A Zyxel mesh alapú WiFi 6 terméksorozatot mutat be

forrás: Prím Online, 2023. június 25. 16:55

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások piacvezetője, a Zyxel Networks bemutatja a Zyxel Mesh WiFi 6 termékeinek teljes sorozatát, amelyet a triple-play szolgáltatások (TV/video-on-demand, voice-over-IP, Internet) iránti növekvő keresletre válaszul fejlesztettek ki.

A háztartásokban az IoT-alkalmazások és a csatlakoztatott készülékek számának folyamatos növekedésével párhuzamosan az ügyfelek szupergyors és megbízható WiFi-t keresnek. A multi-play megoldások vagy a hasonló funkciókkal rendelkező egyszerű szolgáltatások gyakran magas költségekkel járnak, ha jó minőségű hálózati teljesítményt szeretnénk biztosítani. A Zyxel DX/EX3301/3300 DSL/Ethernet IAD/Gateway Series kiváló WiFi szolgáltatást biztosít minden eszközön – bárhol az otthonunkban. Ezek a termékek nagyszerű választást jelentenek minden olyan szolgáltató számára, akik a meglévő réz- és üvegszálas infrastruktúrán szeretnének Mesh alapú WiFi 6 szolgáltatást kínálni.

 

Rugalmasság, versenyképes áron

 

Legyen szó a DX3300-T0 (Dual-band vezeték nélküli AX1800 VDSL2 gigabites átjáró) és EX3300-T0 (Dual-band vezeték nélküli AX1800 gigabites Ethernet-átjáró) kétsávos vezeték nélküli átjárókról, vagy a DX3301-T0 (Dual-Band Wireless AX1800 VDSL2 Gigabit IAD), illetve EX3301-T0 (Dual-Band Wireless AX1800 Gigabit Ethernet IAD) modemekről, a termékek mind megfelelnek a WiFi 6 szabványnak, és támogatják az EasyMesh szabványoknak megfelelő MPro Mesh-t.

 

A sorozat termékei hatékony, beépített felügyeleti funkciókkal rendelkeznek, amelyek nagymértékben csökkentik a szolgáltatási költségeket, miközben növelik az ügyfelek elégedettségét. Távolról végezheti el a különféle konfigurációkat, a szoftverek frissítését, diagnosztikák futtatását, és az eszköz alapvető kezelését – mindezt saját ügyfélszolgálati irodájából.

 

Összességében ez az egyik legversenyképesebb terméksorozatunk a Mesh WiFi 6 bevezetésére, melynek köszönhetően a szolgáltatók vadonatúj szolgáltatásokat kínálhatnak, vagy fejleszthetik a meglévőket.

WiFi 6 a kiváló minőségű csatlakozásért, késedelem nélkül

 

A DX/EX3301/3300 DSL/Ethernet IAD/Gateway sorozat termékei akár 1200 Mb/s sebességet kínálnak 5 GHz-en 2x2 802.11ax támogatással, vagy 574 Mbps sebességet 2,4 GHz-en 2x2 802.11ax támogatással. Az ortogonális frekvenciaosztásos többszörös hozzáférés (OFDMA) és a sugárformáló technológiák lehetővé teszik a nagy sebességű internetet a folyamatos WLAN csatlakozás érdekében, az épületek legtávolabbi sarkaiban is.

 

Ezen kívül a DX3301-T0 öt Gigabit Ethernet porttal rendelkezik – négy LAN porttal és egy WAN porttal, például kábelmodem vagy tartalék 5G megoldás csatlakoztatásához.

Mesh lefedettség a hatékony internetért az otthonában

 

Az EasyMesh technológiával kompatibilis Zyxel MPro Mesh automatikusan beállítja magát, és könnyen kezelhető, teljes Wi-Fi-lefedettséget biztosít a felhasználóknak otthonukban, miközben csökkenti a szolgáltatás működési költségeit.

 

A WX3100 vezeték nélküli hozzáférési ponttal/jelerősítővel kombinálva, amely megszakítás nélküli Ultra HD és IPTV streamelést és barangolást kínál, a mesh hálózat teljesítménye tovább optimalizálható.

 

A legújabb hálózati funkciók

 

A sorozat legújabb terméke a DX3301-T0, egy WiFi 6 modem router, amely nagy sebességű internetet és több adatfolyamot biztosít a maximális VDSL sebesség érdekében. A kifinomult QoS-nek köszönhetően optimális megoldást nyújt a triple-play szolgáltatásokhoz, a streaming, a voice-over-IP és az internet tekintetében. A beépített 2x2 802.11ax WLAN képességgel és a Zyxel MPro Mesh funkcióval a DX3301-T0 megszakítás nélküli WLAN csatlakozást biztosít.

 

A DX3301-T0 bridge vagy modem router üzemmódban is konfigurálható. Bridge módban változtatás nélkül váltja át az adatfolyamot VDSL és Ethernet között. Ez egy fontos funkció a professzionális tűzfalak üzleti környezetben történő csatlakoztatásához, így a DX3301-T0 tökéletes megoldást jelent a professzionális DSL-kötöttségű hálózatokhoz.

 

"A DX3301-T0-val kivételes helyet foglalunk el a piacon" – mondta el Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője. "A magánfelhasználók rendkívül kedvező áron juthatnak hozzá egy, a legújabb hálózati funkciókat kínáló modem routerhez, a szakkereskedések pedig kiváló minőségű terméket kínálhatnak a tűzfalak csatlakoztatására és konfigurálására. Mind a WiFi 6 szabvány, mind a mesh funkciók támogatásával, lehetővé tesszük a felhasználóknak, hogy gyors és megbízható Wi-Fi-t telepíthessenek az otthonukban."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52