Álomszobagyár és Digitális Álomszobagyár a Magyar Telekomnál

forrás: Prím Online, 2023. április 11. 15:31

A Spektrum Home portfoliójában számtalan olyan műsorral találkozhatnak a nézők, melyekből rengeteg inspiráló ötletet meríthetnek saját lakásuk, házuk vagy kertjük átalakításához. Ilyen a Csorba Anita által megálmodott Álomszobagyár, és annak digitális verziója, a Digitális Álomszobagyár, amelyek áprilistól már a Magyar Telekom előfizetőiszámára is elérhetők. 

A két lakberendező műsor egészen december végéig megtekinthető lesz a Magyar Telekom ügyfelei számára. Az Álomszobagyár epizódjait a FilmKlub kínálatában láthatják az előfizetők, míg a Digitális Álomszobagyár epizódjait díjmentesen kölcsönözhetik ki az érdeklődők a FilmPremier tartalmaiból, így összesen 30 részből inspirálódhatnak a nézők. 

 

Az egyes epizódokban elképesztő átalakulások mennek végbe, és a kis terektől egészen a nagy helyiségekig minden átalakul, legyen szó akár csak egy szobáról vagy egy egész ifjúsági közösségi térről.   

 

A sorozatok mottója a „Ti megálmodjátok, mi megvalósítjuk!” teljes mértékben megvalósul, Csorba Anita és segítői ugyanis évek óta foglalkoznak lakberendezéssel, és igyekeznek a műsorokban olyan használható ötleteket és tippeket adni, ami segítséget nyújthat azoknak is, akik maguk szeretnének belevágni egy átalakításba. 

 

 

Legyen szó akár az Álomszobagyárról vagy a Digitális Álomszobagyárról a tervezők mindig egyeztetnek a tulajdonosokkal, közösen gondolkodnak és ötletelnek, majd a legapróbb részletekig kidolgozzák, hogy mi hogyan fog történni, és milyen végeredményre számíthatnak a rendelkezésre álló egy nap alatt. 

 

A költségvetés mindig visszafogott, mert az anyagiak helyett Anitáék sokkal inkább a kreativitásra helyezik a hangsúlyt, ami lehetővé teszi, hogy az ötletek alapján bárki felfrissítse, és új hangulatot teremtsen a lakásában. 

 

Az Álomszobagyárban többek között kiderül, hogy hogyan válik nagylányossá egy gyerekszoba, és milyen egy természet ihlette dolgozószoba, amely új kényelmes olvasósarokkal bővül. A Digitális Álomszobagyárban Kele Márk digitális szakértő segítségével feltérképezik, hogy milyen digitális eszközökkel lehet még komfortosabbá tenni az újonnan megálmodott lakásokat. Így kerül be az otthonokba az okosporszívó, az okos vízforraló és az okoskonnektor is, amely képes akár egy olvasólámpát is digitalizálni és alkalmazás segítségével működtetni.

 

A Spektrum Home két műsora tehát számtalan ötletet biztosít az átalakításra vágyóknak, a Telekom TV GO alkalmazás pedig abban is megoldást nyújt, hogy a FilmKlub nézői és a FilmPremier előfizetői mindezt bármikor és bárhol megnézhessék akár mobiltelefonon akár tableten. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

Újfajta trendek az irodában

A pandémiát követő időszak jelentős változásokat hozott a vállalatok irodaterületekkel kapcsolatos felfogásában, nagy hangsúlyt helyezve a vállalati kultúra és a produktivitás erősítésére az irodai jelenléten keresztül. A hibrid munkamódok trendje, amely a COVID-19 világjárvány idején nyert lendületet, fokozatosan visszaszorulóban van. A vállalkozások egyre inkább felismerik az irodaterek értékét az együttműködés, a tudásmegosztás és a vállalati kultúra erősítésében.

2024. május 17. 11:33

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59