Újabb rangos szakmai díjat nyert a Prologis!

forrás: Prím Online, 2024. május 4. 15:37

A Prologis Park Budapest-Sziget II beruházás nyerte idén a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) által életre hívott, „Év logisztikai fejlesztése” elismerést. A legkiemelkedőbb hazai logisztikai fejlesztéseket díjazó kitüntetést 2023 óta ítéli oda a szervezet 11 tagú testülete a közúti-, vasúti-, vízi-, légi- és intermodális fuvarozás, valamint a vámolási és raktározási területek meghatározó szereplői részére.

A Prologis Park Budapest-Sziget II kiváló helyen, mindössze 17 km-re Budapest városközpontjától, az M0 autópálya közvetlen közelében található Szigetszentmiklóson. A jelenleg 44 513bérbeadható területtel rendelkező park számos színvonalas szolgáltatást kínál az ügyfeleknek és alkalmazottaiknak, például helyszíni műszaki támogatást, autómegosztási lehetőséget és zöld területeket.

 

 

„Az Év logisztikai fejlesztése címet szövetségünk azért alapította a már meglévő, Logisztikai Érdemrend mellé, hogy a szakma meghatározó személyiségei mellett a kiemelkedő hazai logisztikai fejlesztéseket is értékelhessük. A díjjal járó elismerésnek legfőképpen erkölcsi értéke van, ugyanis a szakma ugyanis figyel arra, ha valaki jól dolgozik. Ez esetben még akár a konkurencia is értékeli a munkáját, így egymás kölcsönös tisztelete is kialakul, amit szövetségünk különösen méltányol” – mondta Bíró Koppány Ajtony, a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetség főtitkára.

 

„Különösen büszkék vagyunk rá, hogy az eddigi legújabb hazai fejlesztésünket a logisztikai szervezeteket reprezentáló szakmai grémium is elismeri. A Prologis kiemelt hangsúlyt fektet az inspiráló, élvezetes munkakörnyezet megteremtésére, hiszen az ügyfelek és alkalmazottaik elégedettsége és kiegyensúlyozottsága kulcsfontosságú számunkra. A díj kapcsán köszönet illeti valamennyi hazai munkatársunkat is, hiszen nélkülük nem érhettünk volna el ilyen rangos elismerést” – mondta Gárdonyi Lóránd, a Prologis Ingatlangazdálkodási- és Ügyfélélmény igazgatója.

Kulcsszavak: logisztika Prologis

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új iparági sztenderd a tűzvédelemben

Folyamatosan bővül azoknak intézményeknek, gyáraknak, logisztikai központoknak a száma, amelyek egyszerűbbé és papírmentessé tették az ellenőrzési, karbantartási folyamatokat és azok dokumentálását egy egyedülálló magyar fejlesztésnek köszönhetően. A szoftvercég innovációja a következő időszakban egyfajta iparági sztenderddé válik a területen, amellyel átláthatóvá, egységesség válnak az ellenőrzések, auditálások folyamata is.

2024. június 25. 17:04

Aggódhatnak a kripto csalók: magyar csapat is küld elemzéseket az FBI-nak

Kifinomult elemzői tudással, legmagasabb nemzetközi vizsgákkal, és a világ egyik legismertebb analitikai programjával ered a kripto csalók nyomába egy hazai elemző csapat. A pár hónapja indult vállalkozás hírneve máris meghaladta az országhatárokat: egyaránt dolgoztak Nevada állam legismertebb ügyvédi irodájának és az FBI számára is.

2024. június 25. 15:26

Itt a Bridgestone új négyévszakos defekttűrő gumiabroncsa

A Bridgestone továbbfejlesztette a prémiumkategóriás négyévszakos túraautó-abroncsát az egyedülálló DriveGuard Run-Flat (RFT) defekttűrő technológia beépítésével. Ezen újításnak köszönhetően a járművezetők egy defekt esetén még további 80 kilométert is megtehetnek akár 80 km/órás sebességgel, így biztosítva számukra a teljes biztonságot, kényelmet és nyugalmat. Az elektromos járművekre is alkalmas Turanza All Season 6 ENLITEN a DriveGuard RFT-vel felszerelve kiváló fékteljesítményt nyújt bármely évszakban, különösképp hó- és futásteljesítményt tekintve.

2024. június 25. 13:49

Új Kingston FURY, a versenyautók által ihletett DDR5-memória

A Kingston FURY, a memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető vezető Kingston Technology Company, Inc. vállalat nagy teljesítményű megoldásokra specializálódott részlege, bemutatta legújabb memóriáját, a Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Editiont. Az autók és az autóversenyzés szeretete által ihletett készlet a versenypályák lendületét idézi.

2024. június 25. 11:37

A pénzügyileg legstabilabb vállalatok között a Robot System

A Robot System Kft. mostantól Dun & Bradstreet tanúsítvánnyal rendelkezik, mely a globális üzleti információszolgáltatás és -minősítés vezetőjeként, minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát értékeli egy folyamatosan ellenőrzött és bizonyított, nemzetközi szakértők által kidolgozott módszertan alapján. Ennek eredményeként került cégünk, a Robot System Kft., a pénzügyileg legstabilabb vállalatok közé.

2024. június 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40