A vállalati felhasználók körében is egyre népszerűbbek az összehajtható telefonok

forrás: Prím Online, 2022. december 8. 20:12

A Samsung bejelentette, hogy a vállalati felhasználásra értékesített Galaxy Z Fold és Galaxy Z Flip okostelefonok száma globálisan több mint kétszeresére nőtt az előző évhez képest. Az összehajtható okostelefonportfólióra szerződött vállalati ügyfelek A teljes évet tekintve várhatóan 16 millióra emelkedik majd a világszerte vállalati partnereknek kiszállított összehajtható telefonok darabszáma, amely 73 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. 

Az újfajta formatervezés népszerűségének gyors emelkedése következtében ez a szám 2023-ra akár 26 millióra nőhet majd. A multitasking munkavégzésre tervezett nagyméretű kijelző és a nagy teljesítményű alkalmazások optimalizálására való képesség hozzájárulnak az összehajtható okostelefonok vállalati felhasználók körében szerzett népszerűségéhez. 2022. januártól októberig tartó időszakban a 2021-ben, azonos időszakban mért adatokhoz képest 105 százalékkal emelkedett világszinten.   

 

Az összehajtható formatervezés előnyei vállalati felhasználók számára

 

A vállalatok egyre rugalmasabbak a munkavégzés helyszínét illetően, így az ennek megfelelő, lehető leghatékonyabb technológiákra van szükségük. Az összehajtható készülékek kiemelkedően népszerűek a pénzügyi szolgáltató szektorban. A pénzügyi tanácsadók 74 százaléka szerint fontos vagy kritikus fontosságú a mobilalkalmazásokon keresztül történő kapcsolattartás.

 

 

„Az összehajtható Samsung Galaxy okostelefonokkal a munka világában és a kreativitás területén is új lehetőségekre nyithatunk – mondta el KC Choi a Samsung Electronics MX üzletágának globális mobil B2B csapatának ügyvezető alelnöke. – A vállalati oldalról érkező, az összehajtható portfóliót érintő ilyen gyors ütemben növekvő érdeklődés is bizonyítja, hogy az üzleti felhasználóknak szüksége van a munkahelyi hatékonyságot növelő, jelentős technológiai újdonságokra.”

 

A Galaxy Z Fold4, a Samsung negyedik generációs összehajtható okostelefonja, egy üzleti felhasználásra ideális multifunkciós erőmű. Zsebbarát méretei ellenére nagyméretű képernyővel érkezik, így a hagyományos okostelefonok kijelzőjéhez viszonyítva egyszerűbb munkavégzést tehet lehetővé.

 

A Galaxy Z Fold4 nagy méretű képernyője egyben nagyobb munkaterületet is kínál, amellyel még könnyebb lehet az asztali számítógépekhez hasonló funkciónak használata. Tökéletes eszköz lehet ahhoz is, hogy a felhasználó párhuzamosan végezzen több feladatot vagy futtasson több alkalmazást. Az asztali számítógépek mintájára készült Tálca megkönnyíti az alkalmazások elindítását, használatát, valamint az azok közötti váltást a munkafolyamat megszakítása nélkül. 

 

A hatalmas képernyőfelületnek köszönhetően a Többablakos nézetben történő munkavégzés is egyszerű és kényelmes. A Galaxy Z Fold4 egyszerre három alkalmazást is képes párhuzamosan futtatni, akár ugyanazon alkalmazást is két külön ablakban, a könnyebb összehasonlítás érdekében. A felhasználók válaszolhatnak egy Gmailbe érkező levélre, miközben két Chrome böngészőfelületet figyelnek úgy, mintha csak az íróasztalnál dolgoznának.

 

A Galaxy Z Fold4 alkalmazkodik a munkavégzés során felmerülő felhasználói igényekhez. A Hajlított mód nemcsak a videókonferenciákhoz szükséges eszközök esetében biztosít szabad kezet, de most már támogatja a partneralkalmazásokban az e-aláírást vagy jegyzetelést az S Pen használatával. 

 

 

Kiemelkedő partneri kapcsolatok a jobb felhasználói élménytért

 

Nem véletlenül népszerűek ezek a funkciók a vállalkozások és iparágak számos szektorában. Jelenleg kiélezett a versenyhelyzet a piacon, különösen a pénzügyi szolgáltatások világában. A szakembereknek a legjobb eszközökre van szükségük ahhoz, hogy bárhol és bármikor, távmunkájuk során is folyamatosan helyt tudjanak állni, és rutinosan végezhessék munkájukat. 

 

A munkához olyan eszközökre van szükségük, amelyek támogatják a bonyolultabb és összetettebb feladatok elvégzését is, így például a kutatások kiértékelését, a grafikonok elemzését vagy a portfóliók böngészését. A készülékeknek biztosítaniuk kell számukra azt a teljesítményt és hatékonyságot, amellyel megőrizhetik versenyképességüket. A Samsung – az iparág vezető partnereivel együttműködve – egyedülálló módon bővítette a Galaxy Z Fold4 funkcióit, így egyre több területen választják munkaeszköznek az összehajtható készülékeket.

 

Egy nemrégiben készült felmérés szerint a Bloomberg Professional alkalmazás a befektetési szakemberek – például kereskedők, elemzők és portfóliómenedzserek – által leggyakrabban használt pénzügyi alkalmazás. A Bloomberg Professional kiaknázza a Galaxy Z Fold4 egyedi kialakításának lehetőségeit, annak érdekében, hogy a szakemberek újszerű módon és részletekbe menően férjenek hozzá az alkalmazás piaci adataihoz, kimutatásaihoz, híreihez és egyéb adatközléseihez, miközben a már megszokott felhasználói élményt biztosítja számunkra. 

 

Az app alkalmazkodik a Samsung Galaxy Z Fold4 kialakításához, hogy lehetővé tegye akár útközben is a zavartalan multitaskingot. A felhasználók könnyedén válthatnak a főképernyőről a nagyképernyőre, amely ideális a gyors Instant Bloomberg (IB) beszélgetésekhez. Ez nagyban megkönnyíti a hírek olvasását, az aktuális piaci adatok nyomon követését, a különböző portfóliók böngészését és grafikonok elemzését. Mindez lehetővé teszi a pénzügyi szakemberek számára, hogy a megszokott munkát a kihajtható eszköz segítségével egy egészen új szinten végezzék.

 

A DocuSign a világ piacvezető e-aláírás programja, amely szintén az Android 12L-re optimalizált és a Fortune 500-as listájának 25 legnagyobb pénzügyi vállalata közül 24-en már ezt a megoldást alkalmazzák. A felhasználók a mellékelt dokumentumot az osztott képernyőn keresztül közvetlenül áthúzhatják a DocuSign eSignature alkalmazásba, a Samsung S Pen és a Hajlított mód segítségével pedig akár útközben is nyélbe üthetnek üzleteket. 

 

A pénzügyi szakemberek számára pedig, akár az irodában, akár azon kívül, a DocuSign a Samsung DeX mód segítségével PC-szerű élményt teremt. Egyszerűen az eszközt egy monitorhoz csatlakoztatva, a DocuSign nagy felbontásának és adaptív kialakításának köszönhetően a szakemberek bármilyen képernyőméret vagy irány esetén ugyanazt a minőségi élményt kapják.

A Samsung az IBM-mel együttműködve a pénzügyi szakemberek előtt álló kihívásokra is kínál megoldást azáltal, hogy ügyfelei számára mobil munkavégzést biztosít. Az IBM iX, az IBM Consultingon belül működő adatalapú marketingre specializálódó digitális ügynökség egy vezető pénzintézettel dolgozott együtt egy olyan mobil élmény kifejlesztésén, amely segíti a vagyoni tanácsadókat a piaci és portfólióinformációk gyors elérésében és kezelésében. A Samsung DeX és az S Pen integrációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az adatokkal interakcióba lépjenek, fájlokat húzzanak és dobjanak át az alkalmazások között, kézírást adaptáljanak szöveggé, sőt, digitális aláírásokat is rögzítsenek egy teljes asztali környezethez hasonlóan, összehajtható készülékükön. A Samsung nyílt platform filozófiája lehetővé tette más népszerű alkalmazások integrálását is a videokonferenciák, az ügyfélkapcsolatok, az e-mail és az időbeosztás számára egy több alkalmazásból álló felületen belül.

 

A Samsung elkötelezett az iparág vezető partnereivel való együttműködés mellett, hogy új mobilélményeket teremtsen, és az elkövetkező hónapokban még szorosabban együttműködik az olyan úttörő technológiák kihasználása érdekében, mint az összehajtható okostelefonok.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Öt vadonatúj okostelefonnal lép a magyar piacra a TECNO Mobile

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

2024. május 23. 14:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17