Itt az iskolakezdés: már jó árú, felújított tabletet is lehet rendelni a Rejoy.hu-tól

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 4. 11:20

A felújított okostelefonok adásvételével foglalkozó Rejoy.hu az iskolakezdési szezonra időzítette kínálatának bővítését: augusztus végétől az eMAG befektetését élvező startup piacteréről az okostelefonok mellett már felújított táblagépet is lehet rendelni – a kínálat az utóbbi néhány évben megjelent Apple iPadekből áll. A nyár folyamán belső fejlesztések nyomán a felújított eszközök értékesítését még megbízhatóbbá tette a Rejoy: a cég szervizlaborjában a korábbi negyvenhez képest már 67 különböző paramétert vizsgálnak át, és javítanak szükség esetén a piactérre való felkerülés előtt.

A felújított okostelefonok értékesítésével foglalkozó Rejoy.hu az iskolakezdési szezonban bővítette termékkínálatát: az okostelefonok mellett már felújított táblagépek is elérhetők a piactéren. 

 

Prémium iPadet olcsóbban

 

A Rejoy kínálatában jelenleg iPadek érhetők el kiváló minőségű, felújított változatban, mivel a táblagépek közt ezek számítanak a legnépszerűbbnek, hiszen az Apple appboltja igen kiterjedt ökoszisztémának számít felhasználási módtól függetlenül.

 

A piacvezető tabletgyártónak számító Apple részesedése 37 százalék a világpiacon*, és 44 százalék feletti**  a nyugat-európai piacon. Bár felújított táblagépekről van szó, a Rejoy.hu-nál elérhető készülékek közt alapvetően nem túl régi, prémiumnak számító iPadek találhatók, például a tavaly megjelent iPad 10, illetve a jelenlegi, hatodik generációs iPad mini, valamint  a komolyabb kreatív munkára is alkalmas iPad Pro négy különböző generációja.

 

 

“Az elmúlt tíz évben a táblagépek egyszerű médiafogyasztási eszközből a tanulástól kezdve a tartalomgyártásig, vagy út közben való munkavégzésre is alkalmas eszközzé alakultak át. A képességeik bővülésével a táblagépek átlagára is emelkedett az elmúlt években, ezért a Rejoynál Magyarországon is komoly bővülési lehetőséget látunk a felújított táblagépekben, hiszen egy két-három éves iPad árán is sokat spórolhatnak a vásárlók, egy új termékhez képest. Kínálatunk bővítésével folytatjuk eredeti küldetésünket, amelynek keretében  felelősségteljesebb vásárlásra ösztönözzük ügyfeleinket az elektronikai cikkek terén.” – kommentálta az új termékkör bevezetését Blaumann Bence, a Rejoy ügyvezetője.

 

A Rejoyon kínált okostelefonokhoz hasonlóan a piactérre felkerülő táblagépek is alapos tesztelési folyamaton és tisztításon esnek át, és minden készülék 85 százalékos vagy jobb állapotú akkumulátort tartalmaz. Mind az okostelefonokat, mind a táblagépeket 24 hónapos garanciával és 30 napos elállási lehetőséggel kínálja a Rejoy, utóbbi révén 30 napon belül indoklás nélkül ingyenesen visszaküldhetik a készüléket az ügyfelek, ha bármely okból meggondolnák magukat.

 

Még több ponton vizsgálják a beérkező eszközöket

 

A Rejoy másik friss újítása, hogy jelentősen továbbfejlesztette a piacterére felkerülő eszközök tesztelésének folyamatát: a korábbi negyven helyett nyár vége óta már 67-lépésből álló tesztet végeznek ezeken, még mielőtt az okostelefonok és tabletek mindegyikéről egyedi, vásárlás előtt alapos virtuális szemrevételezést biztosító képek készülnének. A tesztek során a Rejoy munkatársai leellenőrzik a készülékek gyári szoftverének érintetlenségét, és minden hardveres funkcióját a hangszóróktól kezdve a giroszkópig.

 

_______________________

*Forrás: https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS51117823

**Forrás: https://canalys.com/newsroom/western-europe-PC-market-Q1-2023

Kulcsszavak: tablet Rejoy

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59