Több, mint egymillió forintot gyűjtött a Redmenta és a Brancs

forrás: Prím Online, 2023. június 19. 20:21

Több, mint egymillió forint gyűlt össze egy magyar kickstarter kampányban, amelyben a hazai oktatás digitalizációjáért gyűjtöttek.

Sikeresen zárult a Redmenta legújabb közösségi finanszírozási kampánya, amit ezúttal a Brancs csapatával karöltve indított. A közösség erejének hála a Redmenta még a kampány ideje alatt elérte a kitűzött 1.000.000 Forintos célösszeget, ami 69 magyar pedagógust juttat ingyenes Redmenta Plusz előfizetéshez. Az előfizetéssel a tanárok interaktív számonkéréseket, tananyagokat és projekt feladatokat állíthatnak össze, amit online dolgozhatnak fel a diákok. De a Redmentával nem csak papírt lehet spórolni, hanem az átlátható szerkesztő felületnek, az egyszerű megosztási rendszernek és az automatikus javításnak hála a dolgozatírás és a tananyag készítése is rendkívüli mértékben lerövidül, nem kevés időt spórolva a túlhajszolt tanároknak.

 

 

De mi történik akkor, ha az eszköz finanszírozása nem megoldott? 

 

A Redmenta elkötelezett a magyar oktatás és a magyar pedagógusok támogatása mellett, hiszen tanáraink létfontosságú szerepet játszanak a jövő alakulásában. Ugyanakkor azzal is tisztában vannak, hogy sok elhivatott pedagógusnak anyagi nehézségekkel kell szembenéznie, amikor a munkájához szükséges eszközöket önerőből kell beszereznie. Bár a Redmenta előfizetést országszerte sok iskola, tankerület és szakképzési centrum is támogatja, még mindig vannak olyan tanárok, akiknek nem megoldott az előfizetés finanszírozása. Ezeknek a tanároknak a megsegítésére indított pályázatot a Redmenta, ahol közoktatásban dolgozó tanárok jelentkezését várják, hogy a 69 ingyenes, egy évre szóló Redmenta Plusz előfizetés mielőbb kiosztásra kerüljön.

 

A Redmentának nem titkolt célja, hogy érdemi hatást gyakoroljon az oktatás fejlesztésére és eljuttassa digitális innovációját az ország minden iskolájába. Fenntartókkal és iskolákkal veszik fel a kapcsolatot a tanárok kérésére, folyamatosan növelik az ingyenes használat lehetőségeit, most pedig a pályázattal segítenek 69 tanárt előfizetéshez. 

 

A pályázatra 2023.06.30-ig lehet jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével: https://redmenta.com/brancs_palyazat 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17