HONOR 90 sorozat: középkategóriás, de közel sem átlagos!

forrás: Prím Online, 2023. június 23. 13:01

Az okostelefonok kapcsán gyakran találkozunk a „középkategóriás” kifejezéssel, amiről a legtöbbeknek a „közepes” vagy „átlagos” jelző juthat eszébe. A HONOR célja, hogy ezen változtasson. A legújabb HONOR 90 sorozat emlékezetes szeretne lenni.

Az új széria nem csak figyelemreméltó hardverrel, hanem innovatív funkciókkal érkezik, ami formabontónak ígérkezik a kategóriájában.  A HONOR elemezte az „átlagos” okostelefonokat, és azt mondta: „ennél tudunk jobbat”! Legyen szó a magával ragadó formatervezésről, az MI-hajtotta kameráról vagy a meglepően gyors teljesítményről, a HONOR 90 széria bebizonyítja, hogy a középkategóriás és az átlagos nem ugyanaz. A középkategóriás okostelefonok egyensúlyt kínálnak a teljesítmény és az ár között. Az ilyen készülékek a kedvező ár mellett rengetek fontos funkciót kínálnak. 

 

 

A HONOR 90 sorozat egyik kiemelkedő funkciója az ultraéles kamera, amely nem egyszerűen tiszta képeket készít, hanem aktívan épít a HDR lehetőségére. Ez a funkció ugyanis jelentősen javíthat a fotók minőségén a világos és sötét részek kiegyensúlyozásával még több részletet emelve ki. Kifejezetten hasznos, amikor kedvezőtlenebb fényviszonyok között készítünk képet, mint például naplemente során vagy háttérvilágítás esetén. A cél, hogy a HONOR 90 a fotós legjobb barátja legyen. Míg az átlagos középkategóriás telefonok bajban vannak az ilyen szituációkban, ezt a készüléket ilyen veszély nem fenyegeti.

 

A készülék kecses formatervezése stílusosan passzol gördülékeny teljesítményéhez, amely pazar felhasználói élmény kínál. Ezt az összhatást emeli még magasabb szintre a kijelző, ami akár egymilliárd színt is képes megjeleníteni – hasonlóan a prémium kínálathoz. Ez lehetőséget kínál arra, hogy filmezés, videojátékozás vagy csupán böngészés során is életteli, káprázatos színvilággal legyen dolgunk. Mindezt tovább fokozza a 120Hz-es képfrissítés, amely a görgetésnél és egyéb tartalomfogyasztásnál is elengedhetetlen része a modern okostelefonoknak.

 

A HONOR 90 semmilyen szempontból sem átlagos, és igyekszik bizonyítani, hogy a középkategória, valamint a hozzá rendelt ár nem kell, hogy a minőség rovására menjenek.

Kulcsszavak: okostelefon HONOR

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59