Itthon is elérhető Alienware újdonságok

forrás: Prím Online, 2022. május 5. 20:17

A Dell bemutatta legújabb AMD Ryzen processzoros Alienware laptopjait, amelyek itthon is elérhetők. Az újdonságok közé tartozik az Alienware Aurora R14 Ryzen Edition frissítése folyadékhűtéssel. Ez az első OEM asztali gép, amely AMD Ryzen 7 5800X3D processzorral (Vermeer X) került piacra, így a legnagyobb energiaigényű játékokkal is könnyedén megbirkózik. A CES-en bemutatott Alienware m15 R7 és Alienware m17 R5 modellek is megjelentek a hazai piacon. A kezdő játékosoknak pedig tökéletes választás lehet a belépőszintű és pénztárcabarát új Dell G15, amely szintén AMD Ryzen processzort kapott.

 

•  Alienware Aurora Ryzen Edition R14 

Az Alienware Aurora Ryzen Edition R14 optimalizált légáramlást kínál Legend 2.0 dizájnnal. A modell akár AMD Ryzen 7 5800X3D processzorral is elérhető AMD 3D V-Cache technológiával, amely jobb képkockasebességet biztosít az összes jelentős triple-A játékban. Az Aurora R14 új, fejlett folyadékhűtéssel rendelkezik, amely 42 százalékkal jobb hőellenállást biztosít a hagyományos folyadékhűtőhöz képest. 

 

•  Alienware m15 R7

Ez a modell lenyűgöző kijelzőt és maximális teljesítményt nyújt, miközben az Alienware márkára jellemző ikonikus dizájn jellemzi. A legkomolyabb játékokkal is megbirkózik ez a nagy teljesítményű 15 colos Alienware laptop, amely a továbbfejlesztett Cryo-tech hűtési technológiával rendelkezik. Ez a megoldás több, vékonyabb és szélesebb ventilátorlapáttal rendelkezik, mint az m15 R5 vagy R6, így 1,3x nagyobb légáramlást biztosít. A vizuális és audio élményt pedig új szintre emeli a Dolby Vision és a Dolby Atmos.

 

•  Alienware m17 R5

Az Alienware m17 a legújabb AMD Ryzen processzorokat és NVIDIA GeForce RTX 30 szériás videókártyát tartalmazza az extrém és dinamikus játékteljesítmény érdekében. 

Az akár UHD felbontású, hatalmas 17 colos kijelző útközben is tökéletes megjelenítést biztosít. A látvány és hangzásvilág új szintjét pedig Dolby Vision és Dolby Atmos adja. 

 

•  Dell G15 (5525)

A kezdő és alkalmi játékosok számára ideális választás a Dell G15 gamer laptop, amely kedvező áron kínál erőteljes grafikát, igazi gamer házban. A G15-öt modern hőtechnikai megoldásokat kínál, és optimális hűtést biztosít a kettős légbeömlővel, az ultravékony ventilátorlapátokkal, a rézcsövekkel és a négy jól elhelyezett szellőzőnyílással, amelyek hosszabb, csendesebb és jobb játékmenetet tesznek lehetővé. 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50