Újrahasznosított műanyagból készültek a Logitech új, Brio 300 sorozat webkamerái

forrás: Prím Online, 2023. február 18. 15:23

A Logitech Brio 300 webkamerák újrahasznosított műanyagból készülnek, az automatikus fénykorrekciónak, a zajcsökkentő mikrofonnak és a Full-HD, 1080p felbontásnak köszönhetően még élvezetesebbé teszik a videóbeszélgetéseket. 

A Logitech többezer távmunkában dolgozót kérdezett meg* azzal kapcsolatban, mi jelenti számukra a legnagyobb kihívást egy videóbeszélgetés során. A válaszadók többsége azért nem használ webkamerát ezeknél a beszélgetéseknél, mert nem előnyösek a kameraszögek, rosszak a fényviszonyok és a laptop hangszórójából érkező hang minősége is rossz. Ezekre a visszajelzésekre adnak választ a Brio 300 sorozat webkamerái, amelyek jelentősen javítanak a videóbeszélgetések élményén. 

 

 

A Full-HD 1080p felbontásnak, a magas dinamikus kontrasztnak, az automatikus fénykorrekciónak, a zajszűrő mikrofonnak köszönhetően a felhasználók akkor is jól láthatóak és hallhatóak lesznek, ha az otthoni körülmények nem a legideálisabbak. A RightLight2 funkció automatikusan állítja be a fényerőt és a kontrasztot, bonyolultabb fényviszonyok esetén korrekciót végez, így lesz a kép természetes. A Brio 300 webkamerákat USB-C porton keresztül nagyon egyszerűen csatlakoztathatjuk a számítógépekhez és ha éppen nem használjuk őket, akkor a rajtuk lévő adatvédelmi zárként funkcionáló fedél elfordításával egy mozdulattal eltakarhatjuk a kamerát. 

 

 

Ezek az elegáns, kis méretű, a legtöbb videokonferencia platformmal kompatibilis webkamerák legalább 48%-ban tartalmaznak újrahasznosított műanyagot és három színben (grafitszürke, rózsaszín, piszkosfehér) kaphatóak. 

 

 

Árak és elérhetőség

 

A Logitech készülék már elérhetőek, az árakról és a részletekről bővebb információ a Logitech oldalán található. 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50