Kedvező árú HONOR táblagépek

forrás: Prím Online, 2023. április 21. 18:42

A HONOR Pad 8 12”-es, 2K HONOR FullView kijelzőjével és nyolc hangszórójával magával ragadó képi világgal és hanggal várja a felhasználókat. A HONOR Pad X8 7,55mm vékony és kifejezetten könnyű 460g-os súllyal remek azoknak, akik folyton mozgásban vannak.

 

A mindenre alkalmas HONOR Pad 8

 

A tablet portfolió legújabb tagjaként a HONOR Pad 8 különleges felhasználói élményt biztosít és kecses, prémium minőségű külsővel érkezik. Lenyűgöző, 12”-es HONOR FullView kijelzővel, nyolc beépített hangszóróval és a HONOR Histen hangolási technológiával büszkélkedve az új eszköz magával ragadó audiovizuális élményt nyújt a felhasználóknak.

 

12”-es 2K HONOR FullView kijelzőjével a HONOR Pad 8 piacvezető, 87%-os képernyőaránnyal igazán különleges képi világot garantál.

 

2000x1200 pixeles felbontással és 1 milliárd színnel a szórakozást teljesen új szintre emeli, meglepő tisztasággal és élethű színárnyalatokkal kápráztatva el azokat, akik filmet néznek vagy streamelnek rajta.

 

A HONOR Pad 8 fokozottan óvja a szemeket é, amit igazolnak a TÜV Rheinland alacsony kékfény-kibocsátási (hardveres szinten) és vibrálásmentességi minősítései.

Kimagasló hangrendszer nyolc hangszóróval

 

A készülék két oldalán szimmetrikusan elhelyezett nyolc hangszóró erőteljesebb és kiegyensúlyozottabb hanghatása páratlan hangélményt ad. 

 

Életteli és dinamikus 360°-os hangokat nyújt a magával ragadó élményért. Legyen szó élesebb magas, kifinomult középszintű vagy ütős mély hangokról, ez az úttörő megoldás a hangtartomány teljes skáláját lefedi.

 

A beszédhang-felerősítő technológia, a HONOR saját intelligens hangfelismerője és a nagyfelbontású hangminősítés mind olyan csúcskategóriás szoftverek, amik életszerű hangokat eredményeznek. Ezen  funkciók együttese nemcsak zenehallgatásra vagy filmezésre teszik ideálissá a tabletet, hanem az online megbeszélésekre és hívásokra is.

 

 

Kecses prémium formatervezés

 

Könnyű alumíniumötvözet vázzal és prémium formatervezéssel a HONOR Pad 8 csupán 520g, 6,9mm vastagsága miatt pedig kényelmesen lehet akár egy kézben fogni. Az íves peremek és az igényes bevonat kellemessé teszi az érintését, miközben minőségi külsőt kölcsönöz neki.

 

Fantasztikus teljesítmény és okos felhasználói élmény

 

Az erőteljes, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 680 chipsettel a készülék hosszú ideig tartó multimédiás lejátszásra és kimagasló teljesítményre alkalmas. A processzor zökkenőmentesen képes egyszerre futtatni több alkalmazást, akadozásmentes élményt kínál játék, munka vagy tanulás közben is.

 

A HONOR Pad 8 a legújabb, Android 12-n alapuló HONOR Magic UI 6.1 operációs rendszerrel fut, ami személyre szabható, széleskörű lehetőségeket kínál az okos felhasználói élményhez. A HONOR Share gyors adatátvitelt tesz lehetővé az eszközök között amellett, hogy egyszerre több képernyőt is lehet vele kezelni, így tényleg hatékony a multitaskingolás. A produktivitást tovább erősíti laptopszerű asztalkialakítása, valamint a képernyő felosztásának lehetősége.

 

Hatalmas, erőteljes akkumulátor az egésznapos használathoz

 

A HONOR Pad 8 az egésznapos működés érdekében extranagy, 7250 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, ezzel akár 14 órán keresztül nézzenek offline videókat vagy akár 10 órát tanulhanak online. Tökéletes azoknak, akik sűrű napjaikhoz egy hosszú üzemidejű akkumulátorra vágynak.

A tanulásra és munkára született HONOR Pad X8

 

A HONOR Pad X8 ideális azoknak, akik állandóan mozgásban vannak, de mégis egy stílusos termékre vágynak. Az eszköz csupán 7,55mm vékony és kifejezetten könnyű 460g-os súlyával. 1920x1200 pixeles felbontása, 64GB-os tárhelye,4GB-os ROM-ja és nyolcmagos MediaTek MT8786 processzora mind beférnek egy kecses készülékbe, ami tanuláshoz és munkához egyaránt kiváló választás.

Árazás és elérhetőség

 

A HONOR Pad 8 és a HONOR Pad X8 a hajnali égbolt ihlette, klasszikus kék színben rendelhető elő az eMag kínálatából a linkekre kattintva: előbbi 129 990 Ft-ért, utóbbi 84 990 Ft-ért.

Kulcsszavak: HONOR tablet

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így hasznosíthatod újra régi laptopodat a gyerek számára

Van a családban gyerek és van egy régebbi laptopod is? Ahelyett, hogy leadnád a laptopot egy elektronikai hulladékgyűjtőbe vagy elásnád a szekrény mélyére a kacatok közé, miért nem kelted inkább új életre a közeledő gyereknap alkalmából? Egy régi vagy nemrégiben lecserélt laptop nem feltétlenül használhatatlan, ezért a tovább örökítése kiváló módja az újrahasznosításnak. 

2024. május 21. 17:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59