Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 16. 15:47

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

 

 

Határok nélküli gaming az AOC GAMING 16G3 modellel: a teljesítmény és a hordozhatóság kombinációja

 

A nagy teljesítményű játék támogatása

 

Az AOC GAMING 16G3 egy magával ragadó, 15,6 hüvelykes Full HD IPS kijelzővel büszkélkedő, lenyűgöző látványt nyújtó, hiteles gaming kijelző, amelyet olyan PC- és konzol-rajongók számára terveztek, akik helytől függetlenül szeretnék élvezni játékélményeiket. A 16G3 modell 144 Hz képfrissítési sebességet és 4 ms válaszidőt kínál (az overdrive opció engedélyezésével) – ezzel az AOC hordozható monitorcsaládjába is megérkezik a játékosok által megszokott gyors, magas képfrissítési sebességű élmény. A 250 cd/m² fényerővel és 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkező monitor biztosítja, hogy az erőteljes színek, a magával ragadó fénypontok és árnyékok mind beltéren, mind kültéren teljes pompájukban jelenjenek meg.

 

Az Adaptive-Sync technológia kiküszöböli a szakadozást, míg az alacsony input lag tagadhatatlan versenyelőnyt biztosít olyan helyzetekben, ahol az ezredmásodpercek és a gyors reakciók jelentik a különbséget a győzelem vagy a vereség között.

 

 

A lenyűgözésért készült: a minimalista esztétika és a gaming teljesítmény találkozása

 

Karcsú dizájn, tökéletes hordozhatóság

 

A fekete és a piros hangsúlyokat zökkenőmentesen ötvöző 16G3 kifinomult és bátran merész stílust sugároz. Karcsú, 11,5 mm-es profilja és pehelykönnyű, kevesebb mint 1,1 kg súlya az esztétikum és a praktikum jegyében született. Mivel mérete megegyezik a 15,6 hüvelykes képernyővel rendelkező laptopokéval, a monitor a legtöbb laptoptáskában elfér, és az extra biztonság érdekében egy párnázott hordtáska is mellékelve van hozzá. Minimalista kialakítását kiegészítve a 16G3 beépített intelligens állvánnyal is rendelkezik, amely többféle dőlésszöget biztosít, így bármilyen elképzelhető helyen a lehető legkényelmesebb megtekintési élményt biztosítja a hosszabb játékmenetek során. Az automatikus forgatás funkciónak köszönhetően, amely könnyen elérhető a készülék i-Menu szoftverében, a portré és a tájkép módok közötti váltás intuitív módon történik.

 

Problémamentes csatlakoztathatóság a zökkenőmentes játékélményért

 

A 16G3 a csatlakozási lehetőségek nagy választékát kínálja, amelyek a modern játék sokoldalúságát szolgálják. Míg a microHDMI bemenet a múlt és a jelenlegi generációs konzolokat (például PS4, PS5 vagy Xbox One, Xbox Series S vagy X) és a régebbi laptopokat fogadja, az egyik USB-C bemenet támogatja a DisplayPort Alt módot és a tápegységet, lehetővé téve a laptopokhoz és (bizonyos) okostelefonokhoz történő zökkenőmentes csatlakozást. A 16G3 második USB-C portja lehetővé teszi az egyenáramú tápellátás bemenetet, ésszerűsítve ezáltal a kábelkezelést. Ez az egyenáram az első USB-C porton keresztül továbbítható a csatlakoztatott okostelefonhoz vagy laptophoz, lehetővé téve annak töltését és a kijelző egyidejű megosztását.

 

Ráadásul ez a hordozható modell két 1 W-os hangszóróval rendelkezik, és a fejhallgatót használó játékosok számára fejhallgató-kimenettel is büszkélkedhet.

 

Az AOC GAMING 16G3 túllép a játék határain, és könnyedén alkalmazkodik a különböző forgatókönyvekhez. Amellett, hogy főleg gaming kijelzőként használják, az ambiciózus szakemberek laptopjukhoz csatlakoztatott másodlagos képernyőként is kihasználhatják hatásos prezentációk érdekében, vagy dinamikus második monitorként gyors és hatékony többmonitoros elrendezésekhez, növelve ezáltal a termelékenységüket útközben vagy akár az irodában. Az 50x50 mm VESA konzol lehetővé teszi a fix telepítést is. A játékosok a komfortzónájukon kívül is belevethetik magukat a fergeteges játékmenetekbe, biztosítva, hogy kedvenc játékaik izgalma bármilyen kalandra elkísérje őket.

 

Az AOC GAMING 16G3 modell 2023 szeptember közepétől lesz megvásárolható 309 € ajánlott fogyasztói áron.

 

________________________ 

*IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2023 Q1

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Epson új nyomtatóival növelhető a termelékenység és a képminőség

Az Epson globális technológiai vállalat két új 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóval egészíti ki az Európában is sikeres, legkeresettebb 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóinak sorát. Az innovatív SureColor F9500 és SC-F9500H modellek a SureColor F9400 és SC-F9400H nyomtatókat váltják fel, és jelentős előrelépést kínálnak a termelékenység, a használhatóság és a képminőség terén.

2024. július 19. 11:40

Szigorodhat a piac: Két nyomtatóóriás fogott össze a cégekért és a környezetvédelemért

A legtöbb vállalkozás még ma is a papír alapú iratkezelést preferálja, ami egyrészt hatalmas terhet ró a környezetre, másrészt pedig olyan fejlesztést igényel a közeljövőben, ami fenntarthatóvá és hatékonnyá is teszi egyben az irodai működést. Ennek érdekében fogott össze két nyomtatóóriás, hogy a vállalkozások átállását megkönnyítsék.

2024. július 18. 11:36

A Philips Monitors bemutatja a legújabb Evnia gaming monitort

Új miniLED gaming monitor érkezett a Philips Evnia termékcsaládjába. A Philips Evnia 32M2N6800M számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek minden játékos élményét feldobja. 

 

2024. július 17. 13:00

Az AGON PRO esport duó a végletekig feszíti a képfrissítési sebességet

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – büszkén mutat be két úttörő monitort, amelyek célja, hogy soha nem látott magasságokba emeljék a versenyszerű játékot. Az AGON PRO AG246FK és az AG256FS modellek új mércét állítanak fel az esport-arénában, páratlan képfrissítési sebességet és kivételes képminőséget kínálva a profi játékosok és a feltörekvő esportolók számára.

2024. július 16. 11:32

A Philips Monitors négy új 4K felbontású modellel bővíti az E1N irodai termékcsaládot

A Philips Monitors E1 sorozata négy új modellel bővül a mai dinamikus professzionális felhasználók számára készült többcélú kínálatán belül. A számos termelékenységet növelő újítással rendelkező és esztétikus kialakítású monitorok biztosítják, hogy a szakemberek és az otthoni felhasználók egyaránt mindent megkapjanak, amire szükségük van ahhoz, hogy minden munkanapjukból a legtöbbet hozzák ki.

2024. július 4. 16:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59