A Sandberg komolyan gondolja a gaminget!

forrás: Prím Online, 2024. május 30. 09:49

Manapság a perifériamárkák jelentős része igen nagy hangsúlyt fektet az esport felszerelések fejlesztésére. Így tesz a Sandberg is, arra törekedve, hogy az EsportsEquipment sorozat a remek árú és magas minőségű gaming termékeiről legyen ismert. A vállalat erre a filozófiára erősít rá Stealth Gamer billentyűzetével és legújabb BossBlaster gaming headsetével is.

 

A gamer szoba elcsendesedett

 

Itt egy gaming billentyűzet, aminek nincs olyan hangja, mint a jégesőnek. Precíz és gyors gépelési élményt kapsz anélkül, hogy akkora zajt csapna, mint sok más gaming billentyűzet. A klaviatúra egy kiváló minőségű membránt használ, ami garantálja a 8 milliós leütési élettartamot minden egyes gombnál.

A Sandberg Stealth gamer billentyűzet egy kiváló gaming megoldás, ami egyszerűen csak működik. Csupán csatlakoztatnod kell a számítógéped USB-portjába és máris használatba veheted. Vezetékes mivoltából fakadóan ráadásul elemet sem kell benne cserélned.

 

A billentyűzet skandináv kiosztást használ, azonban minden gomb megtalálható rajta, ami a magyar kiosztáshoz is kell, így annak virtuális átállításával gond nélkül gépelhetsz rajta úgy, mint egy magyar billentyűzeten. USB-kábele 1,5 méter hosszú, ráadásul 4 zónás háttérvilágítással érkezik, aminél két külön világítási módot is beállíthatsz.

 

Egy igazán komoly headset gamereknek

 

Az új BossBlaster gaming headset nemcsak remekül néz ki, de a hangminősége is lenyűgöző. A BossBlaster LED-világítást is kapott és nagy fülkagylókat használ füleid teljes lefedéséhez. Mindemellett még egy mikrofon is helyet kapott rajta.

 

A BossBlaster 50 mm-es átmérőjű drivereket használ, melyek frekvenciatartománya 20 Hz-től 20 KHz-ig terjed. A csatlakozáshoz egy 2 m hosszú USB-kábellel érkezik, működtetéséhez pedig nincs szükség külön hangkártyára és illesztőprogramra. Mikrofonja egy 6 mm-es átmérőjű kondenzátor kapszulát használ, ami omnidirekcionális (mindenirányú) poláris mintával rendelkezik, frekvenciatartománya pedig 75 Hz-től 16 KHz-ig terjed.

Anders Partida Petersen, a Sandberg A/S márkaigazgatója megjegyezte: „Kiváló minőségű gaming termékeink alacsony árú értékesítési stratégiáját a vásárlóink pozitívan fogadták. A „titkunk” az, hogy a fő teljesítményre – a kiváló hangzásra – összpontosítunk. A LED-világítást nem tudod programozni és fejlett hangszínszabályzónk sincs. Mindettől függetlenül kiváló hangzást, remek minőséget és 5 év garanciát kapsz hihetetlenül alacsony áron.”

 

A Sandberg Stealth gamer billentyűzet és BossBlaster gaming headset hamarosan elérhető lesz a hivatalos viszonteladók kínálatában.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors bemutatja a legújabb QD OLED Evnia gaming monitort

Kiváló képminőséget és kiemelkedő játékélményt biztosít a nagyteljesítményű vizuális specifikációkkal büszkélkedő Philips Evnia 34M2C6500, amely 2024 június közepétől megvásárolható.

2024. június 13. 18:33

Új router kisebb vállalkozások, távmunkában dolgozók és MSP-k támogatására

A Zyxel Networks, a biztonságos, AI-alapú felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szállítója bejelentette az USG LITE 60AX – egy AX6000 WiFi 6 biztonsági router bevezetését. Az all-in-one routert kifejezetten kis- és középvállalkozások (SMB-k), távmunkában dolgozók és menedzselt szolgáltatók (MSP-k) számára tervezte a gyártó. 

2024. június 13. 15:20

A Thermaltake új versenyszimulátor-pilótafülkét és monitorállványt mutat be

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatta a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt, melyek már megvásárolhatóak. A hagyományos PC gaming setupokon túlmutatva a versenyszimulátorok újradefiniálják a gaming környezetet, így könnyen úgy érezheted, mintha egy igazi versenyautót vezetnél egy igazi versenypályán, miközben egy zárt, szórakozásra alkalmas helyen vagy. Hozd létre szimulátoraidat a Thermaltake verseny-ökoszisztémával vagy menj még messzebbre, és párosítsd őket egy VR-headsettel, mint a Meta Quest 3, teljesen elmerülve a gyors és ádáz versenyzés izgalmában!

2024. június 13. 13:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30