A HONOR megerősítette elkötelezettségét a nyílt kollaboráció iránt a Snapdragon Summit 2023-on

forrás: Prím Online, 2023. november 2. 13:08

A HONOR bejelentette, hogy készülő HONOR Magic6 készülékét a forradalmi Snapdragon 8 Gen 3 mobil platform hajtja majd. A gyártó demonstrálta hét milliárdos paraméterrel üzemelő nagy nyelvi modelljét (LLM) is a Hawaii-on megrendezett Snapdragon Summit 2023-on. A HONOR és a Qualcomm Technologies közti együttműködés egy olyan emberközpontú ökoszisztéma kialakításához járul hozzá, amely lehetővé teszi az okos interakciókat több készüléken keresztül. Az eseményen a HONOR az összekapcsoltságot lehetővé tevő MagicRing funkciókat is bemutatta, így emelve ki a két cég közötti együttműködést.

 

A felhőalapú LLM-ektől eltérően, amelyeket nyilvánosan hozzáférhető adathalmazokkal képeznek ki, a HONOR készülékre telepített LLM-e az eszköz felhasználójának megértéséből merít, hogy az ő preferenciáinak megfelelő, személyre szabott szolgáltatásokat nyújtson. A HONOR és a Qualcomm Technologies három kulcsfontosságú területre összpontosítva dolgozott együtt ahhoz, hogy kiváló élményt nyújthassanak: ezek a teljesítmény, a hatékonyság és a felhasználói adatvédelem. A közös erőfeszítések eredményeként olyan optimalizációk születtek, amelyek lehetővé teszik, hogy a mobilplatform hatékonyan kihasználja az LLM előnyeit anélkül, hogy túl sokat fogyasztana, mindezt olyan adatvédelemmel, amely gondoskodik arról, hogy az adatok biztonságban maradjanak az eszközön.

 

A Snapdragon 8 Gen 3 mobil platformot tartalmazó HONOR Magic6-ot egy hétmilliárd paraméterrel rendelkező LLM fogja működtetni, amely a generatív AI új korszakát indítja el. A HONOR az AI képességeiben rejlő lehetőségeket szemléltetve egy AI videókészítési bemutatót is demonstrált a prezentáció során. A felhasználók az eszközön lévő intelligens hangasszisztens YOYO-nak adott parancsutasításokkal könnyedén készíthetnek rövid videókat az eszközükön tárolt fényképek és felvételek felhasználásával. A létrehozott videók sablonjai, témái és zenéi további utasításokkal testre szabhatók az egyedi eredmények érdekében.

 

Beépített LLM AI videokészítési bemutató

 

A Snapdragon Summit 2023-on a HONOR bemutatta a Magic Capsule nevű, szemkövetésen alapuló multimodális interakciót, valamint a MagicRing három kulcsfontosságú funkcióját is: az összekapcsolt kamerát, az összekapcsolt bevitelt és a többeszközös képernyőmegosztást.  A legújabb Snapdragon Seamless technológiát kihasználva a MagicRing lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb adatok zökkenőmentesen áramolhassanak az eszközök között, mindezt minden eddiginél stabilabban és energiatakarékosabban.

 

A szemkövetésen alapuló multimodális interakció, azaz a Magic Capsule bemutatója 

 

A HONOR a jövőben is nyitott marad a globális partnerekkel való együttműködésre, mivel folytatja az eszközön belüli AI-technológia ökoszisztémájának fejlesztését, miközben az intelligens jövő érdekében emberközpontú innovációval járul hozzá a szélesebb iparághoz.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A spanyol energiaparkokban is a Smart-Ex 03–5G okostelefon digitalizálja a kommunikációt

A Cepsa, Spanyolország egyik legnagyobb integrált energiavállalata, két energiaparkot üzemeltet Dél-Spanyolországban. Az üzemek alkalmazottai évek óta a Pepperl+Fuchs termékekre támaszkodnak, hogy kommunikáljanak egymással és dokumentálják a napi feladatokat, például a karbantartást. Az 5G bevezetése új szabványokat teremtett a rendelkezésre állás, a hálózati lefedettség és a késleltetés tekintetében, lehetőséget teremtve arra, hogy a meglévő Smart-Ex 02 készletet fokozatosan cseréljék le a Pepperl+Fuchs gyújtószikramentes Smart-Ex 03 5G okostelefonjaira.

2024. május 30. 14:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52