Az eMAG legyen veled! Ezek a legnépszerűbb Star Wars termékek

forrás: Prím Online, 2023. május 5. 15:19

May the 4th Be With You – azaz “az erő legyen veled”! A nemzetközi Star Wars-nap apropóján az eMAG összegyűjtötte a hazai vásárlók körében legnépszerűbb termékek listáját a Csillagok háborúja univerzumából. A sort a LEGO tematikus építőkészletei dominálják, de Star Wars-mintás elektromos fogkefe, plüssfigura, és mobiltartó is megtalálható ezek között.

 George Lucas utóbbi években sorozatok formájában is újjáéledő sci-fi univerzuma évszaktól függetlenül népszerű az eMAG.hu látogatói körében: a legtöbben a LEGO Star Wars építőjátékokat keresik a webáruházban, ez a keresőkifejezés folyamatosan a top 100 környékén között foglal helyet, több százzal megelőzve a szimpla Star Wars kereséseket.

 

Eladások terén is a LEGO-készletek uralják a Star Wars univerzumot az eMAG-nál: az utóbbi 12 hónapban a legnagyobb darabszámban a 24 apró meglepetést tartalmazó tematikus adventi naptárt, a Millenium Falcon zsebben is könnyedén elférő, microfighter változatát, illetve a Birodalom visszavág-ból ismert hógárdisták (snowtroopers) miniszettjét rendelték meg a webáruház ügyfelei. 

 

A kisebb gyerekeknek és gyűjtőknek szánt, kevés darabból összerakható készletek mellett a top 30-ba bekerültek kifejezetten eltökélt legósoknak tervezett szettek is, amelyek közül például az összerakása után asztaldíszként is bevethető Mandalóri sisak a legnépszerűbb. 

 

 

Az utóbbi egy év eladásait vizsgálva elmondható, hogy az olcsóbb, egyszerűbb LEGO-szettek közül az utóbbi években készült filmekhez és sorozatokhoz kapcsolódó készletek a népszerűbbek, a legdrágábban eladott szettek – például a birodalmi lépegető (AT-AT), a Millenium Falcon, vagy a Birodalmi Csillagromboló –  tematikában a nyolcvanas években mozikba került első három filmhez kapcsolódnak. Várhatóan a Star Wars: Látomások animációs sorozat május 4-én debütált második évadához kapcsolódó termékek is népszerűek lesznek a vásárlók körében.

 

Egy másik tematikus slágertermék az Oral-B gyerekek számára tervezett, Star Wars motívumokkal díszített Vitality elektromos fogkeféje, amelyhez a tematikában illeszkedő pótfejeket is sokan rendelnek online. A gaming relikviák közül az okostelefont tartani és tölteni képes Baby Yoda figura, illetve egy Mandalóri kontrollertartó az utóbbi évek legnépszerűbbike az eMAG-nál. 

 

Az eMAG saját, illetve Marketplace partnereinek kínálatában ezernél is többféle Star Wars-os ruhanemű érhető el, ezek forgalma nagyjából egyenletesen oszlik el, bár a férfiruházaton belül a yodás pólók valamiért egy kicsivel jobban fogynak a többinél – és a tematikus plüssjátékok közül is a gyerek Yoda a leginkább kelendő.

 

Az utóbbi egy év legnépszerűbb Star Wars-játékai az eMAG-nál:

1. LEGO Star Wars Adventi naptár

2. LEGO Star Wars Millennium Falcon Microfighter

3. LEGO Star Wars Hógárdista harci csomag

4. LEGO Star Wars Luke Skywalker (Vörös Ötös) sisak

5. LEGO Star Wars A Mandalóri sisak gyűjthető LEGO készlet felnőtteknek

6. LEGO Star Wars Millenium Falcon építő készlet játékűrhajóval

7. LEGO Star Wars Razor Crest Microfighter, 98 építőelem

8. LEGO Star Wars Dark Trooper támadás

9. LEGO Star Wars A Mandalori és A Gyermek

10. LEGO Star Wars Párbaj a Mandalore bolygón

Kulcsszavak: eMAG webáruház

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jövőbe mutató adatvizualizációs megoldások az SAP és az IFUA Horváth versenyén

Kihirdették az SAP Hungary és az IFUA Horváth adatvizualizációs versenyének nyerteseit. Ötven csapat mérte össze tudását az egyetemi és vállalati szférából. A versenyzőknek az SAP új döntéstámogató eszköze, az SAP Analytics Cloud (SAC) segítségével kellett a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által biztosított adatokból látványos és lényeges összefüggéseket bemutató adatelemzéseket készíteniük és prezentálniuk. 

2024. április 17. 19:55

Facility managementben erősít az ICON

Három kiemelkedő épülettel, két irodaházzal és egy logisztikai ingatlannal bővült az ICON Real Estate Management ingatlanüzemeltetési portfoliója. A BEM Irodaház, a D2 Szabadkikötő, és az ELTE egyik megújult ingatlanja nem csupán az építészeti megoldásaik tekintetében példaértékűek, de a fenntarthatóság és az energiahatékonyság terén is úttörő megoldásokat alkalmaznak.

2024. április 17. 18:09

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Mesterséges intelligenciával készítik össze az Unilever B2C webshopjának rendeléseit

Közel 800 cikkszámot kezel, illetve mesterséges intelligenciával ellátott eszközökkel végzi a komissiózási feladatokat a Waberer’s Csoport leányvállalata, a WSZL az Unilever Magyarország Unishop elnevezésű B2C webshopjában. Az új megbízásnak köszönhetően a Waberer’s eddigi tevékenysége bővült és egy 14.500 négyzetméteres raktári terület kezelése mellett immár az Unishop raktárlogisztikai és fullfilment kiszolgálását is végzi. 

2024. április 17. 14:50

Nagy rekesznyílású és nagy látószögű zoomos Sony objektív

A Sony örömmel jelenti be a full-frame α (Alpha) E-bajonettes objektívek legújabb tagját. Az FE 16-25mm F2.8 G egy nagy rekesznyílású, nagylátószögű zoomobjektív, amely a 16 mm és 25 mm közötti teljes zoomtartományban F2.8 maximális rekesznyílást tart fenn, és kompakt, könnyű kialakításának köszönhetően a kiváló képminőséget nagyszerű hordozhatósággal kombinálja.

2024. április 17. 13:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09