Monitorok széles választéka szinttől függetlenül minden játékosnak és home office felhasználónak

forrás: Prím Online, 2023. november 16. 18:55

A Black Friday akciók egyik fő előnye a hatalmas megtakarítási lehetőség, különösen az olyan ritkán leakciózott termékek esetében, mint az elektronikai cikkek. A Black Friday akciók remek lehetőséget kínálnak az ünnepi rohanás megelőzésére: a vásárlók kihasználhatják az ajánlatokat és a kedvezményeket, így karácsony előtt még bőven van idejük megvásárolni az ajándékokat. 

És mivel a Black Friday akciók ideálisak arra, hogy ajándékot vásároljanak szeretteiknek (legalábbis a válaszadók közel 40%-a szerint*), a Philips Monitors örömmel kínál olyan promóciókat minden ízlésnek és igénynek, amelyek emelik a játékélményt, vagy csúcsminőségű, multi-tasking termelékenységi megoldást nyújtanak. 

 

 

Teljes potenciálú gaming élmény mindenkinek

 

A játékok birodalmában mindannyiunknak közös a célja: fejleszteni képességeinket, szintet lépni a játékban, és kiélvezni a felfedezett virtuális világok minden pillanatát. Egy kiváló minőségű monitor alacsony bemeneti késleltetéssel és a magas képfrissítési sebességével, ami csökkenti a játék reakcióidejét, és ezáltal gyorsabb reakciót és jobb pontosságot tesz lehetővé, segíthet a játékteljesítmény javításában. De a vizuális élményt sem szabad alábecsülni: egy magasabb képfrissítési sebességgel és felbontással rendelkező monitor élénkebb grafikát és simább játékmenetet biztosíthat, ezáltal feltárja a rejtett részleteket és életre kelt minden egyes képkockát.

 

Az Evnia 27M1C5200W kifejezetten a nagy intenzitású játékhoz készült. Ez a 27 hüvelykes monitor a szakadozástól mentes játékmenetek érdekében Adaptive-Sync funkcióval, gyors, 240 Hz képfrissítési sebességgel, alacsony bemeneti késleltetéssel és 0,5 MRPT-vel rendelkezik, így tökéletes a legintenzívebb, lebilincselőbb és akcióközpontú játékokhoz. Minden ív, minden szög; játékvilágod életre kel és közelebb húz téged az akció epicentrumához. A nagy kontraszt és a SmartImage HDR technológia lélegzetelállító képeket és még nagyobb immerziót biztosít.

 

Az Evnia 24M1N3200ZS tökéletes megoldás minden újonc számára, aki gyors tempójú, funkciógazdag monitort keres ahhoz, hogy a következő szintre emelje játékát. Ez a 24 hüvelykes FHD IPS monitor az AMD FreeSync Premium segítségével csúcsteljesítményű, szakadozástól és akadozástól mentes, gördülékeny játékot biztosít. A 165 Hz képfrissítési sebesség és az 1 ms MPRT gyors válaszidő ultra-sima játékmenetet és az éles képeket nyújt, míg az Ultra Wide-Colorral ellátott, gyakorlatilag keret nélküli kijelző igazán magával ragadó vizuális élményt ad.

 

 

Kötelező darab a home officaban: Monitorok a lehetőségek világához

 

A megfelelő monitort megtalálni otthonra nem könnyű: olyan teljes körű és multi-tasking megoldásnak kell lennie, amely több különböző igényt is kielégít. Éppen ezért olyan funkciókat kell tartalmaznia, amelyekkel kényelmesen dolgozhat otthonról, ugyanakkor a szórakozás forrása is lehet, és képes lépést tartani a legújabb multimédiás eszközökkel és játékokkal.

 

A Philips Monitors V7 termékcsalád ideális, minden igényt kielégítő kijelzőket tartalmaz, amelyek lenyűgöző képet, felhasználóbarát kialakítást és szemkímélő megjelenítést kínálnak egyetlen elegáns, kompakt csomagban. A Philips 243V7QDSB és 273V7QDSB két FHD IPS modell (23,8 hüvelyk/60,5 cm, illetve 27 hüvelyk/68,6 cm) amelyek a SmartContrast és SmartImage technológiáknak köszönhetően tiszta és részletgazdag képet kínálnak, miközben a Flicker-free technológia, a LowBlue mód és az Easy Read funkciók védik a felhasználók látását. 

 

____________________

*A fogyasztók százalékos aránya, akik karácsonyi ajándékot vásároltak a Black Friday akciókon Európában 2021-ben (Statista) – link 

Kulcsszavak: MMD Philips monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50