A HONOR bemutatta a holnap okostelefonjait az IFA 2023-on

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 1. 19:43

A HONOR tartotta az IFA 2023 konferencia nyitóelőadását, amelyen bemutatta stratégiai vízióját a jövő okostelefonjai terén. A „Nyiss a holnapra” című nyitóelőadásban George Zhao, a vállalat vezérigazgatója vázolta fel a cég elköteleződését az innovációk iránt, példaként a HONOR legkönnyebb és legvékonyabb hajlítható okostelefonját, a Magic V2-t említette. 

A márka bemutatta a HONOR V Purse-t is, egy új koncepciót, amely a hajlítható okostelefont viselhető, divatorientált kézi táskaként gondolja újra, korlátlan lehetőséget kínálva ezzel a stílus és az önkifejezés tekintetében.

 

„A HONOR hajlítható okostelefonjai nagy utat tettek meg, és mindegyik új modell a formatervezés, a funkcionalitás és a strapabírás vonatkozásában is figyelemreméltó előnyökre tett szert” – nyilatkozta George Zhao, a HONOR vezérigazgatója. „Legújabb koncepciónkat pedig a HONOR V Purse kelti életre, amivel a fenntarthatósági megoldásokat igyekszünk ötvözni a legújabb hajlítható technológiával, hogy előtérbe helyezzük a kreativitást, és így alakítsuk a holnap életstílusát.”

 

 

Nyitás a divatorientált technológia következő állomására

 

A HONOR büszkén vállal szerepet a jövő életstílusainak alakításában – ezért készítette a HONOR V Purse-t, egy új, innovatív koncepciót, aminek a lényege, hogy az elektronikus eszközöket a divatos fogyasztói cikkek új kategóriájaként értelmezi, ezzel az okostelefont divatos, úgynevezett „figitális” kellékké alakítja, aminek alapja a számos személyre szabható, mindig látható kijelzőbeállítás, aminek segítségével kézitáskává alakul a készülék, valamint olyan dizájnelemek, mint a láncok, tollak vagy rojtok, amik az okostelefon mozgásával együtt mozdulnak. A „figitális” (angolul phygital) a fizikai és a digitális szavak összekapcsolódásából született. Lényege, hogy a készülék nem csak digitálisan, hanem fizikailag is hozzáad a felhasználói élményhez. Ez a koncepcionális készülék kompatibilis több lecserélhető pánttal és lánccal, amik a zsanérra helyezve teszik lehetővé azt, hogy az okostelefont úgy viseljék, mint egy kézi táskát.

 

A HONOR V Purse-t a fenntarthatóságot szem előtt tartva alkották meg, és kihangsúlyozza a HONOR elköteleződését a környezetvédelem terén. Amellett, hogy fenntartható módon beszerzett anyagokat tartalmaz – például vegán bőrt a pántjaihoz –, a készülék személyre szabható kijelzője bármilyen öltözethez igazítható. A divatipar felülemelkedik a fizikai világon egy digitális térbe, a technológia pedig korlátlan lehetőségeket kínál a stílushoz és önkifejezéshez. A HONOR V Purse így segítheti a környezettudatos fogyasztókat abban, hogy kevesebbet költsenek a gyorsan cserélődő ruhatárukra. Sőt, segít a divatvilágnak befogadni új technológiákat annak érdekében, hogy bátorítsa a fogyasztókat: vásároljanak kevesebbet és használják hosszabb ideig ruháikat. 

 

A nyílt együttműködés jegyében a HONOR kiváló alkotókkal dolgozott együtt a HONOR Talents nemzetközi dizájndíj platformon keresztül. Ilyen például a BURBERRY férfi divat kreatív tervezője, Bram Van Diepen; Yunuene Esparza kortárs művész; Yuan Youmin, a Kínai Művészeti Akadémia professzora; valamint Xiao Hui Wang crossover művész. A művészek és szakemberek személyre szabott kijelződizájnokat terveztek az eszközhöz, így kínálva korlátlan divatlehetőséget. A program következő fázisában az API interfész is elérhető lesz, így a tervezők olyan szenzorokkal is tervezhetnek, mint a giroszkóp, az érintéses vezérlés vagy a fényérzékelő. A HONOR új tehetségeket hív majd meg világszerte, hogy megvalósíthassák saját elképzeléseiket a modernitás jegyében.

 

 

A nemzetközi porondon is bemutatkozik a HONOR Magic V2

 

Az IFA 2023-on a HONOR nemzetközi szinten először mutatta be legújabb csúcskategóriás hajlítható okostelefonját, a HONOR Magic V2-t. A készülék tökéletesen demonstrálja, hogy a vállalat miként közelíti meg az ilyen készülékeket, újragondolva az ipari sztenderdeket mind a formatervezés, az akkumulátor, a kijelző és a felhasználói élmény terén.

 

A HONOR Magic V2 a HONOR legkönnyebb eddigi befelé hajlítható okostelefonja, ami mindössze 231g* súlyú. Újgenerációs szilícium-szén kettős akkumulátora 5000mAh-s kapacitással bír a vékony és könnyű készüléktestben.

 

Vékony és könnyű jellegén túl a HONOR Magic V2 vadonatúj szupervékony titánzsanérral van felszerelve egy új, HONOR típusú acélötvözet mellett, ami strapabíróságot kölcsönöz a zsanérmechanizmusnak. A HONOR Magic V2 az SGS vágyott strapabírósági minősítését is kiérdemelte úgy, hogy zsanérja 400 ezer hajlítást bír ki, ami napi 100 hajlítással akár 10 évi üzemképességet jelenthet.

 

 

A HONOR Magic V2 tripla hátlapi kamerarendszerrel rendelkezik, aminek része egy 50MP-es fő kamera (f/1.9), egy 50MP-es ultraszéles kamera (f/2.0) és egy 20MP-es telefotó kamera (f/2.4). Az előlapi dupla kamerarendszer két 16MP-es lencséből (f/2.2) áll össze.

 

Az emberközpontú innováció jegyében a HONOR Magic V2-t az iparvezető 3840Hz-es PWM fénytompító technológiával is felszerelték, ami minimalizálja a szemfáradást, kényelmes élményt nyújtva hosszú használati idő során is.

 

A HONOR Magic V2 új interaktív élményeket biztosít. Nemcsak a fényképezést támogatja erőteljesen, hanem a megbeszéléseket és a szórakozást is. Az eszköz támogatja a Parallel Space funkciót, amivel a munkahelyi és magánéleti adatok biztonságosan izolálva, külön tárolhatók, emellett pedig egymástól függetlenül, párhuzamosan lehet appokat futtatni rajta – mintha két telefont kezelnénk egyszerre.

 

_______________________

*A HONOR laboratóriumának adatai. A legkönnyebb változat alapján, amely vegán bőr hátlappal rendelkezik. Az üveg hátlapú változat súlya 237 g. A teljes súly tartalmazza az akkumulátort. A tényleges súly a termékkonfigurációk, gyártási folyamatok és mérési módszerek miatt eltérhet.

Kulcsszavak: IFA 2023 okostelefon HONOR

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR leleplezte a vadonatúj HONOR 200 Lite-ot

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 14:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59