Már hazánkban is elérhető a Casio új karórája

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 5. 17:34

Magyarországra is megérkezett a Netflix sikersorozata, a Stranger Things előtt tisztelgő, különleges kiadású Casio karóra. „Az újdonság, amelyet már nagyon vártak a hazai rajongók, a nagy sikerű A120-as vintage modellre épül. Külsőre olyan, mint a sorozat bármely színvariációja, karakteres és lebilincselő” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

A Stranger Things a Netflix nagysikerű sorozat, amely a ’80-as évek kisvárosi amerikájában játszódik. A történet szerint 1983-ban – tehát az első G-Shock karóra kiadásának évében – egy fiatal fiú köddé válik egy csendes amerikai kisvárosban. Miközben a barátok, a családtagok és a helyi rendőri erők megpróbálnak válaszokat találni, számos rejtélybe keverednek, beleértve a szigorúan titkos kísérleteket, a rémisztő természetfeletti erőket, de még egy nagyon furcsa kislánnyal is kapcsolatba kerülnek. A sorozat lényegében egy szerelmes levél a ’80-as évek klasszikusaihoz.

A Casio legújabb karóráját a Stranger Things inspirálta és számtalan olyan külső jeggyel van felvértezve, ami a ’80-as évekre volt jellemző. Az 1980-as években kiadott Casio digitális órák által ihletett A120-as dizájnja a fejre fordított világ, egy alternatív dimenzió előtt tiszteleg, amely párhuzamosan létezik az emberi világgal. 

Az óra számlapja a Stranger Things világát ábrázolja színes, a szintetizátorokra emlékeztető elülső gombokkal. A számlap közepén a Demogorgon is megjelenik úgy, ahogyan az emberi világban szokott feltűnni a sorozatban. A karóra azonban váratlan meglepetéseket is rejt: a LED-fény gomb lenyomásakor a kijelzőn megjelenik a sorozat neve fejjel lefelé, utalva ezáltal a párhuzamos világ jelenlétére. A karóra tokjának hátulját és az enyhén áttetsző szíjat pedig az alvilágból kinyúló, hátborzongató csápok teszik félelmetessé, felhívva a figyelmet a két világ közötti kapcsolatra. A karóra csomagolását pedig a sorozatban feltűnő karakterek díszítik.

 

 

A limitált kiadású A120WEST-1AER Stranger Things karóra 41.990,- Forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el idehaza. „Az A120 a vintage tárgyak iránti szeretet egyik legújabb kicsúcsosodása. A többszínű első gombok játékosságot és vidámságot kölcsönöznek a karórának. A retrofuturisztikus dizájn pedig minden korosztály számára érdekes lehet” – hangsúlyozta a Casio termékmenedzsere. Hozzátette: az A120-as mostantól nemcsak a limitált szériás változatban, hanem arany (A120WEG-9AEF), fekete (A120WEGG-1BEF) és ezüst kiadásban (A120WE-1AEF) is elérhető Magyarországon. 

Kulcsszavak: karóra Casio

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59