Kiderült, milyen kreatív interakciókra képes a hajlítható HONOR Magic V2

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 24. 13:04

Eszedbe jutott már, hogy egy készüléken kétszer indítsd el ugyanazt a játékot? Itt nem csupán a képernyő megosztásáról van szó, hanem az interaktivitás egy új formájáról.

 

 

Austin Evans, az egyik legnépszerűbb tech és videojáték influenszer egy teljesen őrült és egyedi játékélményt talált ki a Parallel Space, azaz párhuzamos tér funkcióval. A Wild Rifttel játszott a HONOR Magic V2-n úgy, hogy egyszerre irányított két külön karaktert, így győzve le a rivális csapatot. Evans hozzátette a videóban azt is, hogy a HONOR Magic V2 lehet az eddigi legjobban összerakott telefon, amivel valaha találkozott.

 

Alább megtekintheted Evans videóját:

 

 

A párhuzamos tér funkcióval egyszerre lehet egy képernyőn futtatni úgy appokat, mintha két külön készüléken indítanánk el őket. A két tér úgy futtatja az alkalmazásokat, hogy azok nem hatnak egymásra. Ez nem csak adatbiztonsági szempontból fontos, hanem új irányt kínál arra vonatkozóan, hogy miként lépthetnek interakcióba a jövőben az emberek és az eszközök.

 

 

Az IFA 2023-as „Nyiss a holnapra" című nyitóelőadáson George Zhao, a HONOR vezérigazgatója árul majd el többet ezekről az innovatív interakciókról.

Kulcsszavak: okostelefon HONOR

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Öt vadonatúj okostelefonnal lép a magyar piacra a TECNO Mobile

Magyarországon öt új készülékkel debütált a világ legnagyobb mobilgyártói közé tartozó Transsion Holdings TECNO Mobile nevű okostelefon-márkája. A SPARK széria csúcsmodellje, a SPARK 20 Pro+ kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, 120 hertzes ívelt AMOLED-képernyőt 108 megapixeles hátlapi és ledes villanóval támogatott 32 megapixeles szelfikamerát tartalmaz, mégsem kerül többe bruttó százezer forintnál.

2024. május 23. 14:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17