A Zyxel a Nebula portfólió legújabb fejlesztéseivel támogatja a KKV-kat

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 7. 20:07

A Zyxel Networks új termékeket vezet be WiFi 6 Access Point és GS1915 sorozatán belül. A legújabb eszközök továbbfejlesztett hálózati megoldásokat kínálnak, lehetővé téve a kis- és középvállalkozások, iskolák és otthoni felhasználók számára a „Just Connect” csatlakozást a Nebula felhőalapú távfelügyeleti portáljához.

 

Megfizethető hálózati megoldásokat ad a KKV-k számára

Egy angol kereskedelmi szövetség beszámolója szerint a kisvállalkozások 91%-a elismerte, hogy az emelkedő árak „jelentős” vagy „mérsékelt” hatással vannak vállalataikra.

 

A KKV-k üzleti költségeinek csökkentése érdekében a Zyxel piacra dobta a Nebula-kompatibilis GS1915 sorozat legújabb kiegészítőjét. A KKV piac legolcsóbb hibrid switch-megoldásaként a vadonatúj, kompakt, 24 portos gigabites Smart Managed Switch portonként akár 30 watt teljesítményt is támogat, így ideális olyan telepítésekhez, ahol további hozzáférési pontokra és kamerákra van szükség.

 

A modell alapértelmezett PoE fogyasztási móddal rendelkezik, amely a hálózatba kapcsolt eszközök által igényelt pontos teljesítményt biztosítja, a többit az energiakeret optimalizálására tartja fenn, lehetővé téve több eszköz táplálását, ami végső soron jobb befektetési megtérülést biztosít a vállalkozások számára.

 

 

A nagy sűrűségű hálózatok elleni küzdelem 

A Zyxel WiFi 6 Hozzáférési Pont sorozatának legújabb termékeként az NWA220AX-6E teljeskörűen támogatja a következő generációs WiFi 6E technológiát, amely rendkívül gyors sebességet és alacsony késleltetésű kapcsolatokat biztosít.

 

A 2,5-szer nagyobb kapacitásával a Zyxel legújabb hozzáférési pontja segít a nagy sűrűségű hálózatokkal rendelkező szervezeteknek enyhíteni a WiFi túlzsúfoltságát és csökkenteni a torlódásokat. Akár 5,4 Gbps sebességgel ez a legújabb vezeték nélküli hozzáférési pont tökéletes megoldást jelent az irodák, egyetemek és bevásárlóközpontok számára, amelyek javítani kívánják felhasználói élményüket.

 

Az otthoni felhasználók is profitálhatnak a Zyxel legújabb AP-jából, mivel nagy sűrűségű WiFi képességei az otthoni felhasználókat is támogatják olyan feltörekvő technológiák alkalmazása mint a VR és az AR esetében, amelyekhez rendkívül gyors késleltetés nélküli sebességet ígér.

 

 

Könnyen kezelhető a NebulaFlex segítségével

A Zyxel Nebula portfóliójának új tagjai a NebulaFlex technológia támogatásával érkeznek, amely nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználók számára, hogy könnyen válthassanak a hálózatkezelési módok, azaz az önálló és a Zyxel licencmentes Nebula felhőkezelési platformja között.

 

Kevin Drinkall, az EMEA régió marketing- és GTM-stratégiájáért felelős igazgatója hozzátette: „A Nebula a legátfogóbb felhőalapú hálózatkezelési megoldás kis- és középvállalkozások számára. A Zyxelnél folyamatosan dolgozunk újításokon, hogy a Nebula portfólió további termékekkel való bővítésével még előrébb tarthassuk a piacon.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a KKV-kat, iskolákat és otthoni felhasználókat új, megfizethető és problémamentes hálózati megoldásokkal szolgálhatjuk ki a mindennapi üzleti és személyes igények kielégítésére.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52