2024-ben is díjazzák az Év hazai menedzserét a Gyurós Tibor-díjátadón

forrás: Prím Online, 2024. július 4. 11:30

Az idei évben az IVSZ huszonhatodik alkalommal adja át a szövetség egykori elnökéről elnevezett díjat, amellyel minden évben azokat a hazai, vezető beosztású menedzserek munkáját ismeri el, akik az elmúlt 12 hónapban a legtöbbet tettek Magyarország digitális érettségének fejlesztéséért. 2024. július 21-ig az IVSZ honlapján bárki nevezhet a díjra érdemesnek vélt szakembert, dolgozzon az illető akár a kkv-szektorban, akár multinacionális vállalatnál, vagy a közszférában – a javaslatokat szakmai zsűri értékeli ki, és választja ki közülük az idei Gyurós Tibor-díj nyertesét.

Az év menedzserének járó Gyurós Tibor-díjat 2024. szeptember 19-én az IVSZ MENTA konferenciáján, a digitális gazdaság meghatározó szereplői, döntéshozói körében fogják átadni.

 

Az IVSZ honlapján keresztül 2024. július 21-ig bárki jelölhet olyan vezető beosztású menedzsereket, akiknek éves munkája az elmúlt évben a legjobban támogatta a hazai digitalizáció kibontakozását. A beérkező jelöléseket az IVSZ által felkért szakmai zsűri értékeli ki és választja ki az idei győztest.

 

 

“A mesterséges intelligencia térhódítása napjaink menedzsereit olyan új kihívások elé állítja, amelyek megoldására nem állnak rendelkezésre bevált gyakorlatok vagy évtizedes példák. Nem opció kivárni sem, hiszen már rövid távon versenyhátrányba kerülhet az MI jelentőségét ignoráló vállalkozás, így az idei díj zsűrije azt is vizsgálni fogja, hogyan tudott adaptálódni a megváltozott környezethez a pályázó irányítása alá tartozó szervezet” – mondta el dr. Vinnai Balázs, az IVSZ elnöke a zsűrizés főbb szempontjairól.

 

Az elmúlt években egyebek mellett Csorba Gyula (Dorsum Zrt.), Birmacher Barnabás (Bitrise), Csillag Péter (Starschema) munkáját ismerték el a Gyurós Tibor-díjjal, 2022-ben Kádár Tamás, a SEON online csalásmegelőző rendszert működtető cég vezérigazgatóját és társalapítóját, a tavalyi évben pedig Patay Szabolcsot, a Commsignia ügyvezető igazgatóját és társalapítóját választották meg az év menedzserének.

 

Az év menedzsere-díjjal az IVSZ 2001-ben elhunyt egykori elnöke, Gyurós Tibor emlékének adózva fejezi ki elismerését minden évben egy, hozzá hasonlóan karizmatikus és sikeres, vezető beosztású menedzsernek, aki a digitalizáció területén tevékenykedik. Az ideális jelölt éves munkája során kiemelten hozzájárult vállalata sikerességéhez, és tevékenységével elősegítette a hazai infokommunikációs iparág és a digitális gazdaság fejlődését.  

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vicces vagy hasznos? Így görgeti a Z generáció a közösségimédia-tartalmakat

Bennetek van, ami kell a holnaphoz: így szól a Z generációnak* kibontakozási lehetőséget biztosító platform, a Jövőálló Akadémia szlogenje. Sokat kritizálják a fiatalok online életét, digitalizált mindennapjaikat, akár közösségimédia-függőnek titulálják őket, azonban a kezdeményezés életre hívója, a Samsung átfogó kutatásából** is kiderült, hogy az általánosságban online függőkként aposztrofált fiatalok jelentős részének fontos, hogy edukatív közösségimédia-tartalmat fogyasszon. A tudásszerzés, a hasznos ismeretek elsajátítása iránti igény sok esetben a humorfogyasztást is képes beelőzni.

2024. szeptember 15. 15:17

82%-kal nőtt a BÉT-en jegyzett kibervédelmi cég, a ViVeTech bevétele

82 százalékos növekedéssel, 742,4 millió forintra növelte nettó árbevételét a 2024-es év első hat hónapjában a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett kibervédelmi cég az előző év azonos időszakában elért 408,6 millió forintról. A ViVeTech Nyrt. adózott eredménye ezzel párhuzamosan 67 százalékkal, 91,1 millió forintra emelkedett a tavalyi év első felében elért 54,7 millió forintos szintről – derül ki a társaság által publikált 2024. első féléves jelentéséből.

2024. szeptember 15. 13:33

Innovatív technológiával és szakértelemmel inspirálja a Sony a jövő generációját

Nagy sikerrel rendezték meg a Sony és a Down Alapítvány közös nyári táborát, melynek keretében a részt vevő értelmi fogyatékossággal élő gyerekek és fiatalok megtanulhatták a Sony által rendelkezésre bocsátott fényképezőgépek és kamerák alapszintű használatát. Az együttműködés még tovább folytatódik idén egy vidéki fotós túrával és egy kiállítással.

2024. szeptember 15. 11:50

Kell-e a digitalizáció és az MI a cégekben, vagy divatos pénzkidobás?

Egyre több vállalkozás ismeri fel, hogy időt és kiadást spórolhat a digitalizáció és a mesterséges intelligencia használatával, de csak kevesen vannak, akik a megvalósítással valódi előnyhöz jutnak. Kurinyecz Gergely, digitalizációs szakértő a nagyvállalatok egyedi működésére szabott folyamatainak digitalizációjában szerzett tapasztalatai alapján segít felvázolni a szoftverek adta lehetőségeket, és mutat rá a gyakori buktatókra.

2024. szeptember 15. 10:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27