Két díjjal jutalmazták a TCL légtisztítóit

forrás: Prím Online, 2022. május 9. 19:04

Nemzetközi formatervezési szakértőkből álló független zsűri döntötte el, hogy ki nyeri az iF DESIGN DÍJÁT az alábbi öt szempontot figyelembe véve: ötlet, forma, funkció, megkülönböztetés és hatás. Az iF Design Award-ot közel 70 éve osztják ki a leginnovatívabb termékeknek. A világ egyik legfontosabb formatervezési díja, az iF címke világszerte elismert. Idén 10 776 terméket regisztráltak a 2022-es iF DESIGN DÍJRA.

„Az iF DESIGN DÍJ a TCL innovatív termékterveinek elismerése. A TCL márka további termékkategóriákban fog megjelenni a jövőben, okoseszközökkel szeretnénk jobbá tenni az emberek életét” – mondta Shaoyong Zhang, a TCL Electronics vezérigazgatója.

 

 

Breeva Pro 700 & 400 Premium: minimalista dizájn, amely bármilyen belső térbe illeszkedik

A TCL Breeva Pro sorozata a stílus és a funkció tökéletes kombinációja, díjnyertes minimalista dizájnjával és szabadalmaztatott légtisztító technológiájával rendelkezik. Mind a Breeva Pro 400 Premium, mind a Breeva Pro 700 Premium vadonatúj dizájnnal és letisztult vonalakkal rendelkezik, amelyek a legtöbb otthon és szoba esztétikájához illeszkednek.

 

 

 

Breeva Pro 700 és 400 Premium: légtisztítók nagy teljesítményű breevaShieldTM szűrőrendszerrel

A nagy pontosságú érzékelőnek köszönhetően (lézeres porérzékelővel, amely valós időben érzékeli a levegőben lévő részecskék koncentrációját, valamint egy VOC érzékelővel, amely érzékeli a levegőben lévő szerves vegyületeket, például formaldehidet vagy a kisállatszagot) a Breeva Pro sorozat folyamatosan méri a beltéri levegő minőségét, és automatikusan beállítja a tisztítási erősséget. A gyors és egyszerű vezérlés érdekében egy háromfokozatú levegőminőségjelző jelenik meg a vezérlőpulton és a TCL Home App alkalmazásban a valós idejű levegőminőség alapján.

 

 

A Breeva Pro sorozat rendkívül csendes. Zajszintje alvó üzemmódban 26 dB, ami még az emberek suttogásánál is halkabb, ugyanakkor nagyon kedvező fogyasztás mellett üzemel. Ezen kívül támogatja a vezérlőpanel világításának kikapcsolását, hogy minimálisra csökkentse a fényhatást alvás közben.

 

Ezek a Breeva légtisztítók a TCL Home alkalmazással vezérelhetők a tisztítás ütemezéséhez, a levegőminőségi adatok és a szűrő élettartamának ellenőrzéséhez, mindezt távolról és közvetlenül egy okostelefonról. A Breeva Pro 700 Premium és a Breeva Pro 400 Premium a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással is kompatibilis.

Kulcsszavak: TCL iF Design Award

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új generációs kamerakészlet tartalomgyártóknak

Debütált a ZV-E10 II, a Sony legnépszerűbb tükör nélküli ZV-E10 kamerájának második generációs verziója. Az eredeti ZV-E10 a Sony videós tartalomgyártóknak szánt ZV kamerasorozata alappilléreként könnyű, kompakt, sokoldalú eszközt kínált kezdő és haladó tartalomgyártóknak egyaránt. Az új ZV-E10 II rendelkezik az eredeti kamera tartalomgyártók által kedvelt összes funkciójával – mint például a „Creative Looks” beállítással, a „Product Showcase Setting” móddal, a „Background Defocus” funkcióval és az oldalra nyitható, változtatható szögű képernyővel –, ugyanakkor még kifinomultabb és felhasználóbarátabb lett.

2024. július 14. 12:01

A Samsung Galaxy Z Fold6 és Z Flip6 új lehetőségeket nyit a Galaxy AI korszakában

A Samsung ma bejelentette az új Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 hajlítható okostelefonok, valamint a Galaxy Buds3 és Galaxy Buds3 Pro fülhallgatók érkezését a Galaxy Unpacked eseményen, Párizsban.

2024. július 12. 17:11

A Philips termékek új Red Dot díjakat nyertek

A TP Vision következetesen a kivételes európai dizájnt minden Philips márkájú TV és audiotermék központi elemeként pozícionálja, és ez a politika ismét elnyerte a legmagasabb szintű szakmai elismerést, öt Red Dot 2024 díjat nyert termékdizajnért.

 

2024. július 6. 14:38

Új fejhallgatót és hangszórót mutatott be a LAMAX

Két új termékkel bővítette audioeszközeinek körét a LAMAX. A LAMAX PartyGo 1 Play hangszóró sokoldalú eszközként funkcionál, a telefonhoz való csatlakoztatás és zenelejátszás mellett FM rádióként, külső akkumulátorként, a mellékelt mikrofonnal együtt pedig karaokegépként is funkcionál. A LAMAX Noise Comfort2 ANC fejhallgató pedig aktív zajszűrássel és tiszta hangzással segít ideális körülményeket teremteni zenehallgatáshoz, munkához vagy online megbeszéléshez.

2024. július 3. 12:59

Középkategóriás áron kínál felsőkategóriás zajszűrést a Huawei legújabb fülhallgatója

Már Magyarországon is kapható a Huawei i-sorozatának legfrissebb tagja, a HUAWEI FreeBuds 6i vezeték nélküli fülhallgató. Az új modell az  eddig inkább flagship kategóriára jellemző intelligens és dinamikus zajszűrő technológiával, hosszú, akár 35 órányi üzemidővel a negyvenezer forint körüli árkategóra egyik legjobb választása lehet.

2024. július 2. 12:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01