A Fujitsu piacra lép a profik tökéletes mobil munkaállomásával

forrás: Prím Online, 2023. április 2. 13:15

A Fujitsu bemutatta a páratlan teljesítményt, sokoldalúságot és gyorsított munkafolyamatokat igénylő professzionális felhasználóknak szánt CELSIUS H7613 munkaállomást. Az új modell 10 mm-rel vékonyabb és 500 grammal könnyebb elődjénél, ugyanakkor akár 400%-kal nagyobb teljesítmény elérésére képes az olyan fejlett grafikus alkalmazások futtatásakor, mint a Catia, a Siemens, a Creo és a rendering szoftverek.

A legmagasabb kategóriájú NVIDIA RTX 5000 Ada Generation Laptop GPU-val ellátott felső kategóriás Fujitsu munkaállomás képes a valós idejű, szupernagy felbontású 8K videók lejátszására. Gyorsított rendereléssel, mesterséges intelligenciával és számításokkal támogatja a valós idejű sugárkövetést, a szimulációt, a mesterséges intelligencia betanítását, az MI-következtetéseket és a virtuálisvalóság-feladatokat.

 

A felső kategóriás grafikus alkalmazások felhasználóinak rendkívül sokoldalú kijelzőkre van szükségük. Erre reagálva a CELSIUS H7613 az Adobe RGB és HDR beállításokat is támogató, 16 hüvelykes 4K felbontású képernyővel dolgozik. Zökkenőmentes 5G-kapcsolatot biztosít, így felhasználója bárhol és bármikor villámgyorsan online hozzáférhet az adatokhoz. Az új CELSIUS modellel az utazás nemcsak produktív, hanem szórakoztató is egyben, hiszen mindössze négy másodperc alatt képes letölteni egy teljes Netflix-évadot.

 

Az új munkaállomás biztonság terén sem ismer kompromisszumot: különböző biometrikus hitelesítési módszereket támogat, köztük a Windows Hellót, az ujjlenyomat-érzékelőt és a Fujitsu PalmSecure biztonsági megoldást. Ezek segítségével a feloldás könnyedén és gond nélkül elvégezhető, az adatok pedig mindig védve vannak. 

 

A Fujitsu Service Door egyszerűsíti a rendszer frissítését és javítását, stresszmentes alkatrészcserét és gyors javítást tesz lehetővé. Az ajtó kinyitása után csak egy csavart kell eltávolítani a memória, a tároló vagy az akkumulátor cseréjéhez, ami biztosítja az új CELSIUS hosszú élettartamát.

 

Ár és piaci bevezetés

 

A Fujitsu CELSIUS H7613 mobil munkaállomás júniustól rendelhető. 

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Profi tippek a tudományos anyagok hatékony olvasásához BOOX tabletekkel

A tudósoknak, kutatóknak és diákoknak a kutatási cikkek olvasása olyan, mintha egy tudástornyot építenének. Minden tégla egy-egy információt képvisel, amit alaposan megvizsgáltak, hogy biztosítsák a zökkenőmentes integrációt a teljes szerkezetbe. Tekintettel az információsűrűségre, a tudományos művek olvasása mindig tanulságos, ugyanakkor megterhelő. A produktivitás javításához megfelelő módszerekre és eszközökre van szükségünk.

2024. május 24. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17