45 díjat kapott a HONOR az idei MWC-n

forrás: Prím Online, 2024. március 1. 13:02

A HONOR az idei MWC-n mutatta be új, mesterséges intelligencia-alapú stratégiáját, és bejelentette többek között a HONOR Magic6 Pro-t és a HONOR MagicBook Pro 16 AI PC-t érkezését is. Új készülékeit és technológiáit a nemzetközi sajtó is elismerte: 45 díjjal jutalmazta a céget.

Az Android Headlines a Magic6 Pro-t az MWC legjobbjaként ismerte el, kiemelve, hogy jobb, mint elődje, és „nemcsak nagyszerű kamerákat kínál, hanem több más tekintetben is tündököl”.  Az Android Police úgy fogalmazott, hogy „a HONOR a Magic6 Pro-val jelentősen belehúz hardverfronton, lekörözve bizonyos kulcsfontosságú területeken a konkurenciát”. A tech fókuszú CNET kiemelte, hogy a Magic6 Pro az egyik „legvonzóbb androidos csúcskategóriás telefon idén”, míg a divatra összpontosító GQ Spain szerint a Magic Pro széria „a legjobb hardvert és szoftvert hozza össze”.

 

 

A HONOR MagicBook Pro 16, a HONOR első AI PC-je most lépett először a nemzetközi porondra, és szintén elnyerte a szaksajtó elismerését. A Mashable az MWC 2024 legjobb laptopjaira fókuszáló listájában sorolta fel, míg az Android Authority „Best of MWC 2024” díjjal jutalmazta, hozzátéve, hogy a gép egy „az AI korára tervezett, erőteljes laptop”. A Trusted Reviews „Best in Show” elismerésben részesítette, kiemelve, hogy egyes funkciói produktív lehetőségeket kínálnak, ahol az AI jelentősen megkönnyítheti majd a hétköznapi munkát.

 

A csúcskategóriás formatervezést képviselő Porsche Design HONOR Magic V2 RSR sem maradhatott ki a díjesőből, idén ez a készülék kapta az MWC legjobbjának járó „GLOMO Best in Show” szakmai díjat. A Cosmopolitan pedig  ezt a hajlítható telefont ajánlotta a London Fashion Weekhez, kiemelve kialakítását és teljesítményét. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50