A Premier League az Oracle felhőjébe helyezi át a mérkőzésekről készült videók hatalmas tárházát

forrás: Prím Online, 2022. október 20. 19:37

A Premier League, a világ legnézettebb belföldi labdarúgó-bajnoksága, az Oracle Cloud Infrastructure (OCI) rendszerébe helyezte át hatalmas tartalomarchívumát, amely az elmúlt 30 év minden mérkőzéséről tárol felvételeket. Az elkövetkező években az Oracle felhőinfrastruktúrája hozzájárul a Premier League egyre növekvő közvetítési minőségi szintjének fenntartásához és a tartalomtárolási igények kielégítéséhez, mivel a tárolandó mennyiség 2025-re várhatóan eléri a három petabájtot.

A Premier League kétheti rendszerességgel rögzíti és tárolja a mérkőzések minden aspektusából készült videókat, beleértve a mérkőzés előtti és utáni interjúkat is. Az Oracle felhőben tárolt felvételeket azután világszerte átveszik és 188 ország 797 millió háztartásában sugározzák. Ezenkívül a felvételeket értékesítik reklámok, dokumentumfilmek, összefoglaló műsorok részére és más alkalmazásokban való felhasználásra is.

 

 

Az Oracle a Premier League videofelvételeit négy ország felhőrégióiból fogja szolgáltatni – kezdetben az Egyesült Királyságból, majd Szingapúrból, az Egyesült Államokból és Brazíliából is –, így a világ minden részén egységes élményt nyújt a közvetítő partnereknek mind az ár, mind a teljesítmény tekintetében.

 

A Premier League kiterjedt videoarchívumának tárolása mellett az Oracle elkötelezett amellett, hogy növelje a Premier League minden egyes mérkőzését övező izgalmakat. Az Oracle fejlett adatelemzési és gépi tanulási technológiái segítségével valós idejű játékos- és csapatstatisztikákat készít minden mérkőzés közvetítéséhez. 2022 májusában a Premier League két új, szigorú Oracle Cloud adatelemzésen alapuló szezonvégi díjat is átadott: A legvalószínűtlenebb visszatérés díját, amelyet a Tottenham Hotspur kapott; és a legerősebb gól díját, amelyet a Manchester City középpályása, Fernandinho kapott.

IT-szolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországon lép az európai piacra a díjnyertes amerikai felhőszolgáltató

Magyarországon és Romániában terjeszkedik az Intuitive.Cloud, amely a térség diverz és tapasztalt tehetségbázisát veszi célba, hogy továbbra is csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. A felhőszolgáltató a következő egy évben több, mint 10 pozíciót tervez nyitni és 200 IT-szakembert venne fel a toborzással foglalkozó Hays segítségével, ezzel pedig életjeleket mutathat az utóbbi időszakban visszaeső IT-piac. 

2024. május 27. 15:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17