A pénzügyileg legstabilabb vállalatok között a Robot System

forrás: Prím Online, 2024. június 25. 09:56

A Robot System Kft. mostantól Dun & Bradstreet tanúsítvánnyal rendelkezik, mely a globális üzleti információszolgáltatás és -minősítés vezetőjeként, minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát értékeli egy folyamatosan ellenőrzött és bizonyított, nemzetközi szakértők által kidolgozott módszertan alapján. Ennek eredményeként került cégünk, a Robot System Kft., a pénzügyileg legstabilabb vállalatok közé.

A Robot System Kft. több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari automatizáció és a robotika területén, ennek köszönhetően a vállalat szoros kapcsolatban áll az automatizálás és robotperifériák iránt érdeklődő és a technológiát alkalmazó vállalatokkal. Az ipari szereplők igényeinek átfogó ismerete alapján a vállalat felismerte, hogy hazánkban és a régió országaiban gyakran ütköznek nehézségekbe a robotos cellák felépítéséhez szükséges eszközök beszerzése során. A Robot System Kft. az IPR-Intelligente Peripherien für Roboter GmbH és a Sumcab Specialcable GmbH kizárólagos hivatalos magyarországi képviseleteként tanácsadást nyújt, valamint perifériákat és egyéb kiegészítőket biztosít a robotizálásba fektető vállalatok számára.

 

A Robot System Kft. 2024-ben megszerezte a Dun & Bradstreet AA (dupla A) Tanúsítványát, ami azt jelzi, hogy cégünkkel való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A Dun & Bradstreet Tanúsítvány a vállalat nemzetközi szintű minősítésén alapul, amely évtizedek óta értékeli a cégeket megbízhatóságuk szerint. Ez a tanúsítvány lehetőséget biztosít az arra jogosult cégeknek, hogy bizonyítsák elismert, megbízható és hitelképes mivoltukat. A Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különböző területein.

 

„A Dun & Bradstreet minősítése nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását tükrözi, hanem azt is előre jelzi, hogy a Robot System Kft. a jövőben is megbízható, stabil szereplője marad a piacnak. Bízunk benne, hogy ezzel a tanúsítvánnyal tovább erősíthetjük vállalatunk pozícióját és megbízható partnerként támogathatjuk a robotika iránt elkötelezett ipari szereplőket” – fejtette ki Nagy Norbert, a Robot System Kft. ügyvezetője a tanúsítvány kapcsán. 

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ügyfélélmény hajtja a metaverzum elterjedését – de kérdés, hogyan vágnak bele a vállalatok

A valóságot és a virtuális valóságot ötvöző interaktív élmények mára elérhetőek, és egyre inkább mindennapjaink és üzletmenetünk részévé válnak. Bár az iparági elfogadása még folyamatban van, a technológiai óriások már milliárdokat fektettek be a metaverzumba, ami garantálja, hogy a közeljövőben kiemelt szerepet kapjon a technológia – áll a legfrissebb Deloitte Quality Engineering Trends Report-ban. A hangsúly a tesztelésen van, állapítja meg a jelentés.

2024. július 4. 14:37

Az adatközpontoknak is fel kell készülniük az AI terjedésére

Az AI egyre nagyobb térnyerése miatt az adatközpontok energiaigénye és hőkibocsátása is nagyobb lesz. Mindez környezetvédelmi szempontból kihívás és egyúttal természetesen lehetőség is a vállalatoknak, ugyanakkor a fokozódó energiaigény tudatosabb szerverüzemeltetést is igényel. Tízből kilenc H1 Systems által megkérdezett magyarországi vállalatnál történt szerverleállás az elmúlt három évben. 

2024. július 4. 09:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28