Szurkolj otthon a Samsung AI-támogatott 8K tévéivel!

forrás: Prím Online, 2024. június 11. 12:26

Idén nyáron látványos események dobogtatják meg világszerte a sportrajongók szívét. A szurkolószezon kiváló alkalom lehet az otthoni audiovizuális készülékek, vagy akár házimozi rendszer frissítésére. A Samsung legújabb tévé- és hangprojektor termékcsaládjainak AI-alapú funkciói fokozzák a 8K nézői élményt, emelve a „focinyár” színvonalát, ahhoz hasonló érzést nyújtva, mintha a felhasználó a stadionban ülne.

A 85 colos Neo QLED 8K készülék nézői teljességgel belevethetik magukat a grandiózus meccsekbe. Ez a nagyméretű képernyő ideális lehet mindazoknak, akik házigazdaként vendégeikkel szeretnének szemtanúi lenni a nagy összecsapásoknak. Az új Samsung 8K tévéken – köztük a zászlóshajó 2024-es Neo QLED 8K-n – elérhető AI Felskálázás Pro és a Mozgásjavító Pro funkció együtt, kivételesen tiszta képet biztosíthatnak az alacsonyabb felbontású tartalmak élesítésével és a labda torzulásának vagy elmosódásának csökkentésével. Ennek köszönhetően a nézők egy pillanatra sem maradnak le az akcióról.

 

A Mozgáskövető hangzás Pro funkcióval mindemellett a stadion atmoszféráját is könnyedén megidézhetjük a nappaliban. Mesterséges intelligenciát alkalmazva a hang leköveti az eseményeket, bármerre is zajlik az akció, így a nézők belefeledkezhetnek a meccsélménybe és az apró részletekbe. Legyen szó gólörömről vagy a büntetőpárbajra váró izgatott szurkolók feszült figyelméről, a tévé bármely sarkából vagy a stadion bármelyik szegletéből meghallhatnak a nézők minden apró mozzanatot.

 

 

A Samsung 2024-es tévéi és audioeszközei korlátozott ideig exkluzív akció keretében, különleges kedvezményekkel vásárolhatók meg. A június 3-án elindult nyári Samsung fesztivált a vállalat weboldalán találják a felhasználók, ahol különleges ajánlatok várják őket. Egy 98 colos tévé megvásárlása esetén például egy ráadás The Freestyle projektort is kaphatnak készülékük mellé a 98 000 Ft készülékváltási kedvezmény mellett. Minden 200 000 Ft feletti TV vásárlás esetén 10%, 400 000 Ft felett pedig 15% kedvezményt szerezhetnek, így ez lehet a tökéletes alkalom arra, hogy felkészüljenek a sporteseményekben gazdag szezonra, és még a kezdőrúgás előtt modernizálják tévékészülékeiket.

 

„A legújabb 8K tévécsaládunk a forradalmi AI újításokkal – köztük a kivételesen tiszta képpel, és élethű, magával ragadó hangzásvilágával – a sportrajongók otthonának tökéletes kiegészítője lehet, még a nyári sportszezon indulása előtt. A Samsung weboldalán elérhető háromhetes akciónál nincs kiválóbb alkalom arra, hogy korszerűsítsék otthoni tévé- és audioberendezésüket, és a lehető legminőségibb meccsélményben legyen részük a nagyképernyő előtt” – mondta Benjamin Braun, a Samsung európai központjának marketingvezetője.

 

A korlátozott ideig elérhető ajánlatok* a következők:

• TV kedvezmény: 200 ezer forint feletti TV vásárlás esetén 10%, 400 ezer forint felett 15% kedvezményt kaphatnak a vásárlók.

• Audio eszköz kedvezmény: 200 ezer forint feletti TV vásárlás esetén 10%, 400 ezer forint felett 15% kedvezményt kaphatnak a vásárlók.

• 98 colos TV + The Freestyle: A vásárlók 98 colos TV megvásárlása esetén ráadás The Freestyle projektort kapnak a készülék mellé.

• 98 000 forint kedvezmény a 98 colos TV árából: A felhasználók korábbi tévéjük beküldése esetén 98 000 forint azonnali készülékváltási kedvezményt kaphatnak az új készülék árából.

 

_____________________________

*A tájékoztatás nem teljes körű. A promóció időtartama: 2024. június 3. (10:00) – június 24. (9:00), vagy a készlet erejéig, visszavonásig.

Kulcsszavak: Samsung televízió

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Samsung Tizen operációs rendszerével érkezik a Loewe legújabb prémium tévéje

A Samsung Tizen operációs rendszerével kerül forgalomba a Loewe legújabb tévéje, az Európában július 15-én megjelent Stellar. Ez jelentős mérföldkő a 2022-ben indult Tizen Licensing Program történetében, amely egyre szélesebb körben elérhető Európában és világszerte.

2024. július 17. 14:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59