Megérkezett az M3, a Sony új gamer vonalának legfrissebb tagja

forrás: Prím Online, 2022. november 17. 11:20

A Sony közzétette az INZONE M3 gaming monitor európai elérhetőségének listáját, mely szerint egyes országokban már most előrendeléseket lehet leadni a termékre. Az új gaming márka magába foglalja a Sony audiovizuális technológiájának úttörő szakértelmét és mindemellett olyan funkciókat kínál, amelyekkel a felhasználók maximálisan átélhetik a játék élményét. Az INZONE-t úgy tervezték, hogy rendkívüli teljesítményének köszönhetően a játékos igazán belemerülhessen az akcióba, és egyszerűbb lehessen számára a győzelem.

 

Szupersima, lendületes akció

 

Az új INZONE M3 gaming monitor HDR-rel Full HD felbontást és magas, 240 Hz-es képfrissítési frekvenciát kínál 1 ms-os GtG (Gray to Gray) és változó képfrissítési ráta technológiával, így a játékosok pontosan tudják követni az FPS játékokban a riválisok mozgását. Az sRGB spektrum több mint 99%-os lefedettségével az INZONE M3 monitor gazdag, élénk színekkel jeleníti meg a játékokat. A több árnyalat és tónus rendkívül valósághűvé teszi a jeleneteket és drámai, magával ragadó játékot eredményez.

 

 

Egyedi játékstílusokhoz igazítva

 

Az egyedülálló, alacsony mélységű állvány teljes játékkomfortot biztosít, miközben optimalizálja az asztali helyet a kiegészítő eszközök számára. A kis méretű monitorlábnak köszönhetően a játékosok könnyen elhelyezhetnek egy döntött billentyűzetet és egy nagyméretű gaming egérpadot a kijelző körül, vagy épp az alatt. További jellemzői közé tartozik az állítható magasság és dőlésszög, valamint a rendezett asztalt biztosító kábelkezelés.

 

Segédprogramok a játékhoz

 

Az Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch) funkcióval a felhasználók akár két PC-t is vezérelhetnek egyetlen, a monitorhoz csatlakoztatott billentyűzetről, egérről és headsetről. Az FPS Game Picture Mode funkcióval a fényerő és a kontraszt optimalizálva van, hogy az ellenfelek tisztán láthatók legyenek. Emellett a Black Equalizer funkció lehetővé teszi a részletek feltárását még az árnyékokban is.

 

 

Tökéletes a PlayStation5-höz

 

Az INZONE M3 monitor Auto HDR Tone Mapping funkcióval rendelkezik, amely a PlayStation5 konzolokkal együttműködve automatikusan felismeri a monitort a kezdeti beállítás során, és optimalizálja a HDR-beállításokat. Emellett a monitor automatikusan vált Mozi módba, ha filmeket nézünk a PlayStation5-ön, vagy épp Játék módba, játék esetén.

 

INZONE Hub PC szoftver: játék személyre szabottan

 

A Sony INZONE Hub PC-szoftverét* az INZONE monitorok és fejhallgatók vezérlésére fejlesztették ki, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a műveletek széles skálájának testreszabásával saját szájízükre tervezzék a funkciókat, beleértve a különféle hang- és képbeállításokat.

 

 

INZONE M3 27 hüvelykes Full HD/240Hz-es játékmonitor – legfontosabb jellemzők:

 

• Akár 240 Hz-es frissítési frekvencia, IPS, 1 ms GtG (Gray to Gray) válaszidő változó frissítési frekvencia technológiával, mint például NVIDIA G-SYNC kompatibilis**, és VRR HDMI 2.1 szabványban.

• DisplayHDR 400 tanúsítással***  sRGB99%-os lefedettségű színtérrel és 1,07 milliárd színtámogatással, amely élénk játékélményt biztosít gazdag színekkel.

 

Ár és elérhetőség:

 

• INZONE M3: az árakkal és az előrendeléssel kapcsolatos információkért látogass el a Sony magyar weboldalára a www.sony.hu weboldalon.

 

__________________

*A Sony hivatalos weboldalán elérhető(https://www.sony.net/inzonehub-support), Windows 10 és 11 támogatással. 

**Tanúsítása tervezett. 

***Tanúsítása tervezett.

Kulcsszavak: Sony gaming monitor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17