Új programot indít a HONOR az alkalmazás- és játékfejlesztők, valamint a tématervezők jutalmazására

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 10. 14:56

A HONOR bejelentette új, a fejlesztőket jutalmazó Developer Incentive Programját. A kezdeményezés célja, hogy támogassa a világ leginnovatívabb fejlesztőit és tervezőit.

A program több mint 120 millió eurónyi értékben kínál promóciós vouchereket, ezzel ösztökélve és jutalmazva meg a kreatív és innovatív munkát az app- és játékfejlesztés, valamint a mobiltelefonos kezelőfelületi tématervezés területén.

 

A program egyedi lehetőség az alkalmazás- vagy játékfejlesztők számára: három kategóriában díjazzák a legjobbakat, közel 63.000, 37.000 és 18.000 eurós jutalmakkal, amit az appjaik promotálására költhetnek az App Store-ban és a Game Centerben. Az összegek az App Store és a Game Center kezdőlapjának bannerjénél, valamint utóbbi kiemelt kategóriájánál is felhasználhatóak.

 

 

A mobiltelefonos tématervezőknek szintén három kategóriában közel 18 ezer, 12 ezer és 6 ezer euró értékű vouchereket ajánl fel a HONOR. Ezek témapromócióra használhatók a Theme Centerben, beleértve a felső és a középső bannereket, valamint a kiemelt témákat.

 

A HONOR tudja, hogy minden nagyszerű app, játék vagy téma mögött tehetséges alkotók állnak, akik szívüket és lelküket teszik kreatív munkájukba, emberközpontú filozófiájának része az, hogy szeretné megjutalmazni ezeket az innovátorokat.

 

Az érdeklődők úgy jelentkezhetnek a programra, hogy fejlesztői azonosítójukat és alkalmazás-, illetve tartalomazonosítójukat elküldik a Developers_Support@hihonor.com címre. A kiválasztott jelöltekkel a vállalat felveszi majd a kapcsolatot.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59