Az AGON by AOC bővíti az új G4 gaming termékcsaládot

forrás: Prím Online, 2024. május 16. 11:32

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

A 24G4XE és a 27G4XE a prémium ár nélkül nagy teljesítményt kereső alapvető gamer közönség kiszolgálására készült, a 24G4XE és a 27G4XE leegyszerűsített alternatívákat képvisel, amelyeknek nincs szükségük semmilyen sallangra, ugyanakkor megtartják a nagy teljesítményű specifikációkat, például a 180 Hz képfrissítési sebességet és az akár 1 ms GtG válaszidőt. Így az új G4 modellek lényegesen elérhetőbbé válnak, és vonzóbb ár mellett elégítik ki a versenyszintű játékélmény iránti igényt.

 

 

Az AOC GAMING 24G4XE és 27G4XE modell 3 oldalon keret nélküli kialakítása tökéletes a kibővített, többmonitoros elrendezésekhez.

 

G4 sorozat – belépő szintű ár, magas szintű teljesítmény

 

Az AGON by AOC idén bejelentett G4 sorozatba tartozó monitorai a legújabb modellek, amelyek felváltják a korábbi, nagy teljesítményük és kivételes értékük miatt közkedvelt, díjnyertes G2 modelleket. Az új, elegáns, fekete színű, a lopakodó repülőgépek éles szögei által inspirált új, elegáns dizájnnal rendelkező G4 sorozat a külső burkolaton és a fedél alatt is frissítésekkel büszkélkedhet, miközben megtartja kiváló ár-érték arányát. Az AOC GAMING portfóliójának új alapmodelljei a 144/165 Hz modellekről feljebb lépve 180 Hz frissítési rátával rendelkeznek, javítva ezáltal a mozgások tisztaságát és egyenletességét. Az egészséges testtartást és a használhatóságot elősegítő állítható magasságú lábazattal ellátott korábbi FHD modellek, a 24G4X és 27G4X, valamint a QHD Q27G4X is már az első pillanattól kezdve átfogó csomagot kínálnak a játékosoknak.

 

A 24G4XE és 27G4XE modellek és a két elődmodell közötti fő különbség az egyszerűsített lábazat, amely az alapvető ergonómiai igények kielégítése érdekében állítható dőlésszögű (-5/23°) és csökkenti a teljes költséget. Az optimális megtekintési magasságot más beállítási eszközökkel (állítható asztalok vagy monitorkarok) rendelkező felhasználók számára az új 24G4XE és 27G4XE egyszerűbb lábazatokkal egészíti ki a sorozatot, kedvezőbb árat kínálva ezáltal.

 

 

Éles, gördülékeny vizuális megjelenítés a játék lényegéhez

 

Mind a 24G4XE, mind a 27G4XE megtartja állítható magasságú testvéreinek kedvelt specifikációit, 23,8 hüvelykes, illetve 27 hüvelykes kijelzőmérettel. Mindkét monitor gyors IPS panellel és Full HD (1920x1080) felbontással büszkélkedhet, amelyet a zökkenőmentes, gördülékeny játékmenet érdekében villámgyors 180 Hz képfrissítési sebesség és akár 1 ms GtG válaszidő egészít ki. A 300 nites fényerő, az 1000:1 kontrasztarány és a HDR10 támogatás révén ezek a monitorok a játékok széles skáláján vannak elemükben és biztosítanak élethű képi megjelenítést.

 

 

Sokoldalúsághoz és immerzióhoz

 

A sokoldalúság jegyében tervezett mindkét modell 3 oldalon keret nélküli kialakítással rendelkezik, ezáltal ideális a többmonitoros elrendezésekhez. A nagyobb rugalmasságot igénylő játékosok számára mindkét monitor VESA 100x100 rögzítési lehetőséget kínál, amely testreszabott magasság- és szögbeállítások elérése érdekében lehetővé teszi monitorkarok felszerelését. Az Adaptive-Sync támogatás zökkenőmentes és zavaró művi jelenségektől mentes teljesítményt biztosít változó képkockasebesség mellett, így ezek a monitorok minden játékos arzenáljának félelmetes szövetségesei lehetnek. Az új, intuitív OSD menü és az egyszerű G-Menu szoftver pedig olyan játékra összpontosító üzemmódokat és funkciókat kínál, mint a Smart Crosshair vagy a Shadow Control.

 

A csatlakoztathatóság sem szenved hiányt: mindkét modell 2x HDMI 2.0 és 1x DP 1.4 bemenettel rendelkezik, valamint a teljes multimédiás élmény érdekében 2x 2 W hangszórókat kínál. Ezek a specifikációk biztosítják, hogy a 24G4XE és a 27G4XE monitorok nem csupán a modern játékok követelményeinek felelnek meg, hanem sokoldalúan alkalmazkodnak a különböző szórakoztatási igényekhez és a mindennapi feladatokhoz is.

 

Árak és elérhetőség

 

Az AOC GAMING 24G4XE és 27G4XE modellek 3 év garanciával rendelkeznek, és már elérhetőek 159 €, illetve 189 € ajánlott fogyasztói áron.

 

_____________________________

*A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2023 Q4

Kulcsszavak: AOC AGON by AOC monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

A Philips Monitors szívet megdobogtató sebességet kínál az ívelt Evnia modellel

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere büszkén jelenti be, az Evnia gaming monitor család új tagját, az Evnia 27M2C5200W modellt. Ez a funkciókkal telerakott monitor mindent megad a játékosoknak, amire szükségük van ahhoz, hogy bármilyen gaming forgatókönyvből a legtöbbet hozzák ki. A nagyobb immerzióért tágas, ívelt képernyővel, Fast VA panellel, 280 Hz képfrissítési sebességgel és villámgyors, 0,3 ms MPRT válaszidővel ez a kijelző egy nagyteljesítményű új szövetséges a játéktérben.

2024. július 19. 19:52

Az Epson új nyomtatóival növelhető a termelékenység és a képminőség

Az Epson globális technológiai vállalat két új 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóval egészíti ki az Európában is sikeres, legkeresettebb 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóinak sorát. Az innovatív SureColor F9500 és SC-F9500H modellek a SureColor F9400 és SC-F9400H nyomtatókat váltják fel, és jelentős előrelépést kínálnak a termelékenység, a használhatóság és a képminőség terén.

2024. július 19. 11:40

Szigorodhat a piac: Két nyomtatóóriás fogott össze a cégekért és a környezetvédelemért

A legtöbb vállalkozás még ma is a papír alapú iratkezelést preferálja, ami egyrészt hatalmas terhet ró a környezetre, másrészt pedig olyan fejlesztést igényel a közeljövőben, ami fenntarthatóvá és hatékonnyá is teszi egyben az irodai működést. Ennek érdekében fogott össze két nyomtatóóriás, hogy a vállalkozások átállását megkönnyítsék.

2024. július 18. 11:36

A Philips Monitors bemutatja a legújabb Evnia gaming monitort

Új miniLED gaming monitor érkezett a Philips Evnia termékcsaládjába. A Philips Evnia 32M2N6800M számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek minden játékos élményét feldobja. 

 

2024. július 17. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59