A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

forrás: Prím Online, 2023. május 25. 11:21

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

 

A Genesis több kategóriában is első helyezést ért el, többek között:

1. Vezetékes egér kategória: Genesis Krypton 555

2. Gamer billentyűzet kategória: Genesis Thor 303 TKL

3. Gamer szék kategória: Genesis Astat 700

4. Lengyel gamermárka kategória: Genesis

 

Ezen győzelmek mellett a Genesis a versenyen további elismerést is szerzett, második helyezést érve el a gamerbillentyűzetek kategóriában a Genesis Thor 660-nal és a számítógép házak kategóriájában a Genesis Irid 505F modellel. Emellett a Genesis harmadik helyezést ért el headset kategóriában a Genesis Radon 800 modellel.

 

Gamerszék kategória győztese: Genesis Astat 700

 

A Genesis Astat 700, mint a gamer székek kategóriájának győztese, bebizonyította, hogy elengedhetetlen kiegészítője minden gamer setupnak. A Genesis Astat 700 kivételes minősége és innovatív tervezése minden versenytársát felülmúlta a szavazáson. A Genesis Astat 700 a Design and Recommendation díjat kapta lenyűgöző és különleges designja, lélegző hálós – a meleg időben is extra kényelmet biztosító – anyaga, ergonomikus kialakítása, állítható deréktámasza, testreszabható funkciói, kényelmes 3D karfái és merev alumínium alapja miatt.

 

Gamer billentyűzet kategória győztese: Genesis Thor 303 TKL (Fekete)

 

A mechanikus billentyűzetek egyre inkább elterjedtek a gamer iparágban, ezt mutatja az is, hogy a Genesis Thor 303 TKL (Fekete) modell lett a győztes gamer billentyűzet kategóriában. Figyelemre méltó, hogy a második helyet is egy másik Genesis modell szerezte meg, a Thor 660 Wireless, amely számos elismerést kapott a versenyen.

 

A Genesis Thor 303 TKL-t elegáns és átgondolt tervezése, masszív felépítése, minőségi anyaghasználata, hot swap funkcionalitása, vonzó RGB háttérvilágítása, fonott kábele, átfogó funkciói, megfizethető ára, minőségi stabilizátorai és porálló kapcsolói miatt emelték ki a szavazók. 

Vezetékes egerek kategória győztese: Genesis Krypton 555

 

A vezetékes egerek széles választékában a Genesis Krypton 555 modell győzedelmeskedett a szavazáson, felülmúlva számos versenytársát. Ez egy ultraolcsó ajánlat a szegmensben, és dicsérték erős felépítése, könnyű súlya, kivételes Kailh GM 4.0 kapcsolói, jól kalibrált PAW3333 optikai szenzora, vonzó designja, széles testreszabási lehetőségei és figyelemre méltó teljesítménye miatt. 

Lengyel gamermárka kategória győztese: Genesis

 

Végül, a lengyel gamermárkák rendkívül kompetitív kategóriájában a Genesis lett az egyértelmű győztes, túlszárnyalva más ismert és népszerű számítógépes eszköz- és periféria gyártókat, mint amilyen például a SilentiumPC/SPC Gear és a KRUX márkák, jelentős előnnyel.

 

A Genesis győzelme tanúbizonysága annak elkötelezettségnek, hogy magas színvonalú gamer perifériákat készítenek megfizethető áron. Ezt az elismerést tovább erősítik a márka győzelmei a szavazás többi kategóriájában, ahol az olvasók nem csak a márkát, hanem konkrét eszközöket is értékelték.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50