Maradj motivált és hozz ki magadból még többet az új Samsung Galaxy Fit3 aktivitásmérővel!

forrás: Prím Online, 2024. február 25. 13:50

A Samsung bemutatja a legújabb, széles körben elérhető Galaxy Fit3 aktivitásmérőjét, amely a vállalat továbbfejlesztett egészségmegőrző technológiájával mindenkit arra ösztönöz, hogy jobban érezze magát és egészségesebb életmódot folytasson. Az alumíniumvázzal és szélesebb kijelzővel érkező Galaxy Fit3 okoskarkötőkön a felhasználók éjjel-nappal, közvetlenül csuklójukról követhetik nyomon az alvás vagy edzés során mért, egészségüket és jóllétüket érintő információkat.

„Az általános jóllétünk központi kérdés mindannyiunk életében, ezzel együtt növekszik az igény, hogy még alaposabb képet kapjunk egészségi állapotunkról. Ezért a Samsung elkötelezett az okos egészségkövető eszközök fejlesztése mellett, amelyekkel a felhasználókat támogatják a jóllétüket szolgáló szokásaik kialakításában – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – A Galaxy Fit3 – mint a legújabb aktivitásmérőnk – lehetőséget teremt arra, hogy széles körben serkentsük a mindennapi jóllétet, és támogassuk a felhasználókat, hogy kihozzák magukból a legjobbat.”

 

Tartós és kompakt aktivitásmérő – nagyobb és stílusosabb kijelzővel

 

Az alumíniumvázas Galaxy Fit3 1,6 colos kijelzővel rendelkezik, amely 45%-kal szélesebb az előző modellhez képest, így a felhasználók egyszerűbben olvashatják le adataikat egy pillantás alatt. A könnyű és karcsú kialakításnak köszönhetően az eszköz kényelmesen viselhető éjjel-nappal. Könnyedén igazodik a felhasználók életmódjához és napi ritmusához a hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően, amely egy feltöltéssel akár 13 napig bírja. A többféleképp személyre szabható aktivitásmérőt még egyedibbé tehetik azáltal, hogy több mint 100 számlap közül választhatják ki kedvencüket, de saját fotóikat is beállíthatják háttérképként. A stílusos, egyetlen mozdulattal felcsatolható és könnyedén cserélhető óraszíjakkal egyéni ízlésükhöz, napi rutinjukhoz igazíthatják az eszközt.

 

 

Tarts lépést az egészségügyi mérőszámokkal, éjjel-nappal!

 

A Samsung kiemelten foglalkozik az alvással mint a jóllét egyik alapelemével, fejlett alváskövető eszközeivel pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók az alvásmintáik megértésével egészségesebb szokásokat alakítsanak ki. Ezt a hagyományt folytatja a Galaxy Fit3 is. A felhasználók egész éjszaka kényelmesen viselhetik az eszközt, amely mindeközben nyomon követi alvási szokásaikat, érzékeli a horkolást is, a véroxigénszint mérésével pedig még részletesebb adatokat közöl. A készülék az egyéni alvásminták alapján személyre szabott Alvástréninget kínál a felhasználóknak, olyan tanulságos ismeretekkel látva el őket, amelyekkel még jobban megérthetik az alvásukat, és ezáltal változtathatnak szokásaikon. 

 

A Galaxy Fit3 eszközzel a felhasználók napközben is figyelemmel kísérhetik mindennapi tevékenységeiket, szinte bármikor és bárhonnan elérhetik a több mint 100 féle edzéstípust, megtekinthetik edzésrekordjaikat, mindez tovább motiválhatja őket céljaik elérésében. A készülék 5ATM minősítéssel, valamint IP68-as víz- és porállósággal rendelkezik, vagyis a különböző környezeti körülmények között és szabadtéri tevékenységek közben viselhető. A felhasználók a Galaxy Fit3-mal még alaposabb képet kaphatnak az általános egészségi állapotukat érintő információkról, olyan mérések alapján, mint a pulzusszám vagy a stressz-szint figyelése.

 

 

Maradj biztonságban és kapcsolatban a Galaxy ökoszisztémában!

 

A Galaxy Fit3 olyan vadonatúj biztonsági funkciókkal bővült, mint az Esésérzékelő vagy a Sürgősségi SOS, hogy a felhasználókat fokozottabb biztonsági védelemmel láthassa el. Az esés érzékelését követően a felhasználó kiválaszthatja az eszközön a mentőszolgálat azonnali riasztását, így időben orvosi segítséget kaphat. Vészhelyzet esetén a felhasználók az oldalsó gomb ötszöri megnyomásával azonnali SOS-jelzést küldhetnek.

 

A felhasználók a Galaxy Fit3-mal a csatlakoztatott Galaxy ökoszisztéma számos funkciójához hozzáférhetnek, fokozva a viselhető eszközök nyújtotta élményeket. Közvetlen a csuklójukon rendelkezésükre áll egy olyan irányítóeszköz, amellyel a Kameravezérlőn keresztül az okostelefon kameráját irányíthatják, fényképeket készíthetnek, és időzíthetik a felvételkészítést, emellett pedig a csatlakoztatott készülék médiatartalmait is lejátszhatják vagy kezelhetik. A felhasználók automatikusan szinkronizálhatják a Galaxy Fit3 és a párosított okostelefon beállításait, összehangolva a készülékeket a zökkenőmentes élmény érdekében, például a zavartalan alvásért vagy a lefekvéshez való készülődés során. Ha elkeveredik párosított okostelefonjuk, könnyedén megtalálhatják a Mobil megkeresése funkcióval vagy fordítva: a Galaxy Fit3 készüléküket is bemérhetik vele.

 

Elérhetőség

 

A Galaxy Fit3 három – köztük Szürke, Ezüst és Rózsaarany – színárnyalatban február 23-tól Magyarországon is elérhető és 24 990 forintos ajánlott fogyasztói áron megvásárolható.

Kulcsszavak: aktivitásmérő Samsung

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

2024-ben 75 iF Design Díjat nyert el a Samsung

A Samsung összesen 75 díjat nyert a rangos német, nemzetközileg is elismert International Forum (iF) Design 2024 dizájnversenyen. A vállalat két Arany Díjban részesült – a Samsung OLED TV (S95C), valamint a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadása*  kapta meg az elismerést. A Samsung televíziók, okostelefonok és egyéb készülékei mind a 9 kategóriában –, beleértve a Termék és Felhasználói élményt is – díjat érdemeltek. 

2024. március 4. 14:37

Elképesztő! Így üldözi Max Verstappent a világ leggyorsabb drónkamerája

Max Verstappen már teszteli az Oracle Red Bull Racing legújabb modelljét, a 2024-2025-ös Formula-1 versenynaptárra fejlesztett RB20-at – de nemcsak a kiváló pilóta, hanem a médiacsapat is készül az új szezonra. Ralph „Shaggy” Hogenbirk, a Dutch Drone Gods tervezője és drónpilótája egyedi építésű modelljével csatlakozott egy körre a silverstone-i pályán.

2024. március 1. 10:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09