Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

forrás: Prím Online, 2024. április 12. 15:12

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

Az új termékcsalád az ULT TOWER 10, ULT FIELD 7, ULT FIELD 1 vezeték nélküli hangszórókból és az ULT WEAR vezeték nélküli fejhallgatókból áll.

 

A sorozat minden modellje tartalmazza az ULT gombot, amely a zene egy vagy két különböző hangmóddal történő feljavításával biztosítja.

 

ULT TOWER 10 – az élő hangzás ereje az otthonokban

 

A buli központjává varázsolja az otthont masszív basszussal, 360°-os Party Sounddal, 360°-os Party Lighttal, karaokéval és a mellékelt vezeték nélküli mikrofonnak köszönhetően. A hangszórót akár a TV-hez is lehet csatlakoztatni, hogy felerősítse a hangzást a fontos mozzanatoknál.

 

 

Az ULT TOWER 10 fő jellemzői:

● ULT POWER SOUND – Annak érdekében, hogy még erőteljesebb legyen a basszus, megnöveli az összes mélyfrekvenciát. 2 különböző típusú basszus fókuszú hangzási mód választható. Meg kell nyomni az ULT gombot a mély basszuserősítéshez, az ULT1 mélyfrekvenciás hangzáshoz, amely megremegteti a szívet. Az ULT2 erőteljes basszust biztosít, hogy mindenki érezze az ütemet és táncra perdüljön.

● Hangmező-optimalizálás – Érzékeli a környezeti zajokat, és automatikusan megváltoztatja a hangbeállítást, hogy tiszta zenét szolgáltasson akkor is, ha más zavaró hangok veszik körül.

● 360° Party Sound és 360° Party Light – 360°-os parti hangzás, amely a szoba minden sarkába erőteljes hangzást közvetít. Az ULT TOWER 10 vibráló világításával a buli minden sarkát feldobja. Még a zenével is szinkronizálódik, hogy igazi fesztiválhangulatot teremtsen.

● Karaoke, gitár és TV hangerősítő – A mellékelt vezeték nélküli mikrofonnak köszönhetően bármikor bekapcsolódhatunk a zenébe. Emellett a hangzás teljes körű vezérlése a felső panelen található Echo és Key Control gombokkal biztosított. Csatlakoztatható egy másik mikrofon egy duetthez, vagy egy gitár, az ULT TOWER 10-et erősítőként használva. A TV Sound Booster felerősíti a tévé hangját.

● Party Connect – Akár 100 kompatibilis hangszóró összekapcsolása a zene és a világítás szinkronizálásához a Party Connect segítségével – tökéletes partihangulat bárhol, erőteljes hangzással.

 

ULT FIELD 7 – A buli bárhová elmegy

 

Az ütős basszus és a kifejező világítás bárhol feldobja az ember napját. Az ULT FIELD 7 víz- és porálló kialakításának köszönhetően bárhová vihető, ráadásul a hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően tovább tarthat a buli. Akár mikrofon is csatlakoztatható a karaokéhoz.

 

 

ULT FIELD 7 fő jellemzői:

● ULT POWER SOUND – ULT1 a mélyebb, alacsonyabb frekvenciájú basszusokhoz, vagy ULT2 az erőteljes, ütős basszusokhoz.

● Hangmező optimalizálás – Érzékeli a zajt és automatikusan beállítja a hangbeállítást, hogy optimális zenei élményt nyújtson, bármilyen forgalmas is legyen a helyszín.

● Hosszabb ideig tartó buli – Hosszabb ideig tartó parti az akár 30 órás üzemidőnek köszönhetően. Ráadásul a gyorstöltéssel 10 perc alatt 3 órányi lejátszási idő érhető el. Az IP67 víz- és porálló minősítésnek köszönhetően a parti akár a szabadban is tartható. Sós víznek is ellenáll, ami azt jelenti, hogy a tengerparton is élvezhető a zene.

● Bárhová hordozható – Az ULT FIELD 7 a kényelmes hordozófogantyúkkal könnyen mozgatható, és úgy tervezték, hogy vízszintesen vagy függőlegesen elhelyezve is tökéletesen működjön.

● Karaoke és gitár bemenet és világítás – Tökéletes partner az énekléshez, és még Echo és Key Control vezérlőket is tartalmaz a hátlapon. Gitár is csatlakoztatható, az ULT FIELD 7 erősítővé válik. A szórakozás még jobban fokozható, a környezeti világítás parti fényeket hoz létre, amely tökéletes a bulikhoz és a mindennapi használathoz.

● Party Connect – Akár 100 kompatibilis hangszóró összekapcsolása a zene és a fények szinkronizálásához a Party Connect segítségével.

 

ULT FIELD 1 – Nagy hang. Kis méret

 

Kedvenc dalok hallgatása bárhol, a kompakt csomagba épített, továbbfejlesztett basszussal az ULT FIELD 1 készülékkel. A könnyű használatot biztosító többirányú pánttal kiegészítve bárhová magával vihető a vízálló, porálló és ütésálló hangszóró, valamint a hosszú akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően hosszabb ideig élvezhető a hangzás.

 

 

ULT FIELD 1 fő jellemzői:

● ULT POWER SOUND – ULT POWER SOUND a fokozott basszusért.

● Bárhol, bárhogyan – az ULT FIELD 1 a minden körülmények között tökéletes partner. Hordozhatóságra tervezték, akár 12 órás üzemidővel, így tovább élvezhető a zene. Ráadásul a többirányú pántnak, az IP67 víz- és porálló minősítésnek, az ütésálló kialakításnak és a sós víznek való ellenállásnak köszönhetően bárhová vihető a hangszóró, akár beltéren, akár kültéren.

● A stílusoknak megfelelő színek – a fekete, fehér, szürkészöld és narancssárga színek közül lehet választani az egyéni a stílusoknak megfelelően.

● Választható elrendezés – Az ULT FIELD 1 úgy lett kialakítva, hogy a legjobb helykihasználás érdekében a kár állítva akár fektetve is használható, így bárhová könnyen elhelyezhető.

● Használhatóság – Könnyen használható és csatlakoztatható beépített mikrofonnal a kihangosított hívásokhoz, Echo Cancelling technológiával a tisztább hívások érdekében.

 

ULT WEAR – Erőteljes, egyedi hangzás. 

 

Kivételes basszus és továbbfejlesztett zajszűrés, az új ULT WEAR fejhallgatóval bárhová elvihető a kedvenc fesztivál- vagy klubhangulat.

ULT WEAR fő jellemzői:

● ULT POWER SOUND – ULT gomb az erőteljes hangzáshoz. Az ULT1 mély, alacsony frekvenciájú basszust, az ULT2 pedig erőteljes basszust biztosít.

● Erőre tervezték – Sony Integrated Processor V1-gyel rendelkezik. Ugyanaz a processzor, amely a Sony díjnyertes 1000X sorozatú fejhallgatóiban is megtalálható, és az ULT POWER SOUND sorozathoz tervezett meghajtóegység, amely rendíthetetlen energiát, hatalmas rezonáló basszust és kristálytiszta részleteket produkál.

● Zajcsökkentés – A kettős zajérzékelő technológiával és az integrált V1 processzorral az ULT WEAR a zajcsökkentést a következő szintre emeli. Most már valóban kizárható a világ, és élvezhető az egyszemélyes parti.

● Kényelmes kialakítás – A fejhallgató kényelmes, puha fülpárnákkal és nagyobb térrel a fülek körül, mégis erőteljes, kiváló minőségű hangzást biztosít. Az ULT WEAR összecsukható kialakítású, és hordtáskával érkezik.

● Mindennapi használat – Az ULT WEAR a funkcionalitást és a formát is képviseli. Egy érzékelő szünetelteti a zenét, amikor leveszik, és újraindítja, amikor felveszik. A Bluetooth egyszerre két eszközzel is párosítható.

 

A fenntarthatóságot szem előtt tartva

 

Az ULT Power Sound sorozatot nemcsak erőteljes hangzásra tervezték, hanem a környezetvédelemre is. A termékekben újrahasznosított műanyagot használnak. Ez tükrözi a Sony elkötelezettségét a termékek és gyakorlatok környezeti hatásainak csökkentése iránt.

 

Árazás és elérhetőség

 

● Az ULT TOWER 10 fekete színben 2024 áprilisától kapható, ára kb. 1200 € / £1,000.

● Az ULT FIELD 7 fekete színben 2024 áprilisától kapható, ára kb. 450 € / 400 £.

● Az ULT FIELD 1 fekete, szürkészöld, fehér és narancssárga színben kapható 2024 áprilisától, kb. 140 € / £120 áron.

● Az ULT WEAR fejhallgató fekete, szürkészöld és fehér színben kapható 2024 áprilisától, kb. 200 € / £180 áron.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már hazánkban is kapható a Huawei első négyzet alakú okosórája

Megérkezett Magyarországra a Huawei vadonatúj négyzet alakú, továbbfejlesztett egészségfigyelő- és sportfunkciókkal rendelkező okosórája, a HUAWEI WATCH FIT 3. Az eszköz a FIT-sorozat eddigi legvékonyabb és legkönnyebb tagja, az okosórában mutatkozik be a mozgásra ösztönző Okosjavaslatok funkció, valamint alvás közbeni légzésfigyelés funkcióval bővült a nyugodtabb alvás érdekében. Az Android- és iOS-kompatibilis WATCH FIT 3 egyetlen feltöltéssel akár 10 napos üzemidőt nyújt, mindössze 10 perces töltéssel pedig akár egy teljes napig használható.

2024. május 23. 11:43

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17