Korlátlan hívással és adatkerettel érkezik a Vodafone új feltöltőkártyás ajánlata

forrás: Prím Online, 2023. november 8. 19:01

Előfizetési kötelezettség nélkül, 30 napon keresztül biztosít korlátlan adatforgalmat és telefonálást a Vodafone Magyarország új, novembertől elérhető feltöltőkártyás kiegészítő szolgáltatása.

A Vodafone Magyarország 2023. november 3-tól azon feltöltőkártyás ügyfeleknek szeretne kedvezni, akik a kötöttségek nélküli, megfizethető telefonhasználatot részesítik előnyben. Az új szolgáltatás mindössze 12 990 forintért korlátlan belföldi adatforgalmat és korlátlan belföldi beszélgetést, valamint EU roaming környezetben felhasználható 33 GB roaming adatkeretet biztosít az igénylés kezdetétől számított 30 napig. A szolgáltatás a 30 napos időszakot követően automatikusan megszűnik, tehát nem von magával ismétlődő fizetési kötelezettséget.

 

A Vodafone az új adat- és beszédopcióval azokat az ügyfeleit kívánja segíteni, akiknek csak egy-egy hónapban van szükségük nagy mennyiségű belföldi forgalomra, vagy szívesen próbálnák ki a korlátlanság élményét előfizetési kötelezettség nélkül. 

 

A korlátlan adatforgalom és telefonálás lehetőségét a My Vodafone mobilapplikáción keresztül vagy SMS-ben aktiválhatja minden feltöltőkártyás ügyfél. 

 

Az ajánlatról bővebb információ a Vodafone Magyarország honlapján itt érhető el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59