Nyílt napokat tart a Corvinus csütörtökön és pénteken

forrás: Prím Online, 2023. november 29. 14:31

November 30-án a mesterszakokat, másnap az alap- és osztatlan szakokat lehet megismerni a Budapesti Corvinus Egyetem idei ingyenes nyílt napjain. 

A csütörtök délutáni mesterszakos eseményen ismertetik, hogyan változik a mesterszakos felvételi, miképp számítják be a krediteket, szaktájékoztatókat tartanak mind az egyéves, mind a kétéves szakokról, bemutatják, milyen nemzetközi lehetőségek vannak a corvinusos mesterszakokon és milyen diákszervezetekhez lehet csatlakozni. A szaktájékoztatókon a marketingtől a vezetés és szervezésig, a gazdaságiviselkedés-elemzőtől a vállalkozásfejlesztésig, a pénzügytől a politikai gazdaságtanig több mint húsz szakról lehet átfogó képet kapni.

 

A pénteki alapszakos nyílt napon az érdeklődők belekóstolhatnak, milyen a hallgatói élet, megismerhetik az egyetemen működő közösségeket, a nemzetközi lehetőségeket, az ösztöndíjak és a diákhitel feltételeit. Tájékoztatást kapnak az új felvételi rendszerről, a szakfelelősök pedig mindent elmondanak számukra, amit az alapszakokról tudni kell, a szakok oktatói pedig bemutató órákat is tartanak.  Az egyetem külön programmal készül az érdeklődő szülőknek és pedagógusoknak. Különösen nagy érdeklődésre lehet számítani a Corvinus két új alapszakos képzése – a Filozófia, politika, gazdaság, valamint az Üzleti adattudomány – kapcsán. Az intézmény eddigi legnépszerűbb alapszakjait ismertető előadásokra – így a Gazdálkodási és menedzsment, a Kommunikáció- és médiatudomány, a Nemzetközi gazdálkodás, valamint a Nemzetközi tanulmányok területére – idén is sok jelentkezőt várnak.  

 

A részvétel ingyenes regisztrációhoz kötött, regisztrálni és a részletes programról tájékozódni a Corvinus honlapján lehet az alapszakos nyílt nap és a mesterszakos nyílt nap eseményben.

Oktatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Stanford Egyetem professzora szerint példaértékű a Széchenyi-egyetem és az ipar együttműködése

Nagyra értékeli a Széchenyi István Egyetem elmúlt években megvalósult fejlődését dr. Glenn Tiffert, az amerikai Stanford Egyetem Hoover Intézetének professzora, aki az ellátási láncok biztonságossá tételéről tartott telt házas előadást a Győri Innovációs Parkban április 9-én. A kutató szerint az intézmény példaértékűen működik együtt az ipari szereplőkkel, segítve a hallgatók gyakorlatorientált képzését.

2024. április 16. 13:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09