Pénz, de honnan? 2024. Ősztől végre lesz vissza nem térítendő!

forrás: Prím Online, 2024. augusztus 30. 09:57

Ősszel érkezik a magas intenzitású (50-70% vissza nem térítendő támogatás) GINOP Plusz 2.1.3.-24. A mikro- és kisvállalkozások még idén 40 milliárd, jövőre 75 milliárd forintra pályázhatnak innovációs képességük erősítése szándékával. Újdonság, hogy a marketing, értékesítés és logisztika is innovációként ismerhető el! És folyamatosan jelennek meg a KAP kiírásai is. A Pénz, de honnan? 2024 roadshow székesfehérvári állomásán szeptember 26-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók Közép-Dunántúl kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

Az évi 0 százalékos kamatozású KKV Technológia Plusz Hitelprogram mellé csatlakozik a végre a budapestieknek is járó Hitelprogram. Gyakorlatilag egyformán mindenre felvehető – materiális, immateriális beruházásokra, technológiafejlesztésre, de még képzésre, tanácsadásra is. 10 % saját erő kell csak hozzá!

 

A KAP (EU-val Közös Agrár Program) folyamatosan jelenteti meg a kiírásait! Most a kertészeti ágazat, szeptemberben az állattartó telepek, s a feldolgozói üzemek kerülnek sorra. A támogatói intenzitás is jelentős. Figyeljük havonta az új pályázati megjelentetéseket!

 

Ezeken kívül még sok, pl. foglalkoztatáshoz, képzéshez köthető támogatásról tudunk beszámolni. S szó lesz olyanokról, amiről még talán senki sem hallott.

 

 

 

Persze a népszerű Széchenyi Kártya Program MAX plusz előnyeiről is szó esik.

 

A banki forrásszerzés nagyon is versenyképes lehetőségeinek bemutatásáról sem feledkeznek meg a 24. évébe lépő „Pénz, de honnan” roadshow előadói.

 

A Pénz, de honnan? roadshow-konferencia most is, mint 24 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott és előnyös pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

 

Díjmentes Pénz, de honnan? roadshow-konferencia a Közép-Dunántúl Régió kkv-döntéshozóinak és agrárvállalkozóinak!

 

Csak regisztrálni kell!

Szeptember 26. Székesfehérvár. (Csak helyszínen!)

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-2024-szekesfehervar/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Eurowag elhozza a digitalizációt a teherfuvarozásba

Az Eurowag, a kereskedelmi közúti fuvarozási (CRT) iparág vezető európai technológiai szolgáltatója a hannoveri IAA Transportation 2024 kiállításon jelentette be az ágazatban elsőként megvalósuló digitális platformjának ütemezett  bevezetését. Az Eurowag Office arra törekszik, hogy egy olyan digitális platformot biztosítson a teherfuvarozó vállalatok számára, amely a flottaüzemeltetéssel kapcsolatos feladatok teljes részét lefedi, ezáltal enyhíti a rájuk nehezedő nyomást és hozzájárul a hatékonysági hiányosságok csökkentéséhez. A platform alap funkciói ingyenesen elérhetők lesznek az Eurowag új és meglévő ügyfelei számára.

2024. szeptember 19. 10:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34