Az új Zyxel router támogatja a biztonságot, a WiFi 6E-t és a felhőből történő kezelést

forrás: Prím Online, 2023. április 17. 17:39

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks bejelentette új SCR 50AXE – AXE5400 háromsávos WiFi 6E Secure Cloud Routerének megjelenését. Az eszközt otthoni irodai felhasználók és kisvállalkozások tulajdonosai számára tervezték, akik az elérhető legmagasabb szintű biztonsággal és szupergyors WiFi-vel rendelkező hálózatot szeretnének kiépíteni.

A mai fenyegetésekkel teli környezetben a vállalkozásoknak robusztus vezeték nélküli biztonsági megoldásokat kell alkalmazniuk, hogy megakadályozzák a jogosulatlan felhasználók hozzáférését hálózataikhoz. Noha jelenleg számos biztonsági és WiFi eszköz érhető el a piacon, a kisvállalkozások és az otthoni irodai dolgozók nehezen találnak olyan költséghatékony hálózatkezelési megoldást, amely egyszerű, gyors, biztonságos és könnyen kezelhető. Az SCR 50AXE mindezekre egyetlen készülékben ad választ, megfizethető áron kínálva mindent, amire egy kisvállalati hálózatnak szüksége van.

 

 

Előfizetés nélkül elérhető hálózati biztonság 

 

Az SCR 50AXE tervezésekor a biztonság állt a fókuszban, funkciói között pedig megtalálható például a tűzfal védelem, ország alapú korlátozások, IPsec VPN és vendég SSID, mindez további előfizetési vagy licencköltség nélkül. Átfogó, beépített fenyegetéskezelési funkciói segítenek megvédeni a kisvállalkozásokat a zsarolóvírusoktól, rosszindulatú programoktól, emailes visszaélésektől, adathalászattól, behatolástól és egyéb támadásoktól, méghozzá olyan hírnév-alapú technológiák használatával, amelyek úgy nyújtanak kiváló teljesítményt, hogy közben kevesebb energiát fogyasztanak.

 

 

Azok a felhasználók, akik még több biztonsági és felügyeleti lehetőséget keresnek, elérhetik az SCR Pro Pack licencet, amely már tartalmaz valós idejű fenyegetés információkat, a Trellix által üzemeltetett webszűrést (DNS), 30 napos naplómegőrzést, mesterséges intelligencia által támogatott intelligens hálózatkezelést, és még számos további funkciót.

 

Az összes fenyegetéskezelési funkció egyetlen biztonsági irányítópulton áttekinthető, amelyen keresztül bepillantást nyerhetünk a fenyegetésekbe, és láthatjuk a routerhez csatlakoztatott eszközök állapotát.

 

 

Szupergyors WiFi, egyszerűen kezelhető

 

Az átfogó biztonsági funkciók mellett az SCR 50AXE a legújabb háromsávos AXE5400 WiFi 6E-t is tartalmazza. Ez hozzáférést biztosít a vállalkozások számára a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es frekvenciákhoz, valamint az újonnan megnyílt 6 GHz-es frekvenciához szuperszéles csatornákkal, ami lehetővé teszi számukra, hogy kihasználják a maximális sebesség és az alacsony késleltetés előnyeit több kapcsolattal is egyidejűleg.

Ezenkívül az SCR 50AXE felhő alapon is működik, és a Zyxel Nebula platformján keresztül kezelhető. A Nebula alkalmazáson keresztül a felhasználók néhány kattintással telepíthetik az SCR 50AXE-t, és megadhatják a WiFi nevét a teljes hálózat számára, beleértve a routert és az esetleges további hozzáférési pontokat is. Az alkalmazás azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhonnan, egyetlen kezelőfelületen keresztül zökkenőmentesen kezeljék kapcsolataikat és azok biztonságát, és egy pillantással naprakész képet kapjanak a hálózatuk biztonsági helyzetéről.

 

Mr. Ken Tsai, a Zyxel Gateway üzletág alalelnöke azt mondta: „A kisvállalkozások piacát gyakran figyelmen kívül hagyják a hálózatbiztonság és -felügyelet terén, ezért büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan megfizethető eszközt hoztunk létre, amely e két terület legjobb megoldásait egyesíti egy készülékben. A kategóriájában a legjobb biztonságot, a szupergyors WiFi-t és a felhő-alapú kezelést ötvöző SCR 50AXE tökéletes megoldás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a biztonság vagy a minőség feláldozása nélkül szeretnék leegyszerűsíteni a hálózatkezelésüket.”

Kulcsszavak: router Zyxel Networks Zyxel

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Példátlan fitness élményt nyújt a vadonatúj HONOR Band 9

A HONOR bejelentette a HONOR Band 9-et, egy modern dizájnnal és fejlett fitnesz- és egészségfigyelő funkciókkal büszkélkedő kiegészítőt. Az 1,57”-os AMOLED kijelző akár 60 Hz-es frissítési frekvenciát kínál. 96 edzési lehetőséggel a HONOR Band 9 felülmúlja elődeit, míg a trendi Always-on Display kialakítással és a lenyűgöző, akár 14 napos akkumulátor-üzemidővel kivételes fitness-társként szolgál, amely a felhasználókat egy egészségesebb és aktívabb életmód felé vezeti.

2024. május 28. 11:39

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

Már hazánkban is kapható a Huawei első négyzet alakú okosórája

Megérkezett Magyarországra a Huawei vadonatúj négyzet alakú, továbbfejlesztett egészségfigyelő- és sportfunkciókkal rendelkező okosórája, a HUAWEI WATCH FIT 3. Az eszköz a FIT-sorozat eddigi legvékonyabb és legkönnyebb tagja, az okosórában mutatkozik be a mozgásra ösztönző Okosjavaslatok funkció, valamint alvás közbeni légzésfigyelés funkcióval bővült a nyugodtabb alvás érdekében. Az Android- és iOS-kompatibilis WATCH FIT 3 egyetlen feltöltéssel akár 10 napos üzemidőt nyújt, mindössze 10 perces töltéssel pedig akár egy teljes napig használható.

2024. május 23. 11:43

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52