Most van igazán esélyünk a változásra!

forrás: Prím Online, 2023. május 7. 15:46

Összeomlásban a régi üzleti modellek. Az újak most alakulnak. A változás globális, de annak lekövetése cégszinten történik. A régi eltűnése, felbomlása és az új keletkezése hatalmas tempóval gyorsul. Átmenetben vagyunk egy új világ felé. Már eltűnt az életünkből a komfort, a megszokások, a panelek. A most megélendő változások sokaknak fájdalmasak, félelmetesek, embert próbálóak. De kényszerítenek is a megújulásra, gondolkodásmódunk teljes cseréjére, új üzleti modellek létrehozására, a régiek kidobására.

 

Milyen irányú legyen a cégben változás?

 

Elsősorban gondolkodásmód-váltásra van szükség. Csak összekapcsoltságban, hálózatba szervezetten, együttműködve a környezettel lehetünk sikeresek a most alakuló új világban. De ugyanolyan fontos a cég stratégiájába a változásképességet és a válságállóságot is beépíteni.

 

A mesterséges intelligenciák cégműködésbe integrálása a ChatGPT robbanásszerű sikere után már kényszerítő erővel kopogtat nem csak a gyártók, hanem minden cég ajtaján. A leggyorsabban haladhatunk vele a folyamatok korszerűsítésében és a költségek csökkentésében.

 

 

Miközben a változásra koncentrálunk, a kritikus funkciók védelme elsődleges fontosságú! Az energiafüggőség és az inflációnak kitettség veszélye erős hangsúlyt kell, hogy kapjon a döntésekben. Miközben előre nézünk, a cég tartóoszlopait be kell védenünk!

 

CHANGE is a CHANCE. A változás maga az esély! A PP – BKIK hibrid konferenciáján hasznos tanácsokat osztanak meg az előadók a cégek és vezetőik minden területen történő sikeres és gyors változáshoz, a múlt lecseréléséhez, az új működés kialakításához, a válságos helyzetekben biztonságteremtéshez.

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/change-is-a-chance/

Kulcsszavak: konferencia

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

Újfajta trendek az irodában

A pandémiát követő időszak jelentős változásokat hozott a vállalatok irodaterületekkel kapcsolatos felfogásában, nagy hangsúlyt helyezve a vállalati kultúra és a produktivitás erősítésére az irodai jelenléten keresztül. A hibrid munkamódok trendje, amely a COVID-19 világjárvány idején nyert lendületet, fokozatosan visszaszorulóban van. A vállalkozások egyre inkább felismerik az irodaterek értékét az együttműködés, a tudásmegosztás és a vállalati kultúra erősítésében.

2024. május 17. 11:33

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59