Üzleti találkozók otthonról vagy az irodából kiváló minőségben

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 1. 12:41

Az otthoni munkavégzés elterjedtebb, mint valaha. Ez a járvány hozadéka. Sok cég folytatja ezt a tendenciát, és a munkavállalók is megszokták a remote munkavégzést, így egyre inkább igénylik a juttatásicsomag részeként. Ahhoz, hogy az otthoni munkavégzés ugyanolyan eredményes legyen, mint az irodai, a tökéletes időszervezés mellett, minőségi eszközökre is szükség van. Mi az, ami biztosan nem hiányozhat otthonról vagy az irodából, ha színvonalas munkamegbeszéléseket szeretnének tartani? Az alábbi négy felszereléssel támogathatják a munkaadók a kiváló minőségű online megbeszéléseket.

 

Webkamera csúcsminőségű felszereléssel

A munka rendkívül fontos részét képezik a találkozók, hiszen egy gyors megbeszélés során sok mindent meg lehet oldani az ügyfelekkel és a kollégákkal is. Ehhez elengedhetetlen a minőségi internetkapcsolat, a jó hangzás, és az éles kép. Ebben segít a modern technológiával felszerelt, 4K Ultra HD felbontásban működő Logitech Brio webkamera. A legmagasabb minőségű technológia biztosítja, hogy minden fényviszony között professzionális képet mutasson, legyen az felhős idő vagy közvetlen napfény. 

A webkamera a legmagasabb minőségű technológia mellett három látómezővel rendelkezik, amelyek közül kiválaszthatja a munkatárs a tökéletes felvételt önmagáról vagy munkaterületéről. Ha elsősorban Ő maga szeretne a felvételen szerepelni, választhatja a 65 fokos átlós beállítást. A második szög átlósan 78 fok, ahol a munkaterület nagy része is látható, miközben a munkatárs a képernyő közepén helyezkedik el. Az utolsó és egyben a legszélesebb változat a 90 fok. A nagylátószög lehetővé teszi a teljes bemutató terület megjelenítését a kamerán. Az üzleti célokat támogató Logitech Brio webkamera 79.999 forint áron érhető el. 

 

Konferenciahívások – egyszerűen és gyorsan

Egyetlen érintéssel, így lehet összefoglalni a Logitech Tap IP-eszközt. Ezzel az eszközzel a legegyszerűbb módon csatlakozhat egy videokonferenciához. Biztosítja az egyszerű tartalommegosztást és a zökkenőmentes konferenciavezérlést minden helyiségben. További előnye az elegáns megjelenés, amely bármilyen belső térbe illeszkedik. A Logitech Tap IP készülék 10,1"-os érintőképernyővel, mozgásérzékelővel rendelkezik. Kényelmes, 14°-os szögben helyezkedik az asztalra. Ennek köszönhetően nagyon kényelmes a használata, de szinte bárhova, akár a falra is rögzíthető. Maga a telepítés nagyon egyszerű és egyetlen kábellel is elvégezhető, a Logitech Tap IP 277.999 forintos áron érhető el. 

 

 

Konferenciaterem rögzítése a legjobb minőségben

Az irodai online találkozók során is fontos a minőségi felszerelés. Kis és közepes méretű helyiségek számára ideális a Rally Bar mini panel, amely kiváló minőségben képes közvetíteni és rögzíteni egy találkozót. A termék kétkamerás rendszerrel és RightSight 2 automatikus képkivágási technológiával rendelkezik, amelynek köszönhetően a távoli kollégák is gond nélkül részt vehetnek a beszélgetésben. Nagyobb értekezletek alkalmával kiválasztható, hogy az összes résztvevőről szeretne felvételt készíteni, vagy csak az aktuális előadót szeretné kiemelni. De a kettő kombinációja is választható. A kamerát optikai zoommal és intelligens keresővel látták el, így a kép filmminőséget képvisel. A készülék automatikusan kiegyenlíti a hangos és halk hangokat, miközben elnyomja a nem kívánt környezeti zajokat. A Rally Bar mini alapkonfigurációban 7 méteres távolságig minden résztvevőt lefed, de külső mikrofonok hozzáadásával ez a sugár jelentősen megnövelhető. Egy nagyobb konferenciaterem felszereléséhez a Rally Bar áll rendelkezésre. A kisebb változat, a Rally Bar mini 1.026.010 forintért, a nagy terekhez való segédeszköz 1.399.000 forintért vásárolható meg.

 

Találkozók szervezése problémamentesen

Egyes találkozókhoz elengedhetetlen az ideális tárgyalóteremi környezet. Ehhez megkönnyíti a mindennapi szervezést a Tap Scheduler panel. A panel lehetővé teszi az értekezlet részleteinek megtekintését, vagy segít a tárgyalófoglalásban egyaránt. Több konferenciaterem esetén a panel könnyen megkülönbözteti, hogy éppen melyik tárgyalóterem szabad. Zölddel jelöli a szabad helyeket, ahol a találkozó megtörténhet. A Logitech Tap Scheduler panelt úgy tervezték, hogy könnyen használható és vezérelhető legyen, miközben nem zavarja a teret. A panel 277.999 forintos áron érhető el. 

Kulcsszavak: Logitech

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50