseket hajtott végre a vadonatúj C93 és C83 sorozatoknál, amelyek most még jobb vizuális élményt nyújtanak a nagyobb fényerőnek és az akadozásmentes mozgásmegjelenítésnek köszönhetően.

 

Kompromisszummentes játékélmény a gamerek számára

A TCL aktívan figyelemmel követi a gaming szektort. Kiváló minőségű kijelzővel felszerelt tévéknek köszönhetően végtelen játéklehetőséget biztosít a gamereknek a játékélményük fokozásának érdekében. 2022-ben a TCL egy szinttel feljebb lép az új C sorozattal: 144 Hz-es panellal felvértezett TV is lesz a kínálatban, ami gyorsabb reakciót, élesebb képeket és gördülékenyebb játékmenetet biztosít. A 144 Hz-es VRR támogatással rendelkező TCL C sorozatú tévék akadozásmentesen támogatják az újonnan érkező játékokat: a dinamikusan váltakozó frissítési gyakoriság a tartalomhoz igazodva alakítja az FPS (képkocka per másodperc) számot.

 

 

A játékosok számára az alacsony input lag ugyanolyan fontos, mint a képminőség. A TCL C63 a HDMI 2.1 csatlakozónak és az ALLM támogatásnak köszönhetően egy igazán jó választás lehet a játékosok számára.

 

A profik élvezni fogják a Game Master Pro támogatást a TCL C93, C83 és C73 szériánál, amelyek további gameplayt segítő funkciókat is kínálnak, legyen szó az alacsony input lagról, a HDMI 2.1 csatlakozóról, az ALLM és a 144, illetve 120 Hz-es VRR támogatásról, nem beszélve a Freesync Primiumról sem.

 

Otthoni mozihangélmény ONKYO hangzással és Dolby Atmos-szal

A TCL C széria ONKYO hangszórókkal és Dolby Atmos technológiával érkezik. Kifejezetten a hang tisztaságra és pontosságra tervezett ONKYO hangszórók valósághűbb Dolby Atmos hangélményt tesznek lehetővé otthon: legyen szó egyszerűbb vagy összetett hangzásról, minden részlet tökéletesen rajzolódik ki a kristálytiszta hangzás érdekében.

 

 

A csúcskategóriás TCL C93 2.1.2-es hangrendszere integrált ONKYO hangsugárzókkal, beépített mélyhangsugárzóval és két felfelé irányított hangszóróval rendelkezik.

 

 

A TCL C83 magával ragadó 2.1 csatornást hangzást kínál a beépített ONKYO hangszórókkal. Ez a sorozat szintén rendelkezik mélyhangszóróval a TV hátuljába helyezve, hogy valódi moziélményt biztosítson otthoni környezetben is.

 

Végtelen lehetőség a Google TV-vel

A TCL új, C szériás tévéi mostantól Google TV-vel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy helyen élvezhessék kedvenc tartalmaikat (filmeket, műsorokat, sorozatokat stb.), valamint a TCL által kifejlesztett legújabb okosfunkciókat. A készülékek beépített Amazon Alexa és Google Asszisztenssel érkezik, lehetővé téve a felhasználó számára a könnyed hozzáférést a végtelen mennyiségű tartalomhoz a valaha volt legfejlettebb Smart TV rendszerben.

 

 

Lenyűgöző képek nagyméretű tévéken

A TCL innovációs és gyártási megoldásainak köszönhetően mostantól minden TCL C és P sorozat tartalmaz egy-egy 75 hüvelykes modellt. A magával ragadó vizuális élmény további fokozása érdekében a TCL két 85 hüvelykes TV-t (C73-as és P73-as sorozat), valamint egy extra nagy, 98 hüvelykes modellt is piacra dob. Idén a TCL 4K HDR képes C szériája lesz az otthoni szórakoztatás központi eleme.

 

Prémium és elegáns, keret nélküli design

A TCL mindig egyre magasabbra teszi a mércét az újonnan érkező TV-k kialakítását illetően. Az újonnan érkező C széria összes készüléke elegáns, keret nélküli kialakítással és hozzáillő fém állvánnyal lett megtervezve.

 

Mindegyiknek megvan a maga sajátossága, hogy megfeleljen a fogyasztói elvárásoknak. A C63-as sorozat állítható, kétállású lábbal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kisebb TV állványokra való elhelyezést. A C73, C83 és C93 elegáns, középtalpas megoldással rendelkezik, amely könnyen elhelyezhető. Az új Red Dot Design díjnyertes C83 és C93 sorozat ultravékony kialakítása pedig nemcsak esztétikusan megtervezett, hanem designer termékké varázsolja otthonunkban a tévét.

 

Ismerd meg a TCL P sorozatát

Idén tavasszal a TCL piacra dobja legújabb P sorozatát: a TCL P73 és a P63 készülékeket, ezzel teljessé téve a 2022-es TV kínálatot, amelyek egyaránt Google TV operációs rendszerrel és 4K HDR képes kijelzővel rendelkeznek.

 

Magával ragadó TCL soundbarok érkeznek

 

 

A TCL nagy lépést tesz a hangzás területén is a magával ragadó és innovatív soundbarok vadonatúj kínálatával. Az új termékek a legújabb technológiai innovációkra összpontosítanak és tökéletes társai lehetnek egy TCL TV-nek, így teszi teljessé az otthoni moziélményt.

 

C935U, a RAY•DANZ technológia második generációja

A TCL piacra dobja az új Red Dot Design díjas TCL C935U hangprojektort: 5.1.2 csatornával, Dolby Atmos támogatással és vezeték nélküli mélynyomóval alapozza meg a RAY•DANZ technológia által nyújtott hangminőséget. A RAY•DANZ technológia szélesebb és homogén hangszínt hoz létre (a mainstream soundbarokhoz képest) digitális feldolgozás nélkül. A felhasználóknak igazi moziélményben lesz részük a rendkívül széles hangfrekvenciának és a Low Latency A/V Sync rendszernek köszönhetően. A könnyen csatlakoztatható és végtelen szórakozást kínáló TCL C935U tökéletes társ a TCL C széria újonnan megjelenő készülékeihez.

 

P733W: 3.1 csatornás, kiváló minőségű soundbar vezeték nélküli mélynyomóval

A DTS Virtual X támogatású P733W soundbar vezeték nélküli mélynyomóval 3D surround hangzást biztosít, hogy minden részlet megmaradjon és bármilyen filmet, tévéműsort vagy zenét magával ragadó, többdimenziós hangélménnyé alakítson. Eközben a Dolby Audio gazdag, tiszta és erőteljes hangzást biztosít a felhasználó otthonában. Az AI-IN-nek köszönhetően a hangbeállítások kalibrálásával testre szabható, optimalizálható a hang. A Bass Boost funkció egy gombnyomással azonnali mélyhangkiemelést idéz elő. A Bluetooth 5.2 + Sound Sync (TCL TV) segítségével egyszerűen és vezeték nélkül csatlakoztatható a TV-hez. Sőt, a Bluetooth Multi-Connection funkciónak köszönhetően a felhasználók egyszerre két különböző okoseszközt is csatlakoztathatnak majd, és zökkenőmentesen válthatnak az eszközök között.

 

C522W: Lenyűgöző hangzás, egyszerűen

Az új TCL S522W soundbar lenyűgöző és tiszta hangzással érkezik a professzionális beállításnak köszönhetően. A díjnyertes belgiumi iLabban tesztelt és hangolt hangprojektort a TCL házon belüli csapata fejlesztette, akik széleskörű szakértelemmel rendelkeznek a hangzás és akusztika terén. A 2.1 csatornás hangrendszerrel és mélynyomóval felszerelt TCL S522W megjelenésének célja, hogy javítsa a szórakozás élményét szobát betöltő és körülölelő hangzással. Három különböző hallgatási móddal rendelkezik (film, zene és hírek). A soundbar Bluetooth technológiával van felszerelve az egyszerű vezeték nélküli streamelés érdekében, így a felhasználók bármikor lejátszhatják kedvenc zenéiket, ha csatlakoztatják hozzá okoseszközüket. Falra és TV állványra is szerelhető. Sőt, egy egyszerű soundbar távirányítóval vagy a TCL TV távirányítójával vezérelhetjük a kényelmes használat érdekében.

Kulcsszavak: soundbar televízió TCL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01