Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

forrás: Prím Online, 2023. június 4. 12:20

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

Mobilnet XXL néven új hordozható mobilinternet tarifacsomagot vezetett be a Vodafone Magyarország lakossági ügyfelei számára, amely korlátlan belföldi adatforgalmat biztosít az ország szinte bármely pontján. Újításával a szolgáltató kivezette korábbi díjcsomagjai közül a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat. A hordozható mobilinternet portfolió megújításával, és az új díjcsomag bevezetésével a szolgáltató lehetőséget biztosít ügyfeleinek a korlátlan internet nyújtotta előnyök élvezetére olyan területeken is, ahol a vezetékes szolgáltatás nem érhető el. Azok a lakossági ügyfelek, akik tablethez, laptophoz vagy más hordozható eszközhöz igényelnek internetelérést, ezáltal két díjcsomag közül, a belépő szintű Digitális Jólét Alapcsomag 5GB és az új 4990 Ft/hó áron elérhető Mobilnet XXL korlátlan belföldi adatkeretű díjcsomag közül választhatnak a Vodafone Magyarország hordozható mobilinternet kínálatából.

 

freepik.com

 

A hordozható mobilinternet előnye, hogy a kizárólag internetes adatforgalmat biztosító kártyák bármilyen SIM-képes eszközzel, így tabletekkel, WiFi hotspotokkal is működnek, és szerelés vagy technikusi segítség nélkül, azonnal létrehozzák a nem helyhez kötött internetkapcsolatot. 

 

Az újonnan induló Mobilnet XXL csomag mellett változatlan formában érhető el a rendkívül kedvezményes Digitális Jólét Alapcsomag 5GB. Az egy évvel ezelőtt bevezetett csomag továbbra is 1990 Ft/hó áron kínál 5GB adatmennyiséget, melynek célja, hogy elérhetővé tegye az internethez való hozzáférést, ezáltal is hozzájárulva a digitális jóléthez és információs szabadsághoz.

 

Azon lakossági előfizetőknek, akik hordozható mobilinternet szolgáltatásuk mellett otthoni vezetékes szolgáltatással is rendelkeznek, a szolgáltató Vodafone ONE ajánlata keretében további különleges kedvezményeket és előnyöket is kínál. A Vodafone ONE sávos kedvezményeiről és előnyeiről itt érhető el további információ. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59