5 hasznos fotózási tipp a HONOR-tól a borús évszakra

forrás: Prím Online, 2023. október 12. 14:43

Az ősz beköszöntével egyre rövidebbek a nappalok, ráadásul még napközben sem süt állandóan a nap. A nyári meleget és ragyogást a felhős, borús, esős időjárás követi, a laza ruhákat a melegebb öltözet, a meleget a folyamatos lehűlés. Az új évszak azonban számos új fotózási lehetőséggel kecsegtet, a HONOR pedig hozott pár tippet ehhez!

 

Keressük a növényeket!

 

A város monokróm szürkeségében – vagy épp mellette – számos olyan helyszín van, amely kiváló lehetőségnek bizonyulhat. A narancssárgás-barnás színekbe öltöző parkok, a lehullott levelekkel és termésekkel teli kirándulóhelyek vagy a szabad tájképekkel szolgáló kilátóhelyek mind remek lehetőségek arra, hogy elsüssünk pazar fotókat! Merészkedjünk ki és kutassuk fel a legjobb lehetőségeket!

 

Vár állott, most kőhalom…

 

Az emberi építmények is kiváló alanyként szolgálnak, főleg, ha kirándulunk egyet várak, bástyák, tornyok és egyéb középkori épületek helyszínein. Az ősz színvilága sajátos hangulatot kölcsönöz ezeknek az alkotásoknak, amik nem csak szép fotóalanyok, hanem érdekes elemei a történelemnek is. A HONOR Magic5 Pro széles látószögű, 50MP-es hátlapi kamerája ráadásul tökéletes arra, hogy a teljes látkép belekerüljön fotóidba!

 

 

Vízből sosem elég!

 

Magyarország tele van gyönyörű tavakkal, folyókkal és patakokkal, amik pazar lehetőségeket kínálnak a fotózásra. Az álló- vagy folyóvizek tükröződései mind-mind más eredményt hozhatnak, főleg, ha megtaláljuk a tökéletes szöget és az ideális fényviszonyokat. Egy tükröződés másvilági, mesebeli hangulatot kölcsönözhet képeinknek, és nagy eséllyel nem kell messze mennünk érte, akár városban élünk, akár nem.

 

Keressük a többieket!

 

Az ősszel együtt az emberek ruhatárukat is lecserélik, öltözeteiknek köszönhetően teljesen más életképek születhetnek. A rövidujjúakat pulóverek váltják, szandál és papucs helyett cipők és bakancsok jönnek, továbbá megjelennek a sálak, sapkák és kesztyűk is. Ezek az új anyagok és textúrák fantasztikus fotókkal szolgálhatnak, akár közeli felvételeket készítünk családunkról vagy barátainkról, akár távolabbról szeretnénk belesűríteni az élet morajlását. A HONOR Magic5 Pro kamerarendszere itt is remekel, ugyanis a beépített technológiáknak köszönhetően a mozgásban lévő alanyokat is kiválóan örökíti meg, ráadásul abban a pillanatban, amikor lenyomjuk a gombot a fotókészítéshez.

 

Nézzünk körbe otthon!

 

Akkor se csüggedjünk, ha a borús idő nem igazán vesz rá arra, hogy kimozduljunk otthonról. A házi őszi dekoráció, a közeli utcácskák, parkok vagy ha van, a kert mind szuper opciókkal várnak. Készíthetünk közeli képeket otthonunk melegéről, vagy az erkélyről, udvarról kukkanthatunk ki a nagyvilágba, egy teljesen más perspektívából örökítve meg azt. Otthonunkból is egy nagy világ nyílik, és remek lehet azt is megörökíteni.

Kulcsszavak: HONOR okostelefon

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

GKID-Mastercard eTOPLISTA 2023 – a legnagyobb és legismertebb webáruházak rangsora

A GKID 2015 óta készít nyilvános rangsorokat a magyar piacon működő, és ott a legnagyobb forgalmat generáló online kereskedőkről. Az e-kereskedelmi kutató- és tanácsadócég a Mastercard közreműködésével idén négy tematikus forgalmi rangsort állított össze. A TOP15 legnagyobb forgalmú e-kereskedő mellett ismét elkészült az élelmiszerek és háztartási cikkek online értékesítésével foglalkozó kereskedőket tömörítő TOP10-es FMCG lista, valamint a legalább bruttó 5 milliárdos online kiskereskedelmi forgalmat elérő, 100%-ban magyar tulajdonú kereskedőkről is rangsor készült. Ebbe a mezőnybe idén is 13 magyar webáruház került be. 

2024. május 30. 17:19

A vállalkozások online jelentlétét tuningolja a Telekom

A Telekom megbízásából készült friss, reprezentatív kutatásból kiderült: a legtöbb vásárló számára nemcsak, hogy bizalmat építő, de vásárlást befolyásoló szempont az, hogy egy vállalkozásnak legyen saját honlapja. A Magyar Telekom legújabb szolgáltatása, az Instant Honlap segíti a gyors és hatékony online jelenlét kialakítását.

2024. május 30. 15:38

A spanyol energiaparkokban is a Smart-Ex 03–5G okostelefon digitalizálja a kommunikációt

A Cepsa, Spanyolország egyik legnagyobb integrált energiavállalata, két energiaparkot üzemeltet Dél-Spanyolországban. Az üzemek alkalmazottai évek óta a Pepperl+Fuchs termékekre támaszkodnak, hogy kommunikáljanak egymással és dokumentálják a napi feladatokat, például a karbantartást. Az 5G bevezetése új szabványokat teremtett a rendelkezésre állás, a hálózati lefedettség és a késleltetés tekintetében, lehetőséget teremtve arra, hogy a meglévő Smart-Ex 02 készletet fokozatosan cseréljék le a Pepperl+Fuchs gyújtószikramentes Smart-Ex 03 5G okostelefonjaira.

2024. május 30. 14:11

Antimikrobiális üvegport fejlesztett ki az LG

Az LG Electronics (LG) fejlett anyagokkal foglalkozó üzletága PuroTec néven egy új antimikrobiális üvegport vezetett be. Az innovatív anyagot a termékhigiénia megőrzésének céljából tervezték, és felhasználása igen sokrétű.

2024. május 30. 12:44

Naperőművel és energiatárolóval bővül a Ganz tápiószelei gyártelepe

Készen állnak a bekötésre a napelemek a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. tápiószelei gyártelepén felépített 2 MVA névleges teljesítményű naperőműparkban. A 4040 darab szolár panel telepítését a budaörsi Forest-Vill Kft. végezte el, amely a fejlesztés következő ütemében egy, az erőműhöz tartozó energiatárolót fog a helyszínen telepíteni. A beruházás várhatóan 2024 végéig fejeződik be, melynek köszönhetően a tápiószelei gyáregység energiaszükségletének jelentős részét megújuló energiaforrásból előállított áram szolgáltatja majd.

2024. május 30. 11:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52