Frissítette arculatát a GLAMI divatkereső

forrás: Prím Online, 2023. május 16. 14:02

A 14 piacon működő, 4300 vezető európai webáruház kínálatát katalogizáló GLAMI online divatkatalógus frissítette arculatát. Az új vizuális megjelenés reflektál a vállalat mesterséges intelligencia által vezérelt osztályozási rendszerét érintő technológiai újításra, valamint a márka divat sokszínűsége iránti elkötelezettségét hivatott kifejezni.

A GLAMI Group által üzemeltetett oldalak a nemrég bejelentett technológiai megújulás után egységesítették vizuális megjelenésüket is. Mivel a webshopok széttagolt kínálatának automatizált rendszerezéséhez elengedhetetlen a termékinformációk gyors és hatékony felismerése, a GLAMI nemrég bevezette a ChatGPT által is használt Transformer nevű megoldás alkalmazását.

 

A GLAMI 2015 óta használja a gépi tanulási technológiát, hogy ügyfelei számára a lehető legjobb keresési élményt nyújtsa. A Transformer 130 termékjellemző (rövid ujj, V-nyak, virágminta, stb) felismerésére alkalmas, így még gyorsabbá teszi a GLAMI Deep Item Categorization modelljén alapuló személyre szabott ajánlórendszer működését. A rendszer ezzel naponta körülbelül 3 millió kérést tud kezelni, és 17 millió tétel között keres hasonló elemekre.

 

 

„A GLAMI továbbra is a piac legnagyobb online divatkatalógusa kíván lenni. Platformunkkal olyan rendszer létrehozásán dolgozunk, amely a Spotify-hoz hasonlóan felismeri a felhasználók egyéni ízlését, és azonnal a legjobb és legrelevánsabb termékeket kínálja fel. A frissen bevezetett technológiai váltás egy újabb lépés ebbe az irányba, és mind vásárlóknak, mind a divatcikkeket forgalmazó webáruházaknak lehetőséget ad, hogy kihasználják az intelligens technológiákban rejlő lehetőségeket. A váltással egy időben a vállalat úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy a GLAMI arculatát a márka jövőképének megfelelően frissítse” – mondta a GLAMI alapítója és korábbi vezérigazgatója, Tomáš Hodboď.

 

A frissített vizuális megjelenés központi eleme az elektromos lila csillaggal kiegészített márkalogó. Az új jelkép azt szimbolizálja, hogy a GLAMI a divat és a technológia metszéspontjában helyezkedik el, jelenti a webshopok és a vásárlók találkozóhelyét is, de utal a GLAMI által közvetített értékekere is, mint a body positivity vagy az age positivity.

 

 

„A csillag szimbólum éles és lekerekített éleinek kombinációja azt a meggyőződésünket tükrözi, hogy a divat bármilyen korú, testsúlyú és testalkatú embernek szól, ezzel szereznénk kifejezésre juttatni az inkluzívitás iránti elkötelezettségünket. Az elektromos lila szín a kifinomultság, a kreativitás és a megbízhatóság érzését közvetíti. Ezzel a két eszközzel együtt arra törekszünk, hogy a GLAMI minden egyes felhasználóját inspiráljuk és segítsük abban, hogy pontosan megtalálják a keresett ruhadarabot, cipőt vagy kiegészítőt” – mondja Xenofon Eleftheriadis, a GLAMI globális kommunikációs vezetője.

 

A GLAMI a felhasználók számára megkönnyíti a divat felfedezését és a vásárlást. Azáltal, hogy személyre szabja a divatválasztást, felhasználóit intelligens vásárlási lehetőségekkel ruházza fel, így pénzt és időt takarít meg. A vállalat mesterséges intelligencia által vezérelt osztályozási rendszere több millió divat webshop termékét kategorizálja egy helyen. A megújult arculat már látható a Glami.hu és a GLAMI.group weboldalakon.

Kulcsszavak: GLAMI webáruház weboldal

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

Már Magyarországon is elérhető az eMAG Genius hűségprogram

Az eMAG elindította Magyarországon a Genius nevű előfizetéses hűségprogramját, amelyen keresztül többek között ingyenes szállítást és heti dedikált kedvezménykampányokat kínál. Az eMAG Genius előfizetői több mint hatmillió – Genius jelvénnyel ellátott – termékre vonatkozóan vehetik igénybe az előfizetést, amelyek az eMAG, és a Marketplace platformon működő partnerkereskedők kínálatában érhetők el.

2024. május 27. 19:05

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Magyarországon lép az európai piacra a díjnyertes amerikai felhőszolgáltató

Magyarországon és Romániában terjeszkedik az Intuitive.Cloud, amely a térség diverz és tapasztalt tehetségbázisát veszi célba, hogy továbbra is csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. A felhőszolgáltató a következő egy évben több, mint 10 pozíciót tervez nyitni és 200 IT-szakembert venne fel a toborzással foglalkozó Hays segítségével, ezzel pedig életjeleket mutathat az utóbbi időszakban visszaeső IT-piac. 

2024. május 27. 15:56

Eredményes évet zárt a CETIN Hungary

A CETIN Hungary Zrt. sikerrel zárta harmadik teljes üzleti évét. A független, integrált távközlési infrastruktúraszolgáltató beruházásait, árbevételét és nyereségét is jelentősen növelte. A vállalat idén közel 23 milliárd forintot tervez hálózatfejlesztési beruházásokra fordítani.

2024. május 27. 14:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17