Két díjjal jutalmazták a TCL légtisztítóit

forrás: Prím Online, 2022. május 9. 19:04

Nemzetközi formatervezési szakértőkből álló független zsűri döntötte el, hogy ki nyeri az iF DESIGN DÍJÁT az alábbi öt szempontot figyelembe véve: ötlet, forma, funkció, megkülönböztetés és hatás. Az iF Design Award-ot közel 70 éve osztják ki a leginnovatívabb termékeknek. A világ egyik legfontosabb formatervezési díja, az iF címke világszerte elismert. Idén 10 776 terméket regisztráltak a 2022-es iF DESIGN DÍJRA.

„Az iF DESIGN DÍJ a TCL innovatív termékterveinek elismerése. A TCL márka további termékkategóriákban fog megjelenni a jövőben, okoseszközökkel szeretnénk jobbá tenni az emberek életét” – mondta Shaoyong Zhang, a TCL Electronics vezérigazgatója.

 

 

Breeva Pro 700 & 400 Premium: minimalista dizájn, amely bármilyen belső térbe illeszkedik

A TCL Breeva Pro sorozata a stílus és a funkció tökéletes kombinációja, díjnyertes minimalista dizájnjával és szabadalmaztatott légtisztító technológiájával rendelkezik. Mind a Breeva Pro 400 Premium, mind a Breeva Pro 700 Premium vadonatúj dizájnnal és letisztult vonalakkal rendelkezik, amelyek a legtöbb otthon és szoba esztétikájához illeszkednek.

 

 

 

Breeva Pro 700 és 400 Premium: légtisztítók nagy teljesítményű breevaShieldTM szűrőrendszerrel

A nagy pontosságú érzékelőnek köszönhetően (lézeres porérzékelővel, amely valós időben érzékeli a levegőben lévő részecskék koncentrációját, valamint egy VOC érzékelővel, amely érzékeli a levegőben lévő szerves vegyületeket, például formaldehidet vagy a kisállatszagot) a Breeva Pro sorozat folyamatosan méri a beltéri levegő minőségét, és automatikusan beállítja a tisztítási erősséget. A gyors és egyszerű vezérlés érdekében egy háromfokozatú levegőminőségjelző jelenik meg a vezérlőpulton és a TCL Home App alkalmazásban a valós idejű levegőminőség alapján.

 

 

A Breeva Pro sorozat rendkívül csendes. Zajszintje alvó üzemmódban 26 dB, ami még az emberek suttogásánál is halkabb, ugyanakkor nagyon kedvező fogyasztás mellett üzemel. Ezen kívül támogatja a vezérlőpanel világításának kikapcsolását, hogy minimálisra csökkentse a fényhatást alvás közben.

 

Ezek a Breeva légtisztítók a TCL Home alkalmazással vezérelhetők a tisztítás ütemezéséhez, a levegőminőségi adatok és a szűrő élettartamának ellenőrzéséhez, mindezt távolról és közvetlenül egy okostelefonról. A Breeva Pro 700 Premium és a Breeva Pro 400 Premium a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással is kompatibilis.

Kulcsszavak: TCL iF Design Award

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

2024-ben 75 iF Design Díjat nyert el a Samsung

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

2024. március 4. 14:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09