Új szolgáltatásokkal, frissített specifikációkkal megérkezett a Surface Laptop Go 2

forrás: Prím Online, 2022. július 20. 17:01

Amikor 2020-ban bemutattuk a Surface Laptop Go-t, a világ mélyreható változásokon ment keresztül, amelynek következtében a Windows PC nélkülözhetetlenné vált mind a munkában, mind a tanulásban, mind pedig a közösségi kapcsolattartásban, vagy épp a játékban. A Surface-szel olyasmit hoztunk létre, amely rendkívül kedvező árának köszönhetően mindenki számára elérhetővé tette a prémium PC-élményt. Ezen az úton tovább haladva alkottuk meg a Surface Laptop Go 2-t.

 

 

Ismerje meg a Surface Laptop Go 2-t!

2022 nyarára megérkezett a Surface Laptop Go 2, amely ultrahordozható formában, továbbfejlesztett szolgáltatásokkal kínálja a Surface prémium dizájnját.

 

Az integrált ujjlenyomat-olvasó megnyomása után, az Instant On és a Windows Hello segítségével azonnal fejest ugorhatunk a Surface-világába: a 3:2-es képarányú, 12,4 hüvelykes PixelSense érintő kijelző gondoskodik arról, hogy az új készüléken is pillanatok alatt otthon érezzük magunkat.

 

A továbbfejlesztett HD kamera és a beépített dupla stúdiómikrofon garantálja a tökéletes minőségű videóhívásokat, a gépelési élmény pedig szintén kompromisszumok nélküli, hiszen Surface 2 billentyűinek 30%-kal nagyobb a mozgása, mint egy MacBook Air-nek. Mindezt egy nagy méretű precíziós trackpad egészíti ki.

 

 

A Surface Laptop Go 2 pehelysúlyú, mindössze 1,1 kilogramm, a burkolat alatt pedig egy négymagos, 11. generációs Intel Core i5 processzor kapott helyet.

 

Az egésznapos akkumulátor-üzemidővel és gyorstöltési lehetőséggel a Surface Laptop Go 2 tökéletes társ az osztályteremben, az irodában, a kávézóban vagy bárhol, ahol használni szeretnénk a készüléket.

 

A Surface Laptop Go 2 nemcsak képességeit, de megjelenését tekintve is különleges, hiszen mind a felhasznált anyagokban, mind a kialakításban egyedi termékről van szó. A Microsoftnál célunk, hogy gyönyörű termékeket készítsünk, miközben elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett is. Ezért az SSD-n kívül minden alkatrészt – így a kezelőfelületeket és billentyűzetet adó C-Covert, a burkolatokat, a kijelzőt, az akkumulátort és a Surflink-kábelt – úgy választottuk ki, hogy a Surface Laptop Go 2 élettartama maximális legyen.

 

Megkülönböztetett figyelmet szenteltünk a biztonságnak is: az Intel processzorától egészen a felhőig terjedő Microsoft-innováció révén adatait mindvégig biztonságban tudhatja, legyen szó otthoni, vagy munkahelyi használatról.

 

Akár a nyaralásra vihető strapabíró laptopra van szüksége, akár egy prémium készülékre, amely nélkülözhetetlen a munkához vagy tanuláshoz, könnyű, megbízható, elegáns és biztonságos, a Surface Laptop Go 2 a tökéletes választás!

 

A Surface Laptop Go 2-t két konfigurációval kínálja a Microsoft: az i5/8/128 típusváltozat ára 318 799 forint, míg nagytestvére, a i5/8/256 360 699 forint.

 

Látogasson el a Microsoft.com weboldalra, ahol megrendelhető a Surface Laptop Go 2. Kereskedelmi ügyfeleink további információért felkereshetik a Surface for Business oldalt, vagy kapcsolatba léphetnek egy hivatalos viszonteladóval.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59