Külön kiállítási zónában mutatja be kísérleti termékeit az LG a 2024-es CES-en

forrás: Prím Online, 2024. január 3. 15:09

Az LG Electronics (LG) idén egy innovatív és úttörő termékcsaládot készül bemutatni a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai és informatikai kiállításának számító CES-en.

A társaság kísérleti fázisban lévő innovatív termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztésével foglalkozó marketingplatformja, az LG Labs külön kiállítóteret kap. Ezúttal az LG Labs zóna a tavalyihoz mérve kétszer akkora területen várja a különböző életstílusokhoz igazodó kreatív ötletek és vásárlói élmények iránt érdeklődőket.

 

A kiállítás egyik fénypontja az LG Labs által készített DukeBox bemutatója lesz. Ez egy olyan audiotermék, amely kiválóan ötvözi a csöves erősítő által nyújtott egyedi hangzást a legmodernebb átlátszó OLED panel technológiával. Az eszköz azzal a céllal készült, hogy a múltból ismert audiomegoldás és a legmodernebb technológia ötvözése révén új audiovizuális élményt nyújtson egy modernizált zenegép formájában. Az eszköz alján található előlapi hangszórók és a felül elhelyezett 360 fokos hangszóró segítségével a hangzás körbeveszi a hallgatót. Az OLED-kijelző átlátszósága állítható, így egy üvegdobozba zárt vákuumcsöves hangrendszerre emlékeztető, magával ragadó vizuális hatást hoz létre. A DukeBox ráadásul sokoldalúan használható, így alkalmas például kiváló minőségű filmek lejátszására, vagy akár egy kandalló hangulatának megteremtésére is.

 

 

Az LG bemutatja a Bon Voyage továbbfejlesztett változatát is. Ez egy testre szabott élettér, amelyet úgy terveztek, hogy az otthoni életminőséget kiterjessze a természetbe. A vásárlói visszajelzések alapján a Bon Voyage-t egy kemping utánfutó méretére tervezték át, optimalizálva a helykihasználást és a mobilitást. A 2 méter széles, 3,8 méter hosszú és 2,2 méter magas lakókocsi különböző bútorokkal és készülékekkel – többek között ággyal, hűtőszekrénnyel, elektromos tűzhellyel, víztisztítóval, Stylerrel és cipőápolási termékekkel – rendezhető be. Sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy a felhasználók bárhol kényelmesen használhassák, ugyanis beltérben is könnyen leparkolható, és az autóhoz is egyszerűen csatlakoztatható.

 

 

A kiállítótérben egy kapszulás kávéfőző, a DUOBO is bemutatkozik, amely egyszerre két különböző kávékapszulából képes lefőzni a feketét. A terméket az űrkutatás ihlette, és először egy crowdfunding kampány keretében mutatták be az Egyesült Államokban. A helyszínen a DUOBO nagyméretű modellje a CUBO űrállatfigurával együtt lesz látható.

 

Ezeken kívül az LG olyan termékeket is kiállít, mint az LG CineBeam Qube, az LG Gram Fold, az LG XBOOM, az LG StanbyMe Go, az LG Tiiun Mini és a brid.zzz by LG Labs, amelyek mind a vállalat bátor és innovatív szemléletét tükrözik. 

 

Hyo-eun Kim, az LG márkamenedzsment részlegének alelnöke és vezetője kifejezte a vállalat elkötelezettségét az iránt, hogy a vásárlók világszerte első kézből tapasztalhassák meg az LG úttörő gondolkodását megtestesítő innovatív termékeket és szolgáltatásokat.

Kulcsszavak: LG LG Electronics CES 2024

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sandberg mobilkiegészítők a nyaraláshoz

Manapság egyre több okoskészüléket használunk, melyek töltéséhez külön adapterekre és kábelekre van szükségünk. Ez leginkább utazás során jelenthet problémát, hiszen a töltőadapterek meglepően sok helyet tudnak elfoglalni egy táskában, nem beszélve a laptoptöltők méretéről. A Sandberg ezekre a nehézségekre igyekszik két megoldást is kínálni nagy teljesítményű, kompakt töltőadapterével és 3 az 1-ben vezeték nélküli hordozható töltőjével.

2024. június 17. 18:54

A Samsung új okosórája mélyreható betekintést kínál egészségügyi állapotunkról

A Samsung bejelentette okosóra termékcsaládja új tagjának bevezetését.  A júniustól Magyarországon is kapható Galaxy Watch FE készülékkel még több felhasználó férhet hozzá a vállalat fejlett és átfogó, jóllétet szolgáló élményéhez. A Galaxy Watch FE a Galaxy Watch úttörő hardverteljesítményét és fejlett egészség- és fitneszmegőrző funkcióit stílusos és tartós kialakítással ötvözi. Az új okosóra ideális lehet mindazoknak, akik széleskörű ismeretekkel javítanának általános egészségi állapotukon és jóllétükön.

 

2024. június 16. 13:55

A Thermaltake új versenyszimulátor-pilótafülkét és monitorállványt mutat be

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatta a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt, melyek már megvásárolhatóak. A hagyományos PC gaming setupokon túlmutatva a versenyszimulátorok újradefiniálják a gaming környezetet, így könnyen úgy érezheted, mintha egy igazi versenyautót vezetnél egy igazi versenypályán, miközben egy zárt, szórakozásra alkalmas helyen vagy. Hozd létre szimulátoraidat a Thermaltake verseny-ökoszisztémával vagy menj még messzebbre, és párosítsd őket egy VR-headsettel, mint a Meta Quest 3, teljesen elmerülve a gyors és ádáz versenyzés izgalmában!

2024. június 13. 13:45

Az LG fejlett autós platformjával érkezik a Kia legújabb elektromos járműve

A Kia Corporation (Kia) legújabb, teljesen elektromos SUV-jába is beépítik az LG Electronics (LG) webOS által támogatott, csúcstechnológiát képviselő autós tartalomplatformját (Automotive Content Platform, ACP). Ezzel a nemrégiben bemutatott Kia EV3 az első olyan elektromos jármű, ami megkapta az LG ACP-jét. Az LG autós szórakoztató platformja először tavaly, a Hyundai Motor Group (Hyundai) Genesis GV80 és GV80 Coupe modelljeiben debütált.

2024. június 8. 12:53

Az állkapocs mozgását és a környezeti zajszintet is elemzi az LG új fülhallgatója

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb TONE Free fülhallgatóját, amelyet a lenyűgöző hangzás jegyében terveztek. Az új T90S modellt grafén, azaz egyetlen atom vastagságú grafitréteg felhasználásával alkották meg, amellyel az eszköz a korábbinál kényelmesebb illeszkedést kínál. 

2024. június 2. 13:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30