Kiderült, milyen kreatív interakciókra képes a hajlítható HONOR Magic V2

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 24. 13:04

Eszedbe jutott már, hogy egy készüléken kétszer indítsd el ugyanazt a játékot? Itt nem csupán a képernyő megosztásáról van szó, hanem az interaktivitás egy új formájáról.

 

 

Austin Evans, az egyik legnépszerűbb tech és videojáték influenszer egy teljesen őrült és egyedi játékélményt talált ki a Parallel Space, azaz párhuzamos tér funkcióval. A Wild Rifttel játszott a HONOR Magic V2-n úgy, hogy egyszerre irányított két külön karaktert, így győzve le a rivális csapatot. Evans hozzátette a videóban azt is, hogy a HONOR Magic V2 lehet az eddigi legjobban összerakott telefon, amivel valaha találkozott.

 

Alább megtekintheted Evans videóját:

 

 

A párhuzamos tér funkcióval egyszerre lehet egy képernyőn futtatni úgy appokat, mintha két külön készüléken indítanánk el őket. A két tér úgy futtatja az alkalmazásokat, hogy azok nem hatnak egymásra. Ez nem csak adatbiztonsági szempontból fontos, hanem új irányt kínál arra vonatkozóan, hogy miként lépthetnek interakcióba a jövőben az emberek és az eszközök.

 

 

Az IFA 2023-as „Nyiss a holnapra" című nyitóelőadáson George Zhao, a HONOR vezérigazgatója árul majd el többet ezekről az innovatív interakciókról.

Kulcsszavak: okostelefon HONOR

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A magyar vásárlók közül választják a legtöbben környezettudatosságból a felújított mobilt

Nagyjából 300 tonna szén-dioxidtól kímélte meg a környezetet a Rejoy és a három további piacon jelen lévő anyacége, a Flip Technologies – ez átszámítva 150 személyautó éves kibocsátásának felel meg. A piactér régiós ügyfélfelmérése szerint arányaiban a magyar vásárlók közül voksolnak a legtöbben a felújított készülékekre környezettudatossági szempontokból – ebben pedig a boomer és millenial korú ügyfelek a legaktívabbak.

2024. április 21. 16:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50