Az AGON by AOC mindenki számára elérhetővé teszi a MiniLED gaminget

forrás: Prím Online, 2023. november 21. 14:25

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az új AOC GAMING Q27G3XMN/BK modell bevezetését. Ez az előremutató 27 hüvelykes (68,6 cm) monitor a forradalmi MiniLED technológia és a páratlan gaming teljesítmény metszéspontjában áll, olyan áron, amely kihívást jelent az iparági normákra nézve. A Q27G3XMN/BK a csúcsszintű HDR-élményt kereső játékosoknak szánt, lenyűgöző színeket nyújtó, kedvező árú kijelző szó szerint kiemelkedik a többi gaming monitor közül.

A magával ragadó 27 hüvelykes Fast VA panellel büszkélkedő Q27G3XMN/BK QHD (2560x1440) felbontást kínál és olyan MiniLED háttérvilágítással rendelkezik, amely 336 fényerő-szabályozási (dimming) zónát támogat. Ennek az innovatív technológiának köszönhetően a monitor a nagyra becsült VESA DisplayHDR 1000 tanúsítvánnyal is büszkélkedhet, amely a HDR egyik legmagasabb szintje, és lehetővé teszi a mély feketék és a legfényesebb reflektornyalábok egyazon képkockán történő megjelenítését. A 10 bites színmélység (8 bit + FRC) alkalmazásával a monitor 1,07 milliárd színt és magas színskála-lefedettséget (+95% DCI-P3) kínál. A mai gaming monitor-technológia élvonalába pozícionált monitor 27 hüvelykes mérete és QHD felbontása magas pixelsűrűséget eredményez, éles szöveget és képeket jelenít meg, 180 Hz képfrissítési rátájával és figyelemre méltó, akár 1 ms GtG válaszidejével biztosítja, hogy a játékosok a versenyjátékok világában is az élen maradjanak.

 

AOC GAMING Q27G3XMN/BK: A játék forradalma

 

MiniLED háttérvilágítás és eddig nem látott értékek

 

A Q27G3XMN/BK vonzerejének középpontjában egy kiemelkedő tulajdonsága áll: a forradalmi MiniLED háttérvilágítás, amely lenyűgöző 336 egyedi fényerő-szabályozási zónát nyújt. Ez a csúcstechnológia páratlan fényerő és kontraszt biztosításával DisplayHDR 1000 tanúsítási szintre emeli a monitort. A Fast VA panel már eleve lenyűgöző natív kontrasztaránnyal rendelkezik, és a MiniLED háttérvilágítással párosítva egyszerűen lélegzetelállítóan adja vissza a nagy dinamikatartományú tartalmakat. A full array local dimming (FALD) háttérvilágítási megoldás jelentősen javítja a HDR-élményt, mivel lehetővé teszi, hogy a képernyő egyes részei teljesen feketék legyenek, míg mások nagyon magas fényerőt jelenítsenek meg. Ezáltal telített feketékkel és fényes kiemelésekkel elevenednek meg a leghangulatosabb, történetközpontú játékok jelenetei.

A Q27G3XMN/BK a MiniLED és a DisplayHDR 1000 alkalmazásával ragyog

 

Pontosság és tempó: QHD, 180 Hz, 1 ms GtG

 

Az optimumot igénylő játékosok számára a Q27G3XMN/BK telitalálat. QHD (2560x1440) felbontása minden részletet megragad, míg a 180 Hz képfrissítési sebesség ultra-zökkenőmentes játékélményt garantál. Az akár 1 ms GtG reakcióidejével és a legmagasabb pixel túlvezérlési beállítások használatával, minimális szellemkép mellett a legjobb választás a gyors tempójú játékokhoz. A Fast VA panel gondoskodik arról, hogy az átmenetek még a legintenzívebb FPS-ek és gyors játékszekvenciák esetében is élesek maradjanak, és a narratív jellegű, lassabb tempójú műfajok esetében is lenyűgöző, érzéki élményt nyújtsanak. A Q27G3XMN/BK tökéletes harmóniában biztosítja a pontosságot és a tempót, új szabványt állítva fel a kiemelkedő játékminőségben.

 

Egyensúlyozás

 

A játék nem csak a nyers teljesítményről szól, hanem a magával ragadó és kényelmes élmény megteremtéséről is.

Ergonómiai tökéletesség: A Q27G3XMN/BK olyan ergonomikus lábazattal van ellátva, amely nagyarányú magasság-, döntési-, billentési- és forgatási-beállításokat kínál, így a maximális kényelem érdekében minden játékos finomhangolhatja a beállításait.

Első a jólét: Az olyan funkciók, mint a Flicker-Free technológia és a Low Blue üzemmód a versenyek és a maratoni játékmenetek során a felhasználó jólétét helyezik előtérbe.

Gaming előny: A Shadow Control hozzáadott árnyalata előnyhöz juttatja a játékosokat, lehetővé téve számukra, hogy a tökéletes játékbeli látvány érdekében beállítsák az árnyék- és kiemelési szinteket, ezáltal például könnyebben vehetik észre a sötét sarkokban megbújó ellenségeket. Az Adaptive-Sync technológia támogatásával a monitor képes változó képfrissítési frekvencia alkalmazására, ezáltal kiküszöböli a képkocka eltérések miatti szakadást vagy akadozást.

Precíziós célzás: Olyan FPS-játékokban, ahol hiányzik a célkereszt, a képernyőre helyezett célkereszt (Dial Point) lehetővé teszi a játékosok számára a pontos célzást.

Átfogó vezérlés: A monitor OSD funkciói az AOC G-Menu szoftver segítségével vagy egyszerűen a monitoron található OSD gombokkal is beállíthatók.

A lenyűgöző funkciókészletével az elvárásokat újradefiniáló AOC GAMING Q27G3XMN/BK modell 2023 november közepétől elérhető, 399 € ajánlott fogyasztói áron. Ez a monitor elhozza a megfizethető, kiváló minőségű játékok új korszakát.

 

_______________________

* IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2023 Q1

Kulcsszavak: monitor AGON by AOC AOC

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magas felbontás és fejlett csatlakoztathatóság otthoni és irodai használatra

A kijelzőspecialista AOC büszkén mutatja be új, elegáns QHD modelljét, a B3 sorozat B2C monitorcsaládjának értékorientált kiegészítését. A 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC Q27B3CF2 QHD felbontást (2560x1440) kínál otthoni és irodai környezetbe egyaránt, és elegáns dizájnnal ötvözi a funkcionális kiválóságot. Az olyan funkciók, mint a 100 Hz képfrissítési ráta, az USB-C csatlakoztathatóság (65 W Power Delivery tápellátással) és az Adaptive-Sync lehetővé teszik a produktív és kényelmes munkavégzést – mindezt rendkívül jó árazással kombinálva.

2024. május 23. 18:03

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Az AGON by AOC bővíti az új G4 gaming termékcsaládot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

2024. május 16. 11:32

Megjelent a NEXT 3D konferencia programja

Megjelent a NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia programja. Nem kevesebb, mint 15 hazai mérnök és vezető szakember fogja megosztani 3D technológiai sikereit és tapasztalatait a résztvevőkkel. A konferenciaprogram alapján a NEXT 3D látogatói felbecsülhetetlen értékű tudással bővíthetik 3D nyomtatási és 3D szkennelési ismereteiket.

2024. május 14. 16:29

Három új 3D nyomtató és több ráadás a FreeDee standján

A FreeDee Kft. az additív gyártás egyik élen járó hazai specialistája. Márkafüggetlen szakértőként számos piacvezető 3D nyomtató és 3D szkenner márkával dolgoznak együtt, így a FreeDee standján idén három új 3D nyomtató is egyszerre debütál! Most lehet majd itthon először élőben megnézni a Markforged FX20 robusztus kompozit nyomtatót, az UltiMaker Factor 4 ipari FDM nyomtatót és a Formlabs Form 4 mSLA nyomtatót is. Emellett látványos SLM fémnyomtatásokra és 3D szkennelés bemutatóra is számíthatnak az Ipar Napjain a 101F (A pavilon) stand látogatói.

2024. május 6. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17