Maradj motivált és hozz ki magadból még többet az új Samsung Galaxy Fit3 aktivitásmérővel!

forrás: Prím Online, 2024. február 25. 13:50

A Samsung bemutatja a legújabb, széles körben elérhető Galaxy Fit3 aktivitásmérőjét, amely a vállalat továbbfejlesztett egészségmegőrző technológiájával mindenkit arra ösztönöz, hogy jobban érezze magát és egészségesebb életmódot folytasson. Az alumíniumvázzal és szélesebb kijelzővel érkező Galaxy Fit3 okoskarkötőkön a felhasználók éjjel-nappal, közvetlenül csuklójukról követhetik nyomon az alvás vagy edzés során mért, egészségüket és jóllétüket érintő információkat.

„Az általános jóllétünk központi kérdés mindannyiunk életében, ezzel együtt növekszik az igény, hogy még alaposabb képet kapjunk egészségi állapotunkról. Ezért a Samsung elkötelezett az okos egészségkövető eszközök fejlesztése mellett, amelyekkel a felhasználókat támogatják a jóllétüket szolgáló szokásaik kialakításában – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – A Galaxy Fit3 – mint a legújabb aktivitásmérőnk – lehetőséget teremt arra, hogy széles körben serkentsük a mindennapi jóllétet, és támogassuk a felhasználókat, hogy kihozzák magukból a legjobbat.”

 

Tartós és kompakt aktivitásmérő – nagyobb és stílusosabb kijelzővel

 

Az alumíniumvázas Galaxy Fit3 1,6 colos kijelzővel rendelkezik, amely 45%-kal szélesebb az előző modellhez képest, így a felhasználók egyszerűbben olvashatják le adataikat egy pillantás alatt. A könnyű és karcsú kialakításnak köszönhetően az eszköz kényelmesen viselhető éjjel-nappal. Könnyedén igazodik a felhasználók életmódjához és napi ritmusához a hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően, amely egy feltöltéssel akár 13 napig bírja. A többféleképp személyre szabható aktivitásmérőt még egyedibbé tehetik azáltal, hogy több mint 100 számlap közül választhatják ki kedvencüket, de saját fotóikat is beállíthatják háttérképként. A stílusos, egyetlen mozdulattal felcsatolható és könnyedén cserélhető óraszíjakkal egyéni ízlésükhöz, napi rutinjukhoz igazíthatják az eszközt.

 

 

Tarts lépést az egészségügyi mérőszámokkal, éjjel-nappal!

 

A Samsung kiemelten foglalkozik az alvással mint a jóllét egyik alapelemével, fejlett alváskövető eszközeivel pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók az alvásmintáik megértésével egészségesebb szokásokat alakítsanak ki. Ezt a hagyományt folytatja a Galaxy Fit3 is. A felhasználók egész éjszaka kényelmesen viselhetik az eszközt, amely mindeközben nyomon követi alvási szokásaikat, érzékeli a horkolást is, a véroxigénszint mérésével pedig még részletesebb adatokat közöl. A készülék az egyéni alvásminták alapján személyre szabott Alvástréninget kínál a felhasználóknak, olyan tanulságos ismeretekkel látva el őket, amelyekkel még jobban megérthetik az alvásukat, és ezáltal változtathatnak szokásaikon. 

 

A Galaxy Fit3 eszközzel a felhasználók napközben is figyelemmel kísérhetik mindennapi tevékenységeiket, szinte bármikor és bárhonnan elérhetik a több mint 100 féle edzéstípust, megtekinthetik edzésrekordjaikat, mindez tovább motiválhatja őket céljaik elérésében. A készülék 5ATM minősítéssel, valamint IP68-as víz- és porállósággal rendelkezik, vagyis a különböző környezeti körülmények között és szabadtéri tevékenységek közben viselhető. A felhasználók a Galaxy Fit3-mal még alaposabb képet kaphatnak az általános egészségi állapotukat érintő információkról, olyan mérések alapján, mint a pulzusszám vagy a stressz-szint figyelése.

 

 

Maradj biztonságban és kapcsolatban a Galaxy ökoszisztémában!

 

A Galaxy Fit3 olyan vadonatúj biztonsági funkciókkal bővült, mint az Esésérzékelő vagy a Sürgősségi SOS, hogy a felhasználókat fokozottabb biztonsági védelemmel láthassa el. Az esés érzékelését követően a felhasználó kiválaszthatja az eszközön a mentőszolgálat azonnali riasztását, így időben orvosi segítséget kaphat. Vészhelyzet esetén a felhasználók az oldalsó gomb ötszöri megnyomásával azonnali SOS-jelzést küldhetnek.

 

A felhasználók a Galaxy Fit3-mal a csatlakoztatott Galaxy ökoszisztéma számos funkciójához hozzáférhetnek, fokozva a viselhető eszközök nyújtotta élményeket. Közvetlen a csuklójukon rendelkezésükre áll egy olyan irányítóeszköz, amellyel a Kameravezérlőn keresztül az okostelefon kameráját irányíthatják, fényképeket készíthetnek, és időzíthetik a felvételkészítést, emellett pedig a csatlakoztatott készülék médiatartalmait is lejátszhatják vagy kezelhetik. A felhasználók automatikusan szinkronizálhatják a Galaxy Fit3 és a párosított okostelefon beállításait, összehangolva a készülékeket a zökkenőmentes élmény érdekében, például a zavartalan alvásért vagy a lefekvéshez való készülődés során. Ha elkeveredik párosított okostelefonjuk, könnyedén megtalálhatják a Mobil megkeresése funkcióval vagy fordítva: a Galaxy Fit3 készüléküket is bemérhetik vele.

 

Elérhetőség

 

A Galaxy Fit3 három – köztük Szürke, Ezüst és Rózsaarany – színárnyalatban február 23-tól Magyarországon is elérhető és 24 990 forintos ajánlott fogyasztói áron megvásárolható.

Kulcsszavak: aktivitásmérő Samsung

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59