A HONOR 36 elismerést kapott a nemzetközi médiától az IFA 2023-on

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 7. 09:55

A HONOR a berlini IFA 2023-on bemutatta a legkönnyebb és legvékonyabb befelé hajlítható HONOR Magic V2 készülékét, valamint a kifelé hajlítható új koncepcióját, a HONOR V Purse-t, így kínálva korlátlan lehetőséget a stílus és önkifejezés terén. Több nemzetközi vezető médium is az IFA legjobbjaként emelte ki a két hajlítható készüléket, elismerve a HONOR hajlítható portfóliójának innovatív tervezését, figitális jellegét és fenntarthatóságát. (A „figitális” – angolul phygital – a fizikai és a digitális szavak összekapcsolódásából született. Lényege, hogy a készülék nem csak digitálisan, hanem fizikailag is hozzáad a felhasználói élményhez.)

A HONOR az idei IFA-n összesen 36 díjat nyert el a médiától. Az Android Headlines a rendezvény legjobbjának nevezte a HONOR V Purse-t, hozzátéve, hogy az eszköz „nem csak egy telefon, hanem a divat megnyilvánulása, egy diskurzus kezdete. Magasan az egyik legérdekesebb bejelentés, amit láttunk az idei IFA-n”. A GSMArena a következőképp fogalmazott: „ez egy nagyon fejlett készülék, mi pedig mindig értékeljük, ha mer formabontó lenni egy vállalat.”

 

 

Emellett a HONOR Magic V2 – amit a HONOR most először mutatott be a nemzetközi porondon – is jelentős figyelmet kapott. A TechRadar az IFA 2023 legjobbjaként ismerte el, hozzátéve: „Nem sok készülék képes elavulttá tenni versenytársait egy pillanat alatt, de a Magic V2 pontosan ezt teszi a legjobb hajlítható telefonokkal, amint a kezedbe veszed.” Az XDA-Developerstől is hasonló elismerésben részesült innovációjának köszönhetően. „Messze a világ legvékonyabb hajlítható telefonja – összehajtva valahogy még az iPhone 14 Pro Maxnál is vékonyabb –, ráadásul könnyű is.”

Kulcsszavak: IFA 2023 HONOR

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17