3 év garancia az év végéig vásárolt Mio fedélzeti kamerákra

forrás: Prím Online, 2023. március 10. 16:57

A világ vezető fedélzeti kamera gyártója most nemcsak a megbízhatóságot és kiváló minőséget garantálja vevőinek, hanem további egy év ingyenes gyártói garanciát is kínál az akcióban szereplő modellekre*. A 2023. március 1. és december 31. között vásárolt Mio MiVue autós és motoros készülékeknél így nem kettő, hanem három év garanciával számolhatnak a dashcam tulajdonosok.

A menetrögzítő kamerát keresők egyre tudatosabbak. Olyan készüléket szeretnének, amely rossz látási viszonyok között is éles és tiszta felvételeket készít, parkoló üzemmódban is működik, vezetéstámogató funkciókkal segíti a sofőrt, vagy akár a hátsó kamerával együtt kiegészülve szinte teljesen körbe látja az autót. A Mio fejlesztői folyamatosan azon dolgoznak, hogy kielégítsék a fogyasztók ezen igényeit, és a készülékekbe beépítsék a legújabb technikai vívmányokat.

 

Magas minőség: 50 teszt minden terméken

 

A piacon a Mio az egyetlen olyan fedélzeti kamera márka, amely az autóelektronikai iparban nagy múltra tekint vissza, és amely a K+F-től kezdve a tesztelési létesítményekig mindent maga végez. Az elektromágneses teszttől a magas és alacsony üzemi hőmérséklet teszten keresztül, a videófókuszálás-tesztig számos mérnök és technikus több mint ötven tesztet végez minden terméken, hogy a legjobb minőséget és funkcionalitást biztosítsák a készülékeknek. Ám nem csak a fejlesztés és gyártás, de az értékesítés és az értékesítés utáni szolgáltatások is a Mio felügyelete alatt zajlanak, ezáltal pedig a márka a legjobb támogatást tudja nyújtani az ügyfeleknek.

 

 

Széles kínálat: belépő szinttől a csúcskategóriáig

 

A Mio most egy újabb szintet lép az ügyfélkiszolgálás terén azzal, hogy egy évvel meghosszabbítja autós és motoros fedélzeti kameráira az ingyenes gyártói garanciát**. Így a 2023. március 1. és december 31. között megvett modellekre a vásárlás időpontjától számítva három év garanciát vállal a Mio. A kiterjesztett garancia ugyanúgy érvényes az belépő szintű modellekre, mint a felső kategóriás készülékekre, így akár a márka csúcsmodellje, a MiVue 886 is beszerezhető most a kibővített garanciával. Sőt, hátsó és duál kamerák is elérhetők az ajánlatban***!

 

___________________ 

* A kiterjesztett 3 éves garanciával rendelkező termékek: C540/541, C545, C560, C570, C580, C380Dual, C588T, J60, J85, 731, 732, 733, 792, 795, 798/Pro, 798Dual/Pro, 812, 818, 848, 886, M760D, M700, M40, A30, A50

** Az ingyenes kiterjesztett 3 éves garancia nem terjed ki a kiegészítőkre (autós tartó, autós töltő), ezekre továbbra is 3 hónap gyártói garancia van érvényben.

*** A Mio fenntartja a jogot az ajánlat módosítására, felfüggesztésére, törlésére vagy megszüntetésére, ha annak megvalósítása rajta kívül álló okok miatt meghiúsul.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50