Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

forrás: Prím Online, 2024. március 29. 10:48

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

A Canalys az EMEA térségre (Európa, Közel-Kelet, Afrika) vonatkozó elemzésében azokat a vállalkozásokat sorolja a „Bajnokok" közé, amelyek iparági riválisaikhoz képest lényegesen jobban teljesítenek a saját értékesítési csatornáik menedzselésében, emellett pedig javítani tudtak előző évi eredményeikhez képest, és még a jövőbeli fejlődést szolgáló beruházásokat is megvalósítanak. A „Bajnokok" közös jellemzői közé tartozik a partnerek bevonásával történő növekedés iránti stratégiai elkötelezettség, a partnerek jövedelmezőségének támogatását és az üzletmenet megkönnyítését célzó befektetések, valamint a folyamatos innováció a partnerprogramok kapcsán.

 

A múlt évben a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat új, egyszerűsített partnerprogramot vezetett be az elektromossági és üzemeltetés technológiai megoldásait értékesítő partnerei számára, és fejlesztette az értékesítést ösztönző kezdeményezéseit. Emellett a cég kiemelt figyelmet fordított az IT és a kritikus infrastruktúra területen dolgozó értékesítési partnerei egyedi szaktudásának továbbfejlesztésére. A Canalys külön kiemelte a Schneider Electric elkötelezettségét az értékesítési partnerek, a számlavezetés minősége, valamint a technikai támogatás és a képzés iránt. A partnerek úgy vélik, hogy a Schneider Electric kiváló partneri ügyfélkezelése (PAM) „óriási előny" számukra mind a jelenlegi üzleti kapcsolatok kezelésében, mind az új üzleti lehetőségek felkutatásában.

 

 

A Canalys kiemelte a Schneider Electric fenntarthatóságra való összpontosítását is, megjegyezve, hogy ez kulcsfontosságú lehetőség a partnerek számára, különösen az ügyfelek energiafogyasztásának és kibocsátásának csökkentésére irányuló törekvéseik támogatásában.

 

„A díj a partnereink és sikereik iránti folyamatos elkötelezettségünket, valamint az értékesítési csatornáink kezelésében elért kiváló teljesítményt bizonyítja. Büszkék vagyunk az értékláncukban kialakított erős és kölcsönösen előnyös kapcsolatokra, a partnereinket a szén-dioxid-mentesítésben segítő programjainkra, valamint arra, hogy minden lépésünknél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy azok növeljék partnereink elégedettségét is" – mondta el David Terry, a Schneider Electric Europe „IT Channels"-ért felelős alelnöke.

 

Ebben az évben a Schneider Electric még intenzívebben foglalkozik a vertikális és IoT lehetőségekkel, mint például a hálózatra csatlakoztatott, elektronikus eszközök az egészségügyben vagy az intelligens épületekben, új, remek lehetőségeket nyitva a partnerek számára.

 

„Az EMEA-régióban az IT-üzletek több mint 76 százalékát az értékesítési partnereken keresztül bonyolítják le, és az ügyfelek beruházásainak még nagyobb hányadára vannak hatással a partnerek. A technológiai iparban a gyártók egyre inkább a partnerek által irányított piacrajutási modellek felé mozdulnak el, felismerve hozzájárulásukat a növekedéshez, az értékesítés hatékonyságának javításához és a jobb ügyfélélmény biztosításához. A szállítók sikere egyre inkább a sokszínű partneri ökoszisztémát támogató stratégiák kialakításától és végrehajtásától függ. Az értékesítési partnerek nagyra értékelik a Schneider Electrickel való szoros kapcsolatukat, és elismerik, hogy a cég a jövőbeni növekedés közös előmozdítására összpontosít, amit a programok és folyamatok szüntelen fejlesztésével támogat" – jelezte Alastair Edwards, a Canalys vezető elemzője.

 

Kulcsszavak: Schneider Electric

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Facility managementben erősít az ICON

Három kiemelkedő épülettel, két irodaházzal és egy logisztikai ingatlannal bővült az ICON Real Estate Management ingatlanüzemeltetési portfoliója. A BEM Irodaház, a D2 Szabadkikötő, és az ELTE egyik megújult ingatlanja nem csupán az építészeti megoldásaik tekintetében példaértékűek, de a fenntarthatóság és az energiahatékonyság terén is úttörő megoldásokat alkalmaznak.

2024. április 17. 18:09

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Mesterséges intelligenciával készítik össze az Unilever B2C webshopjának rendeléseit

Közel 800 cikkszámot kezel, illetve mesterséges intelligenciával ellátott eszközökkel végzi a komissiózási feladatokat a Waberer’s Csoport leányvállalata, a WSZL az Unilever Magyarország Unishop elnevezésű B2C webshopjában. Az új megbízásnak köszönhetően a Waberer’s eddigi tevékenysége bővült és egy 14.500 négyzetméteres raktári terület kezelése mellett immár az Unishop raktárlogisztikai és fullfilment kiszolgálását is végzi. 

2024. április 17. 14:50

Terjednek az alacsony kódú technológiák

Az elmúlt években állandó slágertéma volt a globális informatikushiány, majd elkezdtek záporozni a hírek a techszektorban zajló tömeges elbocsátásokról és a szakértők máris a vészharangokat kongatták. A fordulatot a legtöbben a mesterséges intelligencia számlájára írják, ugyanakkor egyre nagyobb szeletet hasítanak a piacból a low-code platformok is. Ezekkel minimális kézi kódolással fejleszthetünk gyorsan és hatékonyan, miközben rugalmasan alkalmazkodhatunk a változó igényekhez és egyszerűen hangolhatjuk össze az üzleti és technológiai szempontokat. 

2024. április 17. 10:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09