A TCL bemutatta a 115 hüvelykes QD-Mini LED TV-t

forrás: Prím Online, 2024. január 10. 17:34

A TCL Electronics (1070.HK) – a világ egyik vezető fogyasztói elektronikai termékeket gyártó vállalata, és egyike a világ két legnagyobb televíziógyártójának – egy óriási pavilonnal várta a világ legnagyobb technológiai eseményének, a CES 2024-nek a látogatóit, ahol úttörő jelentőségű technológiai megoldásokat, fejlett szórakoztató eszközöket, újgenerációs viselhető eszközöket, okosotthon-készülékeket mutatott be – olyan eszközöket, amelyek meghatározzák azokat a módokat, ahogyan az emberek világszerte kapcsolatba kerülnek a jövő technológiáival. 

A TCL olyan, a Mini LED technológiát éríntő újdonságokkal hívta fel magára a figyelmet az eseményen, mint a legújabb, 115” hüvelykes Mini LED TV. Emellett számos fejlett háztartási eszközt, úttörő jelentőségű mobiltechnológiai megoldást és a kijelzőket forradalmasító innovációkat állított ki a vállalat.  

 

Frederic Langin, a TCL Europe marketingigazgatója elmondta: „Örömmel veszünk részt a világ legnagyobb technológiai seregszemléjén, ahol az iparágunk más vezető vállalataival együtt mutathatjuk be azokat az innovációkat, amelyek alapvetően fogják meghatározni a jövő mindennapjait. Mi a TCL-nél nemcsak arra vagyunk büszkék, hogy képesek vagyunk előre látni a jövőbeli trendeket, hanem arra is, hogy ezeket magunk is nagyban alakítjuk. Az, hogy jelentős előrehaladást értünk el a Mini LED technológia terén, azt jelenti, hogy világszerte még több ember számára tudjuk elérhetővé tenni az otthoni szórakoztatást, az egymással összekötött okosotthon-eszközeink pedig még kényelmesebbé teszik az otthonokat. A TCL hosszú évek óta aktív szereplője a fogyasztói elektronikai termékek piacának Európában. Jelenleg Franciaországban a két legjobban teljesítő márka egyike a TCL. Csehországban, Szlovákiában és Svédországban a top 3, a legtöbb további európai országban a top 5 márka között vagyunk. A TCL azzal szeretne valódi értéket nyújtani a vásárlóinak, hogy a mindennapi életüket megkönnyítő, élvonalbeli technológiai megoldásokat tesz számukra elérhetővé, megfizethető áron.”

 

 

Otthoni szórakoztatás még magasabb szinten: még lenyűgözőbb felhasználói élmény

 

Manapság egyre többen vásárolnak ultranagy méretű televíziókat, hiszen azok számos előnyt kínálnak: a mozizásra emlékeztető filmélményt nyújtanak, a sporteseményeket úgy engedik nyomon követni, a számítógépes játékokban pedig úgy lehet elmerülni a segítségükkel, mintha részesei volnánk az eseményeknek. A TCL a 98”-os televíziók legnagyobb globális gyártója, és az XL Mini LED technológia vezető innovátora, amely az IFA 2023 programsorozat alatt mutatta be a legújabb ultranagy méretű QD-Mini LED tévékészülékeit az európai fogyasztóknak. A TCL pontosan tisztában van azzal, miért növekszik folyamatosan az igény az olyan tévékészülékek iránt, amelyek jövőálló technológiákat alkalmazva újítják meg a tévénézést. A TCL pavilonjában ezek a technológiák és készülékek megtekinthetők a CES ideje alatt. 

 

Mindezeken túl a TCL emberek millióhoz viszi közelebb a sportot egyfelől az egyedülálló technológia innovációival, másfelől a legjelentősebb bajnokcsapatok támogatásával. A TCL a Francia Nemzeti Rögbi válogatott, valamint a német, a spanyol, az olasz, a cseh és a szlovák futball válogatott hivatalos támogatója. 

 

A TCL olyan okosotthon-eszközei, mint például az intelligens légkondicionáló berendezések, mosógépek, hűtőszekrények, innovatív tervezéssel javítják tovább a felhasználói élményt, és teszik a mindennapokat még kényelmesebbé, egészségesebbé és könnyebben menedzselhetővé.

 

Emberközpontú mobiltechnológia, amely mindenki számára elérhető

 

A TCL a CES-en ugyancsak megismertette a nagyközönséggel azokat a friss innovációit, amelyekkel az a célja, hogy a technológiát még közelebb hozza az emberekhez, az 5G-t pedig még több ember számára tegye elérhetővé. A CES 2024 Innovációs díjával kitüntetett NXTPAPER termék után a TCL leleplezte az NXTPAPER 3.0 nevű terméket is, amely a TCL legújabb generációs, forradalmian új, az emberi látásra optimalizált kijelzőtechnológiáját képviseli. Ez is a TCL elkötelezettségét demonstrálja az olyan megjelenítési megoldások iránt, amelyek kíméletesek a szemhez, és külsejüket tekintve a papírlapra emlékeztetnek. A TCL a tabletek széles választékát is kiállította az eseményen, valamint bemutatta az 50-es sorozatú okostelefon-családjának legújabb tagjait, amelyeket szintén az NXTPAPER technológiával és 5G-vel láttak el. Ez a készülékcsalád hivatott arra, hogy minél több emberhez eljuttassa az 5G technológiát, aláhúzva a TCL küldetését, amely arra irányul, hogy olyan termékeket fejlesszen, amelyek megkönnyítik az emberek mindennapjait. 

Kulcsszavak: CES 2024 televízió TCL

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52