Új ingyenes témák érhetők el a HONOR 90-hez

forrás: Prím Online, 2023. július 19. 14:16

Új ingyenes és exkluzív háttérképekkel és témákkal gazdagodik a HONOR 90 szériája. A HONOR Témák appon keresztül elérhető funkciókkal a személyre szabhatóság kerül fókuszba, ezzel is még több lehetőséget adva a felhasználóknak egyéniségük kifejezésére.

200MP-es kamerájával és egymilliárd szín megjelenítésére képes kijelzőjével a HONOR 90 széria újradefiniálta az okostelefonos élményt. A készülék erőteljes alkotói eszköz, és a pozitív hangulatok megosztására született. Lehetőséget ad arra, hogy felhasználói bámulatos részletességgel örökítsék meg emlékezetes pillanataikat. A HONOR azonban most még többet kínál: ingyenes, exkluzív témák és háttérképek érhetők el, amik tovább fokozzák a felhasználói élményt.

 

 

Ragyogó gyűrűk, romantikus holdfázisok és a folyton bekapcsolt képernyőt díszítő elemek: a HONOR Talents témák a nemzetközi képzőművészeti verseny jelöltjeinek alkotásaiból is merítenek, valamint elérhetőek mesterséges intelligenciával generált háttérképek is, amiket a HONOR 90 és egyedi stílusa ihlettek.

 

Fejezd ki a stílusod, tedd egyedivé te is az eszközöd, és oszd meg a világod a HONOR témáival és háttérképeivel.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A spanyol energiaparkokban is a Smart-Ex 03–5G okostelefon digitalizálja a kommunikációt

A Cepsa, Spanyolország egyik legnagyobb integrált energiavállalata, két energiaparkot üzemeltet Dél-Spanyolországban. Az üzemek alkalmazottai évek óta a Pepperl+Fuchs termékekre támaszkodnak, hogy kommunikáljanak egymással és dokumentálják a napi feladatokat, például a karbantartást. Az 5G bevezetése új szabványokat teremtett a rendelkezésre állás, a hálózati lefedettség és a késleltetés tekintetében, lehetőséget teremtve arra, hogy a meglévő Smart-Ex 02 készletet fokozatosan cseréljék le a Pepperl+Fuchs gyújtószikramentes Smart-Ex 03 5G okostelefonjaira.

2024. május 30. 14:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52